Fiets Mee In Het Vliegtuig, Hoe Doe Je Dat?

[Muziek] ik zie gewoon lepel luister hey luister ik ben erg goed op schema ik ga zelf deze treinen gaan ik gewoon halen ze echt of blokken [Muziek] echt mooie hoed [Muziek] hey een korte uitleg ik ben op weg naar zwitserland en mens anders gaat nee moeten dus samen in een vliegtuig zijn er meerdere dingen waar je aan moet denken als je een fiets meeneemt sowieso vroeg genoeg op schiphol zijn en vito's kopen dat kan beneden in de kelder je kunt natuurlijk ook een doos ophalen bij een fietsenwinkel en een half antwoorden inpakken of een fiets piano kopen dat kan ook weer de website welke beter is naar zij een hele lange discussies over maar ik heb laatst niet zo'n hele goede ervaring gehad met zo'n hoes want me vormen zijn afgebroken dus ik ga nu toch weer even voor de fiets doos ik heb thuis installatie gekocht in een doe-het-zelf winkel en daar midden het hele frame ingepakt nieuwe fietsen dus ik wil geen krasjes krijgen en als je video's gaat inpakken moeten de trappers er af dus ga je op het vliegveld inpakken zorg er dan voor dat je thuis alvast even die trapjes los hebt gedaan en weer vast want mijn dus een nieuwe fiets de trap er zaten echt heel erg vast dus fijn als je daar dan thuis en vermoord en vorken nemen en daar niet pas op schiphol achter komt verder goed natuurlijk als je geen reet schappen meeneemt schiphol deze wereld maar toch fijn als je het zelf hebt en zorg ervoor dat dat gereedschap uiteindelijk in de bagage komt die incheckt want hij komt echt niet door de beveiliging heen verder moet je stuur even schuin doen en afhankelijk van de doos moet eventueel het voorbeelden af oh ja er moet ook een beetje lucht uit je branden dat vinden de vliegmaatschappijen er fijn soms zeggen ze dat alle lucht eruit moet dat hoeft niet maar niveau dat er geen gigantische spanning op zit red zit piece of cake toe in de lucht niveau 0 x spoor hey ik ben echt stoort zich richten op 2000 krijgen shows mensen echt zo'n luxe ik was dus heel plat vertrokken maar ik ben nog steeds het echt heel cool dat is wel goed want ja je weet nooit wat er kan gebeuren u kunt een lekke band krijgen ofzo neem het ik ben in de kelder van schiphol ben ik er nog nooit geweest en hier voor de boeken kun je dus de fietsers halen dus een heel lange rijen voor liam tas heel achterlaten dus als je dat ooit wil en dan weet je dat toch vast maar ik mag rubber carrière gelijk aan sluit voor de bistro's oké super service hier de doos is net hierheen gedragen dit is een tafel en een zij heeft om een gereedschap gaan we gewoon lekker rustig hier in plakken en dan doe je iets straks alles of zo waar het zegt klinkt en klaar spelen van muziek te doden en twee drie vier wat je niet in te lopen dus 3 slim voor te zijn [Muziek] dat lukt me niet in m'n eentje moet je fiets die doos ontwerp kind en daarin mee rijden [Muziek] was het niet [Muziek] had ik niet op gerekend [Muziek] de fietstassen toen ik hierin kunnen klimmen bij nader inzien had ik beter ja maar toch een beetje mee gedaan paste [Muziek] aan en dan [Muziek] [Muziek] [Muziek] in het vliegtuig en de zand en slecht als het goed is hier beneden dan beetje spannend toch wel eigenlijk we keep in touch ja het moment suprême plukt is goed gegaan dat maakt het nu toch ook niet om een beetje zenuwachtig nieuwe fiets een oude fiets heb ik dat nooit maar niet zo'n lol wil je was me goed kaart nachten ik hoop dat het snel komt want we hebben maar een buur om de trein te halen [Muziek] ik zie dat ze hier meerdere pulp je items hebben we schoon hebben kijken of er [Muziek] een andere is waar komt de fiets aantal het dezelfde graag heb je kan dat helpen belt heb je er een en ik zie je mixen me jongens ik zie heb ik zie je moet filmen heel spannend zie je fiets doos eigenlijk uit als een geheel ook een heel heel klein beetje doorgescheurd [Muziek] want een van deze laatste buis nou ja deze vlog was er iets later dan gepland door alle fietsen in het geweldig mooi weer en ook een lichte zonnesteek tip blijf altijd goed drinken als een zo heet is maar komende zondag komt echter volgende vlog over zwitserland en ook de weken daarna wordt het druk ik heb heel veel gefilmd en dat laat ik de komende tijd online jullie zien of jullie een duimpje omhoog willen doen super daar maak ik een heel blij mee en je kunt natuurlijk ook abonneren als je dat nog niet gedaan hebt dus joel het je drukt krijg je ook elke keer op date dus als ik dan niet online zet dan hoor je direct na hopelijk tot komen zondag doei geniet van het fiets weer door echt supermooi de komende dagen [Muziek]