Die Toten Hosen ☠, Bier 🍺 & Party In Argentinien 🇦🇷 | Fan-vlog 2022

[Applaus] deze film geeft de maximale hint van één Idee van wat we doen bij Toten Hosen tour in Argentinië in hebben meegemaakt hallo vandaag is de 18-10-2022 we zijn momenteel bezig Luchthaven in Frankfurt en we vliegen weg en dat hier hallo ik ben hem Andy deze en allemaal we drinken ja kerel [Muziek] [Muziek] [Muziek] dus we hebben het gehaald, we zijn binnen Buenos Aires landde de koffers zijn daar het bloed stroomt langzaam terug in de benen en dit achter mij is de Luchthavencontrole die ons heeft ook met hun Toten Hosen-ticket ontvangen voor overmorgen en dood gehad Hardloopbroek aan de telefoon dus dierbaren we zijn gearriveerd duurde ongeveer 30 uur en dat is onze mooie kamer we zitten nu in een restaurant hebben ons elk een kleine geland Bierchen bestelt een heel klein lek mijn kont daar heel normaal [Muziek] een heerlijke goedemorgen wij rijden nu bij de western union heb geld gewisseld wat je hier ziet er veel uit en dat is het ook ze zijn ongeveer 80.000 Argentijnen Peso's die zijn omgerekend naar ongeveer € 300 zijn maar wat doen we daar nu mee geld [Muziek] [Muziek] dus we zijn in de volgende toeristische hotspot misschien heb je dat al Betaalde toegang tot een begraafplaats eigenlijk niet nee ik doe ook niet open zo'n kerkhof vind 1789 zo lang lomp [Muziek] daar achter ons is de begraafplaats de Sfeer viel ons erg tegen merkte dat we al traag waren hebben gebotteld en Andy slechts een peddel nog een feestje vandaag en dan zit het erop nieuwe paddenstoelen zijn ons net geworden zei dat de kiosk bijna leeg kocht is heb ik al van de helft uur aangekondigd ik hoef alleen maar mijn lading te sluiten Ik denk dat we bijna geen Ambassador meer hebben [Applaus] [Applaus] [Muziek] [Applaus] jij hallo hallo [Applaus] [Applaus] [Muziek] [Muziek] Ik heb nog geen stuk, dat is het mooiste concert van mijn leven verwerkt maar nieuwe dag nieuw geluk we gaan naar een grote kijken bibliotheek schoon [Muziek] [Muziek] we hebben de soorten meisjes van Vliegveld weer gevonden kijk staan alles terug zou het gedacht hebben in Buenos Aires en dit is mijn vierde dood vandaag Broek nu gezien in Duitsland in Zwitserland in Polen en vandaag in Argentinië een droom is aan het opwarmen [Muziek] [Muziek] [Applaus] [Muziek] [Muziek] [Muziek] ja ik heb geen stem meer dus we zijn terug conclusie eerste avond was cool, dus we denken van wel Air up Friday is voor vandaag af hebben [Muziek] goedemorgen goedemorgen goedemorgen gisteren was een goed begin bij het Toten Hosen concert zijn wij ze Stemmen lijden al Ik weet niet wat je daarmee doet krab mijn rug geen ontbijtpensette momenteel we gaan er vandaag een hele doen nieuwe ervaring die we voor het eerst rijden op dit continent bus en trein omdat de rit is ongeveer 10 cent voor ons zou het liefde KVB kunnen kosten Ik bedoel schrijf hier onbegrijpelijk op dit moment is er het Estadio ervoor top ik ben met het pincet uitgerust en we zeggen Toten Hosen zonder twee oh ja oh nee je denkt niet aan de mijne vrienden, ik kan de jouwe niet begrijpen geen wonder dat je zo goed bent samen als het maar online is vraag me niet waarom ik je niet nodig heb elke dag is de kleinste genoeg voor ons schreeuwt naar elkaar Ga en medicijnen waar je misselijk voelt constipatie krijgen Hallo wat heb je meegenomen [Muziek] [Applaus] [Muziek] [Muziek] [Applaus] wil