Der Kiosk: Lebensmittelpunkt Der Familie Yildirim | 7 Tage | Ndr Doku

fruitgroentestukjes tackelen daar en nu de jongen in de kassa is adam der daarnaast is zijn vader mehmet en Ik ben het lena niet alleen en daar nu meer over precies dat komt van deze ja misschien zal Adam II het opnieuw moeten doen hulp voor zeven dagen waarin ik werk kiosk van Adler en zijn ouders elk velgen versmarkt in hannover linden [Muziek] de kiosk is elke dag open vanaf 06.00 uur open in de ochtend tot 02.00 uur 365 dagen per jaar dus een kleine appartement moet eerst salade op de vloer leggen een tas met een samen en sportverbod wat voor wereld is dit en ga omhoog bijna alles wordt aangeboden in een zeer kleine ruimte en wat betekent het voor het gezin dat er altijd is zijn voor uw klanten uit de buurt hier is de 1e Ik zou dienovereenkomstig ziek moeten studeren laten we eerst onderwijs krijgen altijd als hobby of zoals nu maar alleen tijden die iets kunnen bereiken 12 dat was geweldig, zo niet dan daar komen ze maar hier komen ze weer [Muziek] misschien moest ik wel als er iemand kwam weer helpen maar meteen is er ja eigenlijk jongens en meisjes taken of kan iemand iets aan iets doen, ook al er zijn veel taken behalve nu binnen mijn kracht is er ook op gebouwd zijn ingehuurd papa's baan maar nu heeft zelfs micha daar en bij hem maak deze tijd altijd zo ontzettend snel hij brengt alles kwam op de 1e plaats alleen met heel speelgoed dat de ezb wil dat de mannen daar kunnen mannen doen zichzelf ook geen pijn dat is bijna 30 jaar geleden van de Turkije kwam naar Duitsland met een koffer vol kleren en de droom van je eigen winkel twee jaar later heeft hij het hier gevonden sindsdien zijn leven draait om de kleine kiosk op de hoek maart vrouw blijft altijd schreeuwen het overzicht in de kiosk en in de familie die daar het hele jaar door naar binnen gaat en doe het ook helemaal aan het begin niet meer aan het begin Ik heb eigenlijk bijna alles alleen gemaakt zoals altijd om drie uur 's nachts opgestaan ​​boodschappen gedaan op de markt met de achterkant die was in ieder geval zwaarder wie heeft dat eigenlijk bepaald? besloten dat hun kilo's maakt Met Keulen wilden toen de voorgangers stoppen inleveren en door ivm appartement mijn ouders woonden daar en de kleine was er toen dus ga zo door de kleine het appartement ernaast tot nu toe ideaal geweest de moordenaar leidde een kioskleven sindsdien zijn de drie kinderen van dhr schramma kijkt met me mee over de toonbank kunnen een handje helpen voordat de familie dat doet kiosk heeft het daar al eerder overgenomen alle sigaretten, kranten en schnaps er zijn nu 30 soorten julius douche zelfgemaakte soepen en wc-papier sesam belt gewoon alles dat het kwartaal is dus heeft meer nodig, hij heeft iets anders nodig teken en een pakketdienst er is ook veel is hier iets Duurder dan de supermarkt om de hoek toch komen de mensen uit de buurt één werkt nu zelfs hier michael net zo er was geen winkelen op zondag gepland michael is de enige werknemer in de kiosk [Muziek] echt niet wat er gebeurde, was winkelen dichterbij en gematigder kwartalen zullen zijn en anders heb je er altijd een gezicht goud en 3 harry kratten Ik hoef er maar één keer 50 alleen te hebben morgen tien uur toen ik de vervanging deed maar dat is hier niet eens goed tegenstander nog steeds alles ja maar waarom dan hier de tweede pagina als de grote storm pauzes hadden we 36 graden ja en ik deed het met een rij en door verstoringen als het aan michael ligt dan zou de winkel er anders uitzien, alleen voelen hij zelf met zijn suggesties voor verbetering niet correct serieus