Crazy Day In Villaggio Mall Doha 🇶🇦

goedemorgen goedemorgen mijn vrienden en welkom terug bij een nieuwe video hier in Qatar met de enige echte Habib-thee en vandaag gaan we naar het Villagio-winkelcentrum om te beginnen , dus dit is een van de meest bekende winkelcentra in Qatar en je zult zien waarom, voor zover ik het begrijp, het een beetje lijkt op het Vegas-winkelcentrum, degene die een Villagio-stijl heeft, uh Venetië-stijl, maar eigenlijk wil ik niet zeggen dat het precies zo is, er is een veel verschillen, want ik geloof dat dit degene is waar je er echt een boot doorheen kunt nemen zoals in Venetië , dus het wordt een behoorlijk cool winkelcentrum om te zien dat we daar echt een Uber gaan nemen die gaat worden hier elk moment nu en eigenlijk om te gaan waar we zijn helemaal naar het winkelcentrum we zijn in de buurt van zoals Box Park het is ongeveer 23 Qatari real dat is oh en dit is onze man hier nee uh dus 24 Qatari echt is uh ongeveer, ik wil zeggen zes dollar voor ons om daar te komen, dus dat is de g goed nieuws jongens als je probeert te omzeilen uh oh dit is misschien onze man dat is onze man hallo hallo we komen deze kant op mijn vriend achter jou mijn liefste oh oh hallo hij rijdt weg bijna vergat me mijn vriend geen probleem dus nu we zijn op weg naar de oude Villagio Mall je dacht dat je zonder mij zou gaan ja dus het is ongeveer 25 minuten rijden is het we hebben een beetje een afstand om te reizen en ja jongens wat ik zei is uh dat kan vrij snel door de stad reizen met uh Uber of je hebt ook de mogelijkheid om met de metro rond te reizen, beide zijn erg efficiënt .

Er zullen veel meer metro's rijden, dus je hebt een beetje beide opties, afhankelijk van welke kant je op wilt, maar um ja, we nemen daar nu een Uber en we zien je in het winkelcentrum jongens . uh dat je zou moeten weten over Qatar is omdat de uh rijstroken in elke richting zo enorm zijn als één o ne twee drie vier vijf zes rijstroken je kunt je voorstellen hoe lang de stoplichten hier soms zijn We zullen bij stoplichten zijn voor ongeveer twee twee drie vier zelfs vijf minuten gewoon daar zitten dus er was een tijd dat LaBelle en ik probeerden vang de zonsondergang voor de Dow-boten en ik was twee minuten verwijderd en ik wachtte vijf minuten bij het stoplicht dat klinkt niet als een lange tijd, maar als je in de auto zit, denk je dat het niet beweegt, het is zoals wauw, is er zoiets als de langste stoplichten die ik denk dat ik ooit in de wereld heb meegemaakt, dus houd daar rekening mee, vooral als er veel verkeer is en bovendien heb je de stoplichten, dan is misschien de metro efficiënter, maar het is moeilijk te zeggen dat ik de snelheid van de ene plaats naar de andere nooit heb getest, maar uh dat is oh daar gaan we terug in zaken jongens we staan ​​​​op het punt daar aan te komen en eigenlijk is dit gebouw hier een heel speciaal dit de ene heet ik geloof de fakkel en bij de top je kunt daar een behoorlijk geweldig diner hebben, dus eigenlijk is dat zeker een plek waar ik heen wil Ik denk dat het eigenlijk een hotel kan zijn weet je of dit het is als dit een hotel is de fakkel ja het is ook een hotel heb er veel hotels prachtig gebouw erg iconisch en is dat een uh is dat een achtbaan rond het altijd rond het stadion en rond het stadion is dat een achtbaan het lijkt er vanuit deze hoek op maar het kan gewoon het ontwerp zijn he cool uitziend winkelcentrum ja heel cool oke en het lijkt erop dat we aankomen bij de Villagio estudi Machan oke hier is de ingang hallo mijn vrienden en we zijn binnen in het winkelcentrum Villagio dus onthoud wat ik je vertelde dat het lijkt op de Vegas-stijl in een van de winkelcentra in Vegas , dat is omdat het lijkt alsof dit buiten rechts is, maar dat is eigenlijk gewoon een geschilderd plafond met soortgelijke dakramen erover en dan ja, het