Gretchen Wilson – Redneck Woman

(vrolijke muziek) ♪ Nou, ik ben nooit
het type Barbiepop geweest ♪ ♪ Nee, ik kan die zoete champagne niet drinken ♪ ♪ Ik drink liever de hele nacht bier ♪ ♪ In een taverne of in een honky tonk ♪ ♪ Of op een achterklep met vierwielaandrijving ♪ ♪ Ik heb posters aan mijn muur
van Skynyrd, Kid en Strait ♪ ♪ Sommige mensen kijken op
me neer, maar het kan me geen reet schelen ♪ ♪ Ik sta blootsvoets
binnen mijn eigen voortuin ♪ ♪ Met een baby op mijn heup ♪ ♪ Omdat ik een redneck-vrouw ben ♪ ♪ Ik ben geen eersteklas wijf ♪ ♪ Ik ben gewoon een product van mijn opvoeding ♪ ♪ Ik zeg: "Hé ya'll" en "yee-haw" ♪ ♪ En ik houd mijn kerstverlichting aan ♪ ♪ Op mijn veranda het hele jaar door ♪ ♪ En ik ken alle woorden van
elk Charlie Daniels-liedje ♪ ♪ Dus hier is voor al mijn zussen ♪ ♪ Daarbuiten om het country te houden ♪ ♪ Laat me een grote "hell yeah" krijgen ♪ ♪ Van de redneck-meisjes zoals ik ♪ ♪ Hell yeah ♪ ♪ Victoria's Secret, nou,
hun spullen zijn echt leuk ♪ ♪ Oh, maar ik kan dezelfde verdomde kopen ding ♪ ♪ Op een Wal-Mart-plank voor halve prijs ♪ ♪ En er nog steeds sexy uitzien ♪ ♪ Net zo sexy als die ma dels op tv ♪ ♪ Nee, ik heb geen designer-tag nodig ♪ ♪ Om ervoor te zorgen dat mijn man mij wil ♪ ♪ Je zou kunnen denken dat ik slordig ben,
een beetje te hardcore ♪ ♪ Maar in mijn nek van het bos ♪ ♪ I' Ik ben gewoon het buurmeisje ♪ ♪ Ik ben een redneck-vrouw ♪ ♪ Ik ben geen eersteklas wijf ♪ ♪ Ik ben gewoon een product van mijn opvoeding ♪ ♪ Ik zeg, "hey y'all" en "yee- haw" ♪ ♪ En ik houd mijn kerstverlichting aan ♪ ♪ Op mijn veranda het hele jaar door ♪ ♪ En ik ken alle woorden
van elk liedje van Tanya Tucker ♪ ♪ Dus dit is voor al mijn zussen ♪ ♪ Houd het daarbuiten country ♪ ♪ Laat me een grote "hell yeah" krijgen ♪ ♪ Van de redneck-meisjes zoals ik ♪ ♪ Hell yeah ♪ ♪ Ik ben een redneck-vrouw ♪ ♪ Ik ben geen eersteklas wijf ♪ ♪ Ik ben gewoon een product van mijn opvoeding ♪ ♪ En ik zeg "hey y'all" en "yee-haw" ♪ ♪ En ik houd mijn kerstverlichting aan ♪ ♪ Op mijn veranda het hele jaar door ♪ ♪ En ik ken alle woorden
van elk oud Bocephus-liedje ♪ ♪ Dus dit is voor al mijn
zussen die het land houden ♪ ♪ Laat me een grote "hell yeah" krijgen ♪ ♪ Van de redneckmeisjes zoals ik ♪ ♪ Hel l yeah ♪ ♪ Hell yeah ♪ ♪ Ik zei hell yeah ♪