genomen met het land omdat i Ik ben redelijk goed, ik kan meer doen op zondag eigenlijk doen ja had zich de gelegenheid überhaupt kunnen voorstellen kunnen Ik zou hebben, maar ik kan niet omdat we hebben maar zou nu eigenlijk kunnen als het van kalkoen was bij de had werkte koud in de stad en als we zouden dan gedeeltelijk persoonspak werkpak stropdas jij moet, ik kan niet stel je voor dat papa maar een shirt is maar beman deze missie met losse handen tackelen weet eigenlijk niet anders dit is mijn leven van deze kerk twaalf jaren mijn zus mijn zus leeft dat het leven 26 jaar is dus we hebben me allemaal geholpen Dat bedoel ik tegen mijn zus Ik heb ze zoals op het evenement zullen [Muziek] mijn tweede dag alle groenten oké allemaal morgen om 5 uur staat hier op schreeuwt en opent de kiosk dus hier zijn weer wat groenten misschien zit je tussen het kijken door zo zet je als het ware ramen bij je nog slapend neemt hij het over zoals altijd late dienst en ada moet naar school maar rood zou nu hier naar de hoek kunnen gaan um weer of waar kan nu rood david rotim hetzelfde oh dus samen of apart zijn het er 17 50 alsjeblieft bedankt tragisch zo bij jij ook 17.50 graag en heel erg bedankt trek alles mooi terug vouw rechts en links en zorg dan voor dat vaste beginsel dat elke vrouw mijn bladeren zou moeten posten haar uiterlijk zal zoiets zijn zou al iets in de inhoud moeten doen ik ook niet terwijl mehmet de douche levering straling zorgt daarvoor eet dit voor de klanten en het gezin zeer klassieke rolverdeling met ontbijt maar zo maar werkt hier altijd goed voor haar dat alles de goede kant op gaat Ik doe dit ook al een paar jaar dat doe je er allemaal bij dan het hele gezin ja, als de laadspullen aan één kant staan dan zorg ik voor mijn gezin duidelijk wat nu ruim genoeg is had wat er aan de hand is ja, als de kinderen er zijn, de kinderen Van nature wat ik je een beetje moet geven a iets meer orgasmes waar oud naar op zoek is binnen gebruiken zo kan het niet zijn weet je ten slotte heb je eigenlijk genoeg tijd? voor elkaar de hele dag samen we brengen veel te veel tijd met zu door 24 uur 365 dagen is veel voor je samen maar altijd met anderen men is altijd zo hier is men op de een of andere manier alleen maar nooit helemaal alleen blijft men alles hier is stil ruimte hij heeft nu Oh, ik begrijp het maar dat zou zoals altijd komen als je dan maar ging zitten sta je daar in de kiosk beslissen de klanten intact alles draait om uw wensen [Muziek] tijd voor jezelf is er volgens mij gekomen als we wat ijslolly's hebben lijkt op een meloen meestal zou hier nu een moeten zijn dineer er een keer extra mee 76 en fijne dag dat is al wat als je elke klant meeneemt alleen rust kent namen dat heb je hier niet mijn derde dag dezelfde plaats hetzelfde taken en dezelfde mensen waren zelf beide begrepen soms komen mensen gewoon zo over Dat weet ik uit mijn supermarkt niet zo gemakkelijk voor mij koopje zoals altijd een jaren 90 altijd dus 86 en wat doen we als we al twee keer bedankt je kunt er binnenkort een krijgen introduceer hier een andere cursus dan zou ik hier niet meer zijn is al wat ik hier woon sinds 2000 dus bijna daar hebben we het soms zelfs nodig niet om de huizen te verlaten die we kunnen praat zo en we zitten zoiets heeft hier iets mediterraans is een zuidelijke of dat is ook een nieuwe persoon was er echt bij is een van de belangrijkste redenen waarom ik hier ben nooit in staat zijn om ver van het vasteland weg te gaan heel bijzonder in ieder geval [Applaus] tot ziens we zijn allemaal blij dat we hier zijn de rest leren we haar elke ochtend bewust worden