Germania | Fresh Polakke

eigenlijk het typische Duits voor ik een Beierse met zo'n krakeling in de hand en een biertje, het staat er grappig op reilly en dus constant patroon mij Duitsers eerder als ik dat zeg Dat kun je natuurlijk niet over iemand heen doen kam schaar [Muziek] mijn naam is beloofd de zijne echte naam is patrick ik leef nog in duitsland sinds 1987 naar het westerwald geboren in het woord polen groeide op münchen sterk hertz straat noord fruit avenue berlin-spandau mijn gebied verschilt eigenlijk niet geweldig uit andere gebieden dat betekent kreuzberg of bruiloft der verschil tijd denk maar dat je zijn een beetje ingekapseld en dat de mensen zeggen gewoon of hij het is zijn gesloten en velen zijn aan het vervallen stop de dagelijkse sleur van de blogs die ik zeker ken als ik het was nog een kleine jongen waar het in zat Polen had deze babyvoeding niet en mijn ouders zijn bijna net na Duitsland kwam tot dit leuk om babyvoeding voor me te halen ja en als je hier met ouders bent ze moest natuurlijk bij mij blijven je moet het onder het communisme laten laat me alvast als panter stofjes is daar niet gelaten hij was 87 hij smokkelde toen Ik mag het zeggen en halen eigenlijk was er niet veel eerder de planken waren ruis anatomische notities eerder worden je hebt een fles wodka per maand kreeg mijn hoed zijn fles wodka binnen sigaretten uitgewisseld heeft men zijn ondergoed geruild voor koffiemensen werden op de een of andere manier het land gedwongen Verlaten ja en je kijkt hier niet op zodra de verschillende nationaliteiten zijn mensen zoals jij eruit zal zien? geconfronteerd met dat nieuwsgierig naar Mam gebeurt het vanuit een wachtkamer bij dokter waar zijn goedkope speelgoed is? wanneer je plotseling beter bent en jij kan alles kiezen dus je moet vergelijken omdat het ja zo houten paard en het niet zo grappig en je wilt een hamburger eten? je wilt een cola drinken en ja jij is ook op de een of andere manier overweldigd omdat jij weet niet dus wat wil ik nu in de school begon met pole en der paal en de stomme paal van het plafond polak voor de lol misschien bel ik mezelf daarom op harde schijf om te compenseren Ik verkoop de schoenen, broer, denk je? ik was constant bezig met michael jordan de 24 is altijd gevolgd als polen Duitsland het land wat eigenlijk wij in de geschiedenis zelf toegebracht en weten jij dan ook die met mensen confronteert ze op de een of andere manier nog steeds genieten en dan moet je kleiner zijn Poolse jongen naar deze omkering laat ook zien dat de muur moest ontbreken ik een tijdje broer, je hebt deze vertraging van binnen met deze dat been maakt dat je moet geleid geconfronteerd met stereotypen zoals hou ervan om op te zijn en ik respecteer dat meestal van mij muziek ik probeer er ook veel mee op de een of andere manier ontmantelen en het wil niet zeggen dat ik dat nu ben op de een of andere manier pronken met mijn nationaliteit in muziek is het gewoon een stilistisch apparaat dat me helpt om het uit te voeren zoals ik ben, ben ik gewoon pohl ik ben in dit land ik ben in naar deze ketel gegooid ja en ik denk dat ik iets goeds doe ook daarmee [Muziek]