heeft zo'n echt cool zoals Italiaans design overal waar het lijkt alsof er eenvoudige huizen zijn of appartementen erboven eigenlijk high-end winkels overal waar je gaat van sieraden tot eh ja zoals alle bekende merknamen zal ik zeggen nadat ik naar het andere mega winkelcentrum ben gegaan en dan naar dit zou ik dit winkelcentrum 10 keer aanbevelen boven de uh het winkelcentrum van Qatar Ik denk dat het winkelcentrum van Qatar waarschijnlijk groter is, maar deze is alsof het voelt alsof er veel meer mensen hier zijn we zijn hier op een zondag versus een vrijdagmiddag, maar alsof het gewoon geweldig is, ziet het er uit als het hele ontwerp en alles en er is iets heel cools we gaan je laten zien we gaan echt varen je kunt varen voor 10 reals per persoon en dus gaan we nu meteen door het winkelcentrum varen zodra ik vind waar mijn Belmont we hebben haar hier ergens in de buurt afgezet dus hoe heet je ik kom van ons ze komt uit Libanon perfect heel erg bedankt YouTube hier gaan we dus we gaan voor een kleine boottocht dan ja hoe lang is het zes minuten oh perfect, heel erg bedankt allemaal goed je bent klaar schat we zijn terug in Italië Een beetje romantiek ze is in Italië geweest Ik ben niet geweest maar we gaan er een beetje van proeven hallo mijn vriend neem je ons mee voor de Italiaanse cruise wat is je naam ja meneer lekker lekker om je te ontmoeten yum oh baby hier gaan we welkom in Italië buitenlands daar gaan we hier we gaan we hebben een cruise van zes minuten oh het is elektrisch ah leuk daar gaan we slim man zo doen we deze kanalen van de maand vaarwel mijn vriend we zullen zien jij de volgende keer ja jongens, best geweldig, zo leer je de indeling van het winkelcentrum kennen, hier kunnen we alle winkels zien terwijl we een mooie cruise door het water maken en zoals de airconditioning is, geeft het ons een lekker briesje je hebt bijna het gevoel dat je buiten bent en dat je kunt zien hoeveel moeite ze hebben gedaan om deze plek echt als Italië te laten voelen, je weet wel dat je hier doorheen wilt cruisen we hebben de lichtslingers hangen we moeten zoals je kent de bakstenen gevelbeplating hier en natuurlijk de boot van Venetië hier welc ome naar Italië prachtig ja alles wat we missen is een pizza en een glas wijn oh ja en je weet dat we er goed in zijn om die neer te halen ja best lief dus het is een 10 real per persoon wat neerkomt op 2,50 cent voor een rit van zes minuten, dus een coole kleine ervaring, absoluut de plek waar je doorheen wilt cruisen als je wat coole foto's wilt maken terwijl je door het winkelcentrum rijdt en eh het winkelcentrum gaat om 9.00 uur open, dus ik wil zeggen of het open blijft tot middernacht Ik denk dat ik dat op Google zag, dus je hebt het grootste deel van de dag om hier te komen Cruise hier en natuurlijk kun je hier 's ochtends midden op de dag of' s nachts komen omdat het allemaal binnen is, dus je kunt niet eens vertel hoe laat het is als je hier binnen bent oh en Habib is zelfs hier je lacht ja ze moet hier gewoon een klein tiktakje zetten dus uh nu varen we terug naar de haven hier waar we hebben we hebben ons landingspunt , dus een leuke kleine cruise die deze kant op komt, nu hebben we een goed id wat de ligging van het land is, dit lijkt een heel groot winkelcentrum Ik dacht dat Mall of Qatar de grootste was, maar eerlijk gezegd voelt dit groter, hoewel ik niet denk dat het zo is Ik denk dat ik allemaal gitaren ben Ik denk dat ik gewoon dol ben op de lay-out hier beter om eerlijk te zijn nou ja we zijn aangekomen bedankt broer bedankt voor je daar gaan we dus we zijn net klaar we gaan een klein ontbijt zoeken uh hier en dan sturen we haar uit winkelen en mij zo'n cool winkelcentrum verkennen, kijken naar deze jongens die door dit gebied lopen, alles is alsof het volledig verlicht is en je kunt wisselwinkels vinden .

