Dove Cameron – Boyfriend (official Video)

Ik kan niet geloven dat we eindelijk alleen zijn Ik kan niet geloven dat ik op het punt stond naar huis te gaan Hoeveel mogelijkheden zijn er? terwijl iedereen danst hij is niet bij mij Het moet het lot zijn geweest dan je pols hou je gewoon vast Ik kan een beter vriendje zijn dan hij Ik zal doen wat hij niet deed Ik zal niet slapen vannacht, ik zal niet opgeven Ik denk erover je te stelen Ik kan me gedragen als een heer Zelfs mijn kleding is waarschijnlijk perfect voor jou EΓ©n keer zeggen is genoeg omdat hij niet tevreden kan zijn als ik je kan adviseren Zeg dat je vanavond met me mee naar huis wilt Het moet het lot zijn geweest Dames eerste baby natuurlijk Ik kan een beter vriendje zijn dan hij Ik zal doen wat hij niet deed Ik zal niet slapen vannacht, ik zal niet opgeven Ik denk erover je te stelen Ik kan me gedragen als een heer Zelfs mijn kleding is waarschijnlijk perfect voor jou ik zal je nooit verlaten je bent hier alleen Ik keek de hele tijd op mijn smartphone ik zou je nooit verlaten laat je niet meenemen door andere mensen Ik kan een beter vriendje zijn dan hij Ik zal doen wat hij niet deed Ik zal niet slapen vannacht, ik zal niet opgeven Ik denk erover je te stelen Ik kan me gedragen als een heer Zelfs mijn kleding is waarschijnlijk perfect voor jou Ik kan een beter vriendje zijn dan hij Ik zal doen wat hij niet deed Ik zal niet slapen vannacht, ik zal niet opgeven Ik denk erover je te stelen Ik kan me gedragen als een heer Zelfs mijn kleding is waarschijnlijk perfect voor jou