Deze Fouten Maakt Iedere Beginnende Wielrenner | Tietema Cycling Academy

dit zijn de meest gemaakte fouten ik doen dit zijn de top 10 meest gemaakte fouten bij de beginnen met huren [Muziek] fout een weggaan met te weinig voeding werd als gat ja mijn eerste ring is de week dus jij was die beginnen de wielrenner die fout maak ik met een snelle jelle de uur fietsen net als die anders niet aan heden en roy je moet krijgen hulp het marges zodat het is co2 geen reserveband je meenemen ik heb mijn vader als opgevuld een lekke band ja hoek zullen later heb ik toen ook gedaan om te pakken hier vangen 2 gigabyte goede 3 die drinken voor je ga fietsen echt iedere ik had het heel slecht en sporten het is niet veilig tony de maar na het sporten wel het mag gewoon niet goed voor herstel dus fout 4 met verkeerde of te weinig kleding op pad gaan het is een raadsel om onder de 18 graden of met armwarmers of met lange mouwen op pad te gaan om die arme worden en kan ik maak slechte waar is mijn oud natuur om een onder 18 graden of met armwarmers of met lange mouwen pad gaat anders voor die arme koud ja en ik kan makkelijk er uit trekken dan dat je kanker want door de rijwind of omdat je stok om te staan kunt per snel kan krijgen fout 5 je fiets niet goed schoonmaken nou ja weet je je fiets is een dure investering daarom is belangrijk om die fiets goed onderhouden en regelmatig schoon te maken want slijtage mijn spullen zijn nog veel duurder dan de zwanger ja het is soms heel makkelijk als je terug kon gaan naar duwtje in de regen en vier ketting droog maken dat scheelde rust fout 6 telt remmen was nodig nee want als je de adres dan kun je ook de kop slaan of je kunt gaan slippen en als levensgevaar ja en als het een beetje meer met je rechter hem dan met je linker en digi zo een je beach and will schat nee nee nee ik ook niet niet doen fout 7 te hard van stapel lopen met fietsen ja als je beginnen en sport gegaan en geld niet meteen 300 kilo boei overtuigen ik heb misschien wel misschien niet de eerste twee maanden van mijn fiets carrière elke klimmer staphon het je kun je te verbeteren ja dus einde van eigenlijk wees gewoon niet zoals josse geheel proberen elk straver kommetje weer aan de buurt bent pakken grijs gebied je kan beter gewoon een paar rustige duurtraining doen af en toe intensief trainen anders maak je eigen alleen mijn lichaam stuk voor steeds vragen ja hoor de steeds moeilijker om je eigen straf van god je misschien wel gewoon een goede tip zoek een trainingsschema en ga vervolgens keek fout 8 in de verkeerde persoon in fietsen ziet er niet alleen heel gek uit en dus ook niet echt me voor de voor je spieren vaak vind je eigenlijk gewoon veel te zwaar dus dan word nu omwentelingen of je cadans te laag tussen de 80 en 100 is gezond en daaronder krijg je vaak al heel snel was mijn knieën doe je gewoon niet doen nee in de fout 9 fietsen toen bill help ja het is aan beginnen misschien een beetje wennen want ja dan heb je dan helder ziet er best wel goed uit maar eerlijk het is ook heel belangrijk en misschien nog te vaak mensen fietsen zonder hem dat kan echt niet fout team ja een onderbroek aan hebben honden je facebook je ik kennen we een wie dat heeft gedaan ja kan gebeuren wat dacht je toen ja ik dacht het hoorde ik had hem nog nooit over nagedacht dat al die gasten bij de tour de france geen onder uw kanalen zo door gaat heel erg schuw en ik zou het gewoon jaren voor is via een leuk ja geef een duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren op dit kanaal ja en hoe ik even je meest beschamende fout in de commissie jou beginnen leuk om de ziekte waarbij verwachten precies proost twee hij is ook op dus goed de stemming we zijn klaar anders tool cd-speler nou kijk die andere af doen [Muziek]