George Michael – Father Figure (official Video)

(zachte muziek) (zachte basismuziek) ♪ Dat is alles wat ik wilde ♪ ♪ Iets speciaals, iets heiligs ♪ ♪ In jouw ogen ♪ ♪ Voor een moment ♪ ♪ Vrijmoedig en naakt zijn ♪ ♪ Aan jouw zijde ♪ ♪ Soms denk ik dat je zult me ​​nooit begrijpen ♪ ♪ Begrijp me ♪ ♪ Begrijp me ♪ ♪ Misschien is deze tijd voor altijd ♪ ♪ Zeg dat het kan zijn ♪ ♪ Dat is alles wat je wilde ♪ ♪ Iets speciaals, iemand heilig ♪ ♪ In je leven ♪ ♪ Slechts voor één moment ♪ ♪ Om warm en naakt te zijn ♪ ♪ Aan mijn zijde ♪ ♪ Soms denk ik dat je het nooit zult begrijpen ♪ ♪ Begrijp me ♪ ♪ Begrijp me ♪ ♪ Maar iets zegt me samen ♪ ♪ We zouden gelukkig zijn ♪ ♪ Schatje ♪
♪ Ik zal wees je vaderfiguur ♪ ♪ Baby ♪
♪ Leg je kleine hand in de mijne ♪ ♪ Ik zou het graag willen ♪ ♪ Ik zal je prediker leraar zijn ♪ ♪ Wees je vader ♪ ♪ Alles wat je in gedachten hebt ♪ ♪ Het zou me ♪ ♪ maken Ik zal je vaderfiguur zijn ♪ ♪ Baby ♪
♪ Ik heb genoeg van de misdaad ♪ ♪ Laat me alsjeblieft ♪ ♪ Ik zal degene zijn die van je houdt ♪ ♪ 'Tot het einde der tijden ♪
♪ Van de tijd ♪ ♪ Doe, doe, doen, doen ♪ (zachte muziek) ♪ Dat is alles wat ik wa nted ♪ ♪ Maar soms kan liefde worden aangezien ♪ ♪ Voor een misdaad ♪ ♪ Dat is alles wat ik wilde ♪ ♪ Gewoon om de ♪ ♪ blauwe ogen van mijn baby te zien stralen ♪ ♪ Deze keer denk ik dat mijn geliefde ♪ ♪ me begrijpt ♪ ♪ me begrijpt ♪ ♪ Als we vertrouwen in elkaar hebben ♪ ♪ Dan kunnen we ♪ ♪ Sterk zijn, schatje ♪ ♪ Ik zal je vaderfiguur zijn ♪ ♪ Leg je kleine hand in de mijne ♪ ♪ Ik zal je prediker leraar zijn ♪ ♪ Alles wat je in gedachten hebt ♪ ♪ Ik zal je vaderfiguur zijn ♪ ♪ Ik heb genoeg van misdaad ♪ ♪ Ik zal degene zijn die van je houdt ♪ ♪ 'Tot het einde der tijden ♪ ♪ Als jij de woestijn bent ♪ ♪ Ik zal de zee zijn ♪ ♪ Als je ooit honger hebt ♪ ♪ Honger naar mij ♪ ♪ Waar je ook om vraagt ​​♪ ♪ Dat zal ik zijn ♪ ♪ Dus als je je
herinnert degenen die hebben gelogen ♪ ♪ Die zeiden dat ze erom gaven ♪ ♪ Maar toen lachte terwijl je huilde ♪ ♪ Mooie schat ♪ ♪ Denk niet aan mij ♪ ♪ Want alles wat ik ooit wilde ♪ ♪ Het zit in jouw ogen ♪ ♪ Baby, baby, baby ♪ ♪ En liefde kan niet liegen, nee ♪ ♪ Begroet me met de ogen van een kind ♪ ♪ Mijn liefde zegt het me altijd ♪ ♪ H hemel is een kus en een glimlach ♪ ♪ Hou vol, hou vol ♪ ♪ Ik laat je niet gaan, mijn baby ♪ ♪ Ik zal je vaderfiguur zijn ♪ ♪ Leg je kleine hand in de mijne ♪ ♪ Ik zal je predikant zijn leraar ♪ ♪ Alles wat je in gedachten hebt ♪ ♪ Baby ♪
♪ Ik zal je vaderfiguur zijn ♪ ♪ Ik heb genoeg van misdaad ♪ ♪ Dus ik ga van je houden ♪ ♪ 'Tot het einde der tijden ♪ ♪ Ik zal je vader zijn ♪ ♪ Ik zal je zijn ♪ ♪ Ik zal je predikant zijn ♪
♪ Vader ♪ ♪ Ik zal je vader zijn ♪
♪ Ik zal je vader zijn ♪ ♪ Ik zal degene zijn die van je houdt ♪ ♪ 'Tot het einde der tijden ♪ (zachte Egyptische muziek)