Fietsen Via Knooppunten Door De Peel ( Deel 2 )

ja idd 21 Milheeze rechtsaf volgens mij toch ? die kant op inmiddels Milheeze bereikt ik sta op knooppunt 21 dit is Milheeze de bedoeling is nu richting knooppunt 12 ik sta nu tussen Milheeze en Deurne via de knooppunten van 21 naar12 12 is die kant op en op het einde rechts mijn km teller het ook niet meer af en toe doet hij nog iets maar maar hij loopt bv van 18 naar 2 km/h en dan weer naar 8 of 0 km/h ik heb naar de sensor gekeken maar die zit dicht genoeg bij de magneet dus ik denk dat de batterij bijna leeg is op de display geeft hij nog goed aan in elk geval goed leesbaar maar goed , het is niet anders verdwalen doen we toch niet met al die knooppunten Deurne ligt al een stukje achter mij dit is de weg richting Griendtsveen ik ben ongeveer halverwege Deurne en Griendtsveen wat ik eigenlijk wel jammer vind is dat je hier bijna geen bankjes kunt vinden en als je er al 1 kunt vinden is de kans groot dat die bezet is maar goed, zonder bankje lukt het ook wel het is inmiddels rond 14:00 uur en we gaan richting Griendtsveen tot straks het is trouwens wel balen dat de km teller het niet doet ik wil altijd graag weten hoeveel km ik maak maar ik kan het hier nu toch niet oplossen zul je altijd zien he als je een bankje zoekt dan vind je hem niet en als je weer onderweg bent wat kom je dan tegen? nog geen 1 km nadat ik gestopt ben volgens mij was het linksaf nummer 6 richting Griendtsveen trein richting Eindhoven hier staan we bij Eijssensput de spoorlijn Eindhoven – Venlo ik weet niet precies hoeveel km ik gefietst heb maar ik schat tussen de 50 en 60 km het is langzaam aan tijd om naar huis te gaan daar achter staat een routebord even een leuke route terug zoeken volgens mij ben ik in de buurt van Sevenum even kijken o nee toch niet 84 ik zou zeggen ,85-2-3-19-21-20 en 17 dat lijkt mij wel een leuke route en zo te zien ook de kortste 85 is ? geen idee