Dutch Id Phantom | Consumententestdag

Feedback van onze klanten is voor ons enorm belangrijk. Het helpt ons de kwaliteit en het rijcomfort van onze e-bikes te verbeteren. Een onafhankelijk testpanel hebben wij dan ook gevraagd onze dutch-id e-bikes uitvoerig te testen. Ik ben Barbara van Gool. Ik ben Peter Mooij. Timo Wilders. Ik ben Jörgen. Ik ben Suzanne. Ik ben Rudy Aalders. Ik zou me op een andere fiets zou ik me onzeker hebben gevoeld. Prima fiets. Goeie fiets, hij rijdt lekker. Ja, ik vond hem heerlijk fietsen. Je merkt niet dat hij schakelt. Dus echt volledig automatisch. De trapsnelheid kun je mooi instellen. Waardoor je wat meer sprintjes kunt trekken. Het fietsen vond ik fantastisch met de automatische versnelling.

Ik had dat niet verwacht. Met mijn normale fiets, als ik stil sta, dan moet ik opschakelen. En dat hoefde dus hier niet. Ja, en dan voel je echt een soort van duwtje in de rug. En ik heb alle standen gehad en ja, turbo is natuurlijk fantastisch. Hij pakt hem heel vloeiend op. En daardoor blijf je eigenlijk ook veel stabieler op dat maximum fietsen. Ja bij deze, ik bedoel zelfs in de eco…. Als je eenmaal fietst, dan blijft hij gewoon op snelheid. Het was even wennen hoe snel die accelereert. Als je weg rijdt, dat is wel heel snel. En daarna hoef je eigenlijk helemaal niets meer te doen. Dat was wel heel grappig. Ik heb nu voor het eerst op een fiets gezeten waar het zwaartepunt erg laag ligt. Ik begrijp nu de voordelen er van. Hij ligt gewoon inderdaad vaster op de weg. Ik vind hem hartstikke stevig. Ligt lekker in de bocht. Het is een allround fiets. En hij voldoet zowel op asfalt goed als de stukjes van de weg die er net naast lagen.

Hartstikke stil. Het viel me echt op dat als ik een stukje over de hobbelige steentjes ging dat je dat bijna niet hoorde. Ja, het is gewoon een comfortabele fiets, die goed ondersteunt. Stabiliteit was perfect. Echt ook het bochtenwerk. Ik heb ook de handen van het stuur afgehaald. Ging perfect. De Phantom vond ik wel ook een mooie fiets om te zien. Mooi zwart, mooi stoer. Dat is eigenlijk met al jullie modellen wel het geval. Ik was verrast, ik vond het een super mooie e-bike. Prima looks, mooie styling. Ik zag net nog het achterlicht wat prima mooi verwerkt is. En het groene lampje van de automatische versnelling. Dat vond ik een detail.

Een acht en half. Een acht. Een acht en half. Ja, dit is wel een echte acht fiets Een negen. Vanwege de looks, vanwege de betrouwbaarheid.. en de kwaliteit. Het spatbordje achter. Als je achter elkaar aan fietst, met dezelfde fiets, dan wordt je nogal nat. Misschien zou dat spatbordje iets langer kunnen. Dit is nou precies de reden waarom wij consumententestdagen organiseren. Om de fietsen in het dagelijks gebruik te testen en te kijken hoe de rijders de fietsen ervaren. We zijn heel blij met deze feedback, dat we die nu ondervangen hebben. En we zijn gelijk met het designteam aan de slag gegaan, in onze fabriek in Taiwan, om een spatbordverlenger te ontwikkelen, die standaard geleverd gaat worden op de Phantom's. Het ziet er ook nog eens cosmetisch prima uit, waarmee dus het probleem verholpen is en we uiteindelijk ultiem rijplezier garanderen.