gewoon tevreden zijn op alle niveaus zeg dat zaterdag voor vandaag is klaar of ik zou zeggen koop de mijne [ __ ] boek Mensen stoppen vandaag, hoewel we dat ook zijn het duurde maar anderhalf uur neem gewoon niet de metro op zondag heeft even geduurd maar nu zijn het mooie foto's van la bocca [Muziek] maar een keer kotsen op kooi en hij gekregen [Muziek] [Muziek] uit [Muziek] [Muziek] en we leven klinkt ook zo beetje niet zo Duits eigenlijk alleen dus de helft vertaalde ik dat zou ik doen leef eenvoudig [Muziek] Uit Ik heb nu niet in de laatste Acht uur cola gedronken [Muziek] nieuwe dag nieuw geluk geloof ik Ik zei al dat dit Reis naar Argentinië en de Toten Hosen hier in Argentinië kun je het altijd live zien is een van mijn levenslange dromen en neem er een stukje van mee en aan Ik heb vandaag een afspraak klaar met Nico hallo en ik ja om iets leuks voor elkaar te krijgen geheugen [Muziek] [Muziek] [Muziek] en weer een nieuwe dag een nieuwe Avontuur vandaag zijn we naar Marius Tuinfeest uitgenodigd weten we niet wie is mario, maar hij was 60 km verwijderd hier verwijderd en hij heeft helemaal Duits uitgenodigd voor zijn tuinfeest op het platteland en daar hebben we er vijf prachtig [Muziek] [Muziek] dit is Mariu's tuinfeest hier Kom op ondertussen bij de lezing van Campino [Muziek] [Muziek] [Applaus] je bent hoe dan ook maakt niet uit vandaag [Muziek] hallo zeker [Applaus] terug in de hal van de superbest Dus bevriend met Mario [Applaus] dit is mario onze gastheer die we zijn heel dankbaar dat hij hier vandaag bij ons is heeft uitgenodigd, zou Mario die graag willen hebben Slotwoorden voor het feest vandaag en heb je de Toten Hosen-fans binnen Duitsland willen zeggen testen we zeggen gewoon Mario 10 uur later [Muziek] [Applaus] [Applaus] [Applaus] [Applaus] [Muziek] [Applaus] Dinsdag zit erop voor vandaag hola de laatste dag op deze ongelooflijke reis die we hebben gemaakt begonnen, ik ben zo compleet overweldigd door de afgelopen dagen het is veel grover worden dan ik ooit had durven dromen we waren net een keer biefstuk aan het eten zie je weer een beetje verkouden wordt die ons allemaal treft en ook op de een of andere manier hebben alle Duitsers dat dus begrijp veel vragen direct na hoestsiroop na medicatie geen idee [Muziek] onze laatste dag hoe gaat het vandaag Ik loop al naar de dierentuin de hele tijd rondhangen met twee apen opeens zitten we er middenin hoofdstad vol jungle allemaal Planten willen je vermoorden [Muziek] om ontdekt te worden, geloof ik dat dit er een is Argentijnse godheid of zoiets Beschermer van dieren en vernietiger van auto of iets dergelijks ondertussen zijn we vandaag is van ons laatste dag en de laatste dat is precies wat ik nummer drie wilde zeggen van de drie in Argentinië is hier al goede zaak gaande [Muziek] [Applaus] [Muziek] [Applaus] [Muziek] [Muziek] [Muziek] [Muziek] Ik ben nog geen 60 en dat ben ik ook l alles verloren op ik zal wat vertellen voor een jaar elk jaar zeggen het gaat terug, ik denk dat we het nodig hebben iedereen heeft daar een paar dagen de tijd voor om alles misschien recht te verwerken zei al dat hij uitkijkt naar de zijne bed Ik heb slecht nieuws voor jou is het tot morgenavond we zeggen bedankt Argentinië hier hierboven staat nog steeds op de videoblog van Warschau en tot de volgende stop stoppen stoppen stoppen stoppen [Applaus] [Muziek] [Muziek] [Muziek]