of in enig kom je helemaal niet opdagen, dan doe je het heb je ook gedachten dan vraag je de taxateur niet met een schaduw gezien dat de zieken zelfs op zaterdag zijn er is gewoon waarschijnlijk behoefte aan ons over onze eigen positie een van de 90 dagen dacht dat al dat met de ja hoe is dat van jouw cultuur genomen tegen ja, er zijn er meer samen zoals elk op de een of andere manier en de yildirims zijn er altijd voor ze om altijd mensen in de buurt te zijn heb ook tijd voor jezelf lukt het meestal niet wie dat niet leuk vindt maakt de muziek wanneer de zon op het voorplein van de kiosk schijnt lijkt me een beetje zoals natuurlijk op vakantie in turkije midden in hannover de jongens kunnen elkaar maar één keer per jaar ontmoeten een pauze van de kiosk dan vliegen ze er voor drie weken heen hun familieleden mee naar huis nemen mist kalkoen de familieleden en vooral de zee toen Mehmet naar Duitsland kwam hij moest veel trainen taal de goede buurt en de kiosk dus zijn familie en hij een klein stukje tweede huis opgezet en nog meer ze hebben er een ontmoetingsplaats voor mensen in kwartaal creëer zo liefde daar kun je de tassen gebruiken Dat doe ik iemand aan michaels en rechts om de hoek en dan je kunt er altijd zes uit de dozen halen alleen de drie stapelen niet omdat de komende koelkast en zes staten hoog hoog en dus is er na komt naast deze vijf straffen een seizoen van vijf op de een of andere manier past iemand als Michael helemaal niet op de foto velgen verse markt [Muziek] je bent hier nu voor de kerken ons gekocht of zo is een lange geschiedenis Ik was maar een klant en ja, nu zit het een beetje vast dan wat ik voorheen deed en dan was ik hier altijd toevallig en dan kunnen we het altijd heel goed met elkaar vinden vermaken en dat heb ik altijd gedaan heb die gezien bij warm weer moest altijd opstaan ​​en daar heb ik zei nu een keer als de kassa werkt, dan kun je in vrede rusten eet ons team ik ben hier Ik heb er nog geen zes, ik denk dat ik geef Ik streef ernaar dat ik sneller sneller kom je genoeg op tijd terug die zo kun je een beetje stapelen voor mij keer geven de dingen eronder de ene krat niet alleen werknemers in die zin dat ik hier achter de kassa sta Ik kan erachter komen wat zou kunnen je kunt er beter eerst een maken beetje meer verkocht of hoe kan ze zullen er wat mooier uitzien geaccepteerd behoort tot deel tot deel Kijken maar ik moet echt hard zijn geen koers meer mee afdwingen runt de winkel al 25 jaar en doet dat nog steeds 25 jaar heb je een zekere operationele blindheid zoals dat het is hier altijd zo druk we maakten het mehmet kent bijna iedereen in dit gebied en iedereen in de wijk kent er meerdere wil nog steeds bier drinken waarschijnlijk daar bij de hand hebben het is erg goed, maar je zou ook kunnen om op de een of andere manier te praten niet zo enerzijds gaat het relatief al het veganistische aanbod dat ik vrij heb Ik vind het goed om iets te geven dus ik denk dat in Hannover helemaal is stop zoveel kiosken en nu eigenlijk is dat gebruikelijk 's Avonds ga ik in plaats van naar Rheda te gaan conventionele herhaling één Ik zou nu een biertje drinken na het werk graag gedragen maar de kiosk gaat alleen maar dicht over vier uur goede nachtrust op zaterdag de oudere zus dan op je vrije dag sta je onder de week terwijl ze haar training doet aan de winkelbediende en heeft weinig ze heeft op een gegeven moment tijd voor haar broer hij lacht staande op zijn voeten even kijken soms wordt de straat chaos voor ada en als hand naar de skatebaan zolang er maar werk is in het klein mogen laden in de zomer is het leuk als het terras