Dingen Doen In Kampen – Chocolade Maken

Vandaag ben ik bij een van de beste chocolaterien in Kampen Hallo, ik wil graag weten hoe je chocola maakt. Dat laat ik je zien! Voordat je chocola gaat maken moet je eerst omkleden En natuurlijk handen wassen Jij wil graag weten hoe je bonbons moet maken… Ik laat je het zien.. Ik laat hem vollopen met chocola.. Strijk 'm af en leg 'm op de triltafel. Dat moet om de luchtbelletjes eruit te krijgen. …een paar seconden… En daarna… gooi je 'm weer leeg. En dit wordt dan de buitenkant van de bonbon. En weer terug en die kant op. Gaat goed hoor… Op de triltafel… Dit laten we een minuut of vijf afkoelen. daarna schrapen we 'm af en even in de koelkast… over een half uurtje zijn ze klaar. En als ze goed zijn zitten ze nu los in de mal.

En nu kunnen we ze vullen… Gaat goed! en nu gaan bij er een dun laagje chocola overheen doen. zo… Nu gaan we voor de bonbons een bonbonbakje maken. Hier heb je een ballon… doen mij maar na. Niet te groot… probeer maar. Knoop erin Dan gaan we ze door de chocola heen halen. En dan tik je 'm af… boven de bak… Zo… En dan zet je 'm hier op de plaat, Nu zijn de bonbons goed. die gaan we uittikken.. Zijn ze lekker? Weet ik niet..

ja ze zijn lekker! we gaan nog even lollies maken. Wat is jouw lievelingschocola? Melkchocola! Bedankt ! Nu weet ik hoe je chocola maakt. Graag gedaan… Ik zag je net snoepen… Hebben we wel gezien… Kijk maar! Snoep er lekker van. Dankjewel. Ik vond het echt geweldig! En ik heb ook nog een fotolijstje gekregen. als je ook chocola wil… Kom dan naar De Swaen. Fijne dag nog!.