Dajie Is The Master Of Tofu! We Got Beautiful Tofu From Her Today, Making It Into Mala Fried Tofu

Manlief! Heb je kleingeld? Ik wil wat kruiden kopen. Hier, 30 yuan. Ik ben vertrokken, ik ga Anzai sturen. Jullie twee rennen een beetje langzamer, waarom zo snel? Begrepen O! De tofu die DaJie vandaag voor ons maakt, zou klaar moeten zijn. Jij gaat het later halen. Oké, dat doe ik nadat ik Anzai heb gegeten , wacht op mij. Doei! Wees voorzichtig en wees een brave jongen. Dag Winkelier Ik wil graag wat kruiden om Mala Fried Tofu te maken Welke kruiden? Nootmuskaat, tsaoko, venkel Oké, hoeveel heb je nodig? Nou ja, ongeveer 20 yuan heb ik niet veel nodig, gewoon een klein beetje van elke 15 yuan in totaal Oh, oke Dank je wel! Helemaal niet haha Hier Oke, bedankt Mr.shopkeep Graag gedaan . -Het beste.
-Ik wou dat je bedrijf booming is! Neem de tijd, tot ziens -Oké oké Wauw, Tofu gemaakt door DaJie vandaag is zo mooi Ja, ze is geweldig in het maken van tofu Je bent chili aan het weken toch? Ja, chili en Sichuan peppercore zijn allebei doorweekt.

Kijk, ik heb zoveel gekocht. Wow Hé, moet ik je de 5 yuan teruggeven? Natuurlijk, ik gebruik het om baozi te kopen Hahaha, ik had het je niet moeten vertellen Oké, snij nu de tofu aan Ik ga het vuur aansteken Oké, ga je gang Maak het vuur sterker Hahahaha, het is sterk! Doe er wat olie in De olie is nu heet, doe de tofu erin Frituur goudbruin en haal ze er dan uit Manlief! – huh? -Je probeert het. Probeer wat? De tofu? Wauw, het is zo krokant Het is nu echt heet Het is heet, maar je moet het proberen Hier Is het krokant? -Niet slecht Voeg wat zout toe om het beter te laten smaken Het is ook goed eet het gewoon zo, vol met de geur van tofu Doe er weer wat olie in Bak de chili en Sichuan peperkorrels tot geurig Voeg de kruiden toe Giet wat tuinbonenpasta erbij Roer- bak tot er rode olie uitkomt Voeg een blikje bier toe En wat zout Wat kippenbouillon Wat sojasaus Wat water Manlief, wat gaan we nu koken? Dat is genoeg.

Dit gerecht is echt Mala (pittig en verdovend), echt smaakvol. Dan hebben we geen ander gerecht voor bij rijst. Dat klopt, ik kan alleen hiermee 2 kommen rijst eten. Doe de tofu in Achoo! Het is te pittig. Strooi wat witte sesamzaadjes. Bind de soep op hoog vuur. Haal ze er nu uit Hé, manlief! Je zei dat je geen ander gerecht nodig hebt, waarom bereid je dat voor? Er is nog een DaGe hier DaGe moet ook eten, haha. Oké, jij bent zijn echte jongere broer. Hij zal blij zijn als hij dit hoort .

gerecht vandaag? Verdovend en kruidig Het komt echt ter plaatse. -Een sterke smaak Emm Heerlijk! Hartig, verdovend en pittig Verdovend en pittig, het is een beetje te pittig vandaag, oa ik heb dit te pittig gemaakt, ik heb het verdiend hahahaha Ja… Zelfs ik vind het pittig. Ik ben zo'n pittige voedseleter dat ik er een aan jullie, mijn volgers, zal geven.

Probeer dit om te zien of het pittig is! Hoeveel kommen rijst kun je vandaag eten? 2 kommen rijst is genoeg Zei hij niet 2 kommen rijst voor 1 gerecht? -Hij zei 2 kommen rijst voor 1 gerecht Ja, 2 kommen. 4 kommen, 6 kommen toch? Laten we gaan. Ik ga de rijstkoker halen. 2 kommen in de ochtend, 2 kommen in de middag en 2 kommen in de avond Dat kan niet Je moet de hele dag eten Ik ga de rijst halen. hahahaha.