Aangezien ik daar nooit heb geruild, zouden ze geen foto of mijn rijbewijs uit de VS accepteren, ook al is de valuta echt, niet de schuld van de arbeiders, alleen hun beleid, dus ik weet zeker dat het allemaal hetzelfde is, oh we hebben zelfs habibti's favoriete supermarktketen zorgt voor goed, je kunt litera ik vind hier alles jongens dat is een supermarkt aan die kant we hebben een bloemenwinkel achter me en Hallmark winkel let op telefoonhoesjes een beetje van alles dus we varen deze kant op ze hebben hier zelfs een IMAX theater Ik heb eigenlijk nog nooit in een IMAX-theater geweest Ik heb altijd al willen gaan, zo verleid om te gaan, maar we hebben nu maar zoveel tijd misschien komen we terug Ik weet niet of dit het theater is dat het heeft, maar er is een theater dat heeft 4D maar dat zou ongelooflijk zijn om te zien dat het lijkt alsof ze de hele dag vertoningen hebben oh ik wil zo graag gaan oh we hebben Avatar dus dit is de plek waar je moet komen jongens als je een hele dag hebt om je aan het winkelcentrum te wijden oh Ik ruik popcorn als we gaan oh die popcorn ruikt zo verdomd lekker dat er niets beters is dan alleen de gedachte om naar een film te gaan en te ontspannen, dus jongens, jullie hebben hier zelfs een chique Starbucks oh nu hebben we eindelijk wat natuurlijk licht gevonden dat in de uh komt als je hier het winkelcentrum binnenkomt kijk eens daar gaan we, je krijgt een beetje een f ik heb zin om buiten te zijn, behalve het minpuntje dat Qatari hitte oh hebben we hier een café gevonden schatje dat eruitziet als een vibey oh het is zo, moeten we naar Uday Rose gaan, wat je maar wilt, mijn liefste, we zullen deze plek bekijken, het is een natuurlijk licht ik weet niet hoe we dit Britse accent hebben geërfd graag gedaan Harry voor het ontbijt eten hier oke laten we het doen ik denk dat we een van de speciale hokjes hier nodig hebben ja bedankt kijk hier eens dit is waar we vandaag gaan ontbijten bij U De Rose een reis van de zintuigen nou hallo welkom welkom oh ja hallo oke het lijkt erop dat we hier een scanner hebben ze hebben wat oh ze hebben wafels die gaan be g triple od je kunt zien dat ze lang geleden aan het leren is ja dat zegt ze al een tijdje heel erg bedankt kunnen we beginnen met uh twee iced lattes ja ja ik raad altijd wat ze wil en ik krijg het goed perfect nee dank je oh het is zo te geïsoleerd een twee is yep dank je ja alsjeblieft wij Ik heb de hele dag ontbijt Melo, laten we deze eens bekijken, het leek erop, maar ik ga waarschijnlijk voor Avo-toast of iets met eieren, het lijkt erop dat ze hier veel goede opties hebben Falafel Patty oh Broodmand oh je houdt van broodmanden Ik heb hier veel mooie dingen ja waar hoe heet je naam waarschijnlijk de um de Griekse yoghurt um ja dat klinkt fantastisch en dan mag ik alsjeblieft de omelet uh geen olijven maar alsjeblieft geen olijven of zoiets oh ja graag met kaas alleen kaas ja dus we gaan het eten met kaas er is het mogelijk om ook spek toe te voegen oh kalkoen perfect kan ik dat ook hebben alstublieft daar en dan ook een fles water alstublieft oh er zijn twee lattes dit aangekomen ziet er fantastisch uit heel erg bedankt en hier is ons welkom klein oh wauw heel erg bedankt dit ziet er ongelooflijk uit oh whoa dat is ongelooflijk snap het dat is zo ongelooflijk en wat suikersiroop dit is ongelooflijk heel erg bedankt bedankt whoa kijk hier eens naar gastvrij is ongelooflijk oh ja wat hebben we hier te koken ja dit is zo'n geweldige gastvrije jongens we hadden geen idee dit zoals uh maakt deel uit van de verwelkoming hier we waren gewoon oh deze plek ziet er echt geweldig uit laten we hier een stop maken en dan we laat deze super coole show voor onze neus plaatsvinden oh ja alsjeblieft ja ik zeg dank je oh het is uh mijn genoegen dank je koel water ja kijk eens dat het koude water vaart daar is de rook ernaast goed en de omelet is