op dit moment is het mooi weer kan dat ga hier ook zitten ons leven gaat ja die dan op de een of andere manier ergens anders een tweede het leven kan leiden daarom hebben wij dat ook meedoen en gezellige middelen voor de Hulpgemeenschap in de zomer is de kiosk voorplein geen normaal trottoir maar eetkamer woonkamer soms er wordt Turkse thee gedronken eruit geflapt of gespeeld steen is diesel Ik las hier dat ze zo niet kan komen kaste van elk met zijn opleiding Ik zou er oprecht naar hebben gekeken dus hier ben ik een 43-jarige 32 zijn nou, het klopt, zelfs als Michael dat is niet zou toegeven voor hem is de kiosk zoiets een tweede thuis worden en ik was hier al om 4 uur ten eerste omdat ik natuurlijk honger had zit de hele dag thuis kun je je voorstellen wat anders verwerken dus als ik nu elke dag bij rewe ben slechts vier uur vanwege mij bij de de kassa zou zes dagen per week zitten opnieuw schieten nee, dat werkt niet en wat ik doe heb dat bestudeerd sinds ik het zelfs kan niet introduceren orkestmusici zien dat te laat in orkestmusici orkesthuurders das Het hele spel viool majeur viool downloaden kleine piano dat doe je liever nu mijn vader doet het zelf niet dat is ook niet geweldig dan zou ik nog les kunnen geven maar Ik heb het lef niet om dat te doen geduld Ik zou nu geen 40 uur kunnen doen ergens werken omdat je er net bent werk dan heb je ok zaterdag zondag vrij misschien onder zondag maar ik wil liever wat meer tijd overdag dus laat me daar zo vroeg mogelijk zijn Ik doe mijn dingen Ik ben hier 's avonds en nu ga ik weg ik ook naar huis en ik ga niet Ik ben nog aan het slapen iets ofwel een project of serie kijken iets dus misschien Over tien jaar wil ik ergens anders heen het is maar dat is het nu helemaal geopend je wilt jezelf zijn, dan zou dat zo zijn laat dan zien weg de slaap lekker is een vriend die micha heeft roep ik oprecht uit het is mijn laatste dag bij de mildere Zondag een werkdag wat doe je nu aan het onderhouden voor mij is dit eigenlijk een bijzondere en vooral vrije dag dan Ik was zo oud als of ik heb er vaak basketbal gespeeld met mijn broer Ik heb toen nooit aan werk gedacht maar in plaats van een paar manden te gooien helpt hier elke zondag Wil je dat ik dat een keertje later doe? doorgaan maakt sowieso veel werk omdat nu zondag een vrije tijd eigenlijk natuurlijkheid 30 hij wil geen vrije tijd voor mij waren de afgelopen zeven dagen mooi maar vooral heel behoorlijk vermoeiend Ik zal blij zijn als ik je morgen zie kan weer even uitrusten hier in de kiosk begin dan helemaal opnieuw haar volgende pauze van Kers is overleden familie volgende zomer dan springt michael binnen en neemt op de een of andere manier de winkel ervoor over ergens vandaag drie weken terug niet zolang we op het punt staan ​​te willen Leuk Ik geloof dat we hier nog steeds zijn te veel Turks dat wil niet zeggen kan het niet erg vinden 18 gedaan wat betekent dat nu moet mainz het echt zoeken daar ben je van de kinderen afhankelijk alles maar ook voor jou of [Gelach] de wildere hebben het gemeen hier een woonplek gecreëerd de kiosk is als een klein eiland die iedereen die wil aantrekken en blijven kan des te gelukkiger zijn voordat ik geloof namelijk [ __ ] ik heb daar honger Ik ben klaar, ik sta op het punt water dus waar men tegenwoordig onder zit waarom vakantie zelf want dom serieus gespeeld wat te eten in het oog te krijgen hij heeft hier en daar zijn plek gevonden Ik voel me ook een beetje zoals thuis [Muziek] wat zouden Mehmet en zijn gezin zonder zijn de kiosk en waar zou de wijk voor zijn de mensen hier zonder de stroperij en hem een ​​kiosk