De Wereld Over Fietsen: Wat Neem Ik Mee? | D Tour

[Muziek] de fiets is af de fiets is af [Muziek] ik kreeg net een appje van robert rood is de eigenaar van santos en wie zegt het volgende even kijken of je dat kan zien zo daar staat gewoon hij staat klaar en dat betekent dat mijn fiets af is en dat is echt super vet ik ga er nu een nog een laatste keer bij iets bouwen santos en de fiets krijgt nog een laatste check up is hij is mijn alle checkt alle bouten en moeren stuur vast filmpjes dankjewel ja dat gaan we dus mooi huis zeker met deze mooie ik ga mijn spullen laten zien tenminste ik wil een foto maken van alle spullen jullie meenemen op een reis goed we gaan eens kijken of we de boot kunnen hangen en offer van dit geheel en politiek [Muziek] de elektronica hoek natuurlijk superfijn een wereldstekker waar [Muziek] ook 2 usb-poorten uitkomen en dat is heel erg chill met maar een stekkerdoos harde schijf eentje van een therapeut is dit en je kan hier kennen met een auto overheen rijden super fijn ding hele dikke en fijne donzen slaapzak en met tent natuurlijk dit is de lakenzakken hoofdkussen ook lampje matje een soort van noot fluit maar als echt mis gaat stoeltje geruchten handschoenen de regenkleding hem waterdicht te zoeken ja die bestaan en fel oranje zwembroek u gewoon een korte broek gewoon een t-shirt maar wel bijzonder want die zijn ook van merino wol en mary nog oké dus zo'n drie weken aan zonder dat het echt heel hard gaat winkel en mijn keuken heeft een aantal dingen nieuw item ik heb hem veranderd je de plek waar de brandstof vandaan komt en inklapbare pan en inklapbaar bord wat bestek en niet te vergeten de waterfilter waar water mee kan filteren en hij zuiver alles tot aan virussen alle spullen voor komend jaar en degene die komt er nu al heel redelijk haar geluid levert maar wat wel echt een te gekke dingen en die die maken is dit deel deel dit moment het gewoon gewoon cool maar dit gaat er ongeveer allemaal mee volgens mij heb ik een paar dingen nog in huis liggen maar aardig overzicht zo vrij letterlijk is de d hoe diep archer en straks wel hoe je die aankomst ja nee ik vind het echt binnen twee bedoel [Muziek]