gearriveerd, heel erg bedankt mijn vriend oh dit ziet er heerlijk uit en is hier vol, het lijkt erop dat we daar wat kalkoen hebben en kaas kijk hier eens naar we hebben een lekkere yoghurtkom heel erg bedankt oh het ruikt absoluut fantastisch oh en wij ik heb daar ook wat minutiabrood ja heel erg bedankt oh kijk hier eens ze krijgt die honing overal honing die er goed uitziet schat dank je schat dankje nu is het tijd om te eten mijn vrienden ik zal het moeten proberen wacht even hier gaan we een kleine smaaktest van deze koffie hier roer dat ding op oh ja ijskoud lekker koud latte dat doet de truc wat hebben we hier aan de hand probeer een klein beetje oh ja geef het een van die bosbessen daar ga je ik ben er dol op, het is een yoghurt Kom jongens, er zitten wat noten op bananen aardbeien bosbessen oh het is een beetje van alles, dat klinkt alsof we door moeten gaan en deze omelet helemaal klaar maken om te gaan jongens een beter zicht op wat hier aan de hand is laten we gaan vooruit en zorg dat er wat spinazie op dat brood wordt gegooid en een van die omelethoeken daar, geef haar een hap, oh dank je, geef dat een kans, je hebt wat koolhydraten nodig hier oh ja, eerlijk gezegd is het eten hier belangrijk , zo ongelooflijk, zoveel smaken gebouwd hier ben ik in een voedselcoma hierna kan ik al voelen wat ik heb opgemerkt over de omelet die ze eigenlijk gebruiken als een nacho-kaas aan de binnenkant het is als een romige kaas die je zou zien als nacho-chips, dus dat is een interessante manier om een ​​omelet te maken, maar het is erg lekker ze zijn in een paar seconden helemaal klaar met die maaltijd Ik realiseerde me niet eens hoe hongerig ik was, maar je hebt waarschijnlijk gezien hoeveel voedsel we aten in de hotels als je de gitaarseries bijhield, laten we het zo zeggen onze buiken raakten eraan gewend zoveel te eten, maar ik ga de uh kleine koffiesmaaktester doen drie twee één whoa we zijn vast, laten we gaan voor ons om deze hele maaltijd te eten De omelet Griekse yoghurt water plus twee lattes oh we hebben iemands verjaardag ik ga op je verjaardag gelukkige verjaardag aan de mensen aan de andere kant van het winkelcentrum gelukkige verjaardag aan jullie heel onverwachte jongens bravo bravo oh ze hebben het rook ding ook gelukkige verjaardag voor jou gelukkige verjaardag het wordt mijn Belle's verjaardag op 24 oktober ja 24 op de 24e gouden verjaardag ja dus ja jongens hoe dan ook waar we hier zijn is voor die hele maaltijd het is 174 uh Qatari real wat 47,31 is dus laten we het zo zeggen het is geen goedkoop ontbijt zal je zeker wat geld kosten maar het is echt een leuke uh ontbijt tussendoor ll kwaliteit Smaak van het eten goede koffie en uh een geweldige kleine show die ze in het begin voor je hebben met de rook en zoals je kunt zien, is het mooi ontworpen, dus ik denk dat het een van die uh-ontbijten is waarvan je weet dat je een beetje meer voor, maar je krijgt waar je voor betaalt, dus echt een leuke ervaring en uh we zullen heel lekker doorgaan met een sleutel, dus we gaan door met jullie meer rond het winkelcentrum te laten zien en ik denk niet dat uh fooien per se nodig zijn in Gitaar omdat het niet altijd met het uh-ding komt, maar ik laat er meestal een liggen als de service goed is, zal ik gewoon iets toevoegen daar geel we gaan heel erg bedankt tot ziens bedankt ja we gaan dus jongens we zijn verder door het winkelcentrum lopen om uh te laten zien wat je hier nog meer kunt vinden en ik denk dat we net de food court hebben bereikt en er zijn veel opties we hebben Hollywood-sterren hier we hebben allemaal verschillende soorten oh ieders favoriet pizzaharten KFC oh er is daar ook een ijsbaan die ik had? heb hier van gehoord ja je kunt gaan schaatsen in het winkelcentrum hier het is net alsof het een groot hockeystadion is hier hebben twee kinderen die spelen dat lijkt misschien leuk zou ik mijn klep moeten gaan zoeken ik heb haar net laten vallen uit zodat ze wat winkels kan gaan bekijken en nu bleef ik hier doorlopen en belandde bij de food court, maar dat is best cool, jongens laten je gewoon zien hoeveel meer er te doen is in dit winkelcentrum dan alleen maar winkelen ze ' we hebben een aantal activiteiten voor iedereen, of je nu met een gezin of een partner bent of gewoon alleen aan het cruisen bent oh ja en we hebben hier ook een aantal zittende restaurants we hebben PF Changs we hebben de slagerij overal parfums die je zelf kunt oppikken Ik denk dat wat die ukeleles heten, de mini- gitaren en oh Krispy Kreme Donuts-jongens, dat zijn letterlijk mijn favoriete donuts, dus in de verleiding om uh om ze te gaan halen Yum Yum Yum en Cold Stone Creamery één van mijn favoriete ijssalon ps ook maar ik heb net die enorme maaltijd gehad, dus ik weet niet eens of ik uh heb de ruimte in mijn buik ervoor maar misschien gaan we een donut halen wat dacht je ervan om jullie te laten zien wat Krispy Kreme allemaal is over hallo hallo Krispy Kreme het is een tijdje geleden en met wat ik bedoel een heel lange tijd mmm goed, laten we eens kijken wat we hier hebben voor donut-opties dit zijn de originele die zo goed zijn, maar ze hebben een heleboel verschillende opties die we hebben chocolade Frost hallo mijn vriend op zoek naar je lekkerste donuts we zullen iets moeten kopen dat voor de smaakpapillen zorgt heb je een vanille hagelslag vanille met hagelslag oh oh oke dan denk ik dat we deze choco moeten proberen Frost ziet eruit als een mooie of we hebben de originele glazuur oke laten we die houtskool proberen Frost alsjeblieft uh eigenlijk laten we gaan met twee we nemen er een van een bel een voor hier een om te gaan alsjeblieft het zijn mijn vrienden het is een van mijn favoriete donuts je kunt deze over de hele wereld vinden en natuurlijk moest je er in Doha een proberen ut oh ja kijk naar deze chocoladedoughnut, het zal daar heerlijk zijn, heel erg bedankt mijn vriend, dank u, mijnheer, bedankt, laten we deze donuts aan de gang krijgen oh en daar gaan we, we gaan de chocoladedoughnut uitproberen nee um net zo Ik herinner me lekker en taai, heel erg chocoladeachtig, je kunt zien dat we een bovenste laag chocolade hebben, dan hebben we chocoladesnippers bovenaan en dan is de donut zelf chocoladedeeg , dit is precies het ochtenddessert waar ik op moest wachten Ik kreeg bijna de chocolade lava cake toen we in het andere restaurant waren.

Ik denk niet dat ik dat deel heb gefilmd, maar ik dacht dat je weet wat ik blijf rondlopen in het winkelcentrum om te zien wat andere desserts zijn en ik ben blij dat ik op de Krispy Kreme heb gewacht dat is ook het geweldige met Krispy Kreme, waar ter wereld ik ook ben geweest de consistentie blijft altijd hetzelfde in termen van de kwaliteit en de verrukkingen om twee donuts te krijgen het zijn ongeveer acht Qatarese rials de bon is een beetje moeilijk te zien, goed daar maar dat komt eruit tot ongeveer vier dollar en 35 cent voor twee donuts dus ongeveer twee dollar en vijftien cent ongeveer wat je zou verwachten te betalen in het winkelcentrum een ​​heerlijke donut dus ja heel leuk bedankt mijn vriend heerlijke donuts goed en we gaan verhuizen nu we wat chocolade in de buik hebben mijn vrienden we gaan deze kant op varen kijken wat er hier nog meer aan de hand is TGI vrijdag godzijdank het is een goede vrijdag en dan verder naar beneden lijkt het alsof we heb een salon Early Learning Center gondolania dat is een themapark in het winkelcentrum Ik weet niet of er achtbanen zijn, maar als die er zijn springen we er ook op Ik weet niet of het een themapark voor kinderen is of dat het voor volwassenen is ook maar we gaan gondolania ontdekken nou we wachten tot Mabel hier komt ze gaat met ons mee voor gandolania om daar heen te gaan maar dit is de ijsbaan vanuit dit uitzicht lijkt het uh het lijