Deutsch Lernen Mit Dialogen / Lektion 17 / Wortschatz Im Restaurant /sich Beschweren / Aussprache

luister en herhaal Hallo. Wat zou je willen bestellen? Ik wil een fruitsalade, alsjeblieft. Wil je daar een drankje bij? Ja. Ik wil wat koolzuurhoudend water, alstublieft. En jij. Wat wil jij hebben? Ik zal een kopje koffie nemen. Zonder melk En ik neem er een taart bij. Kunnen we alsjeblieft betalen? Ja graag. Betaal je samen of apart? wie betaalt wat? Neem me niet kwalijk. Ik heb een probleem. Ja. Hoe kan ik u helpen? Kijk hiernaar. Mijn kip is niet goed gaar. Het is nog steeds rauw. Het is gevaarlijk. O ja. Het is nog steeds roze. Het spijt me daarvoor. Ik breng het meteen naar de keuken. Zodat ze het weer kunnen bakken.

Hoe smaakt het eten bij jou? Niet goed. Helemaal niet goed. De pasta is veel te zacht. ze zijn te gaar Je moet pasta al dente koken. Ik bestelde een koud biertje. maar dit is warm. Ik kan geen warm biertje drinken. Neem me niet kwalijk. Ik zal je een nieuwe brengen. Ik kan die koffie niet drinken. hij is veel te zwak . Breng me alsjeblieft een sterke koffie. Niet zo'n waterige bouillon. Breng me zout en peper, alsjeblieft. De soep is mij te smakeloos. Ik moet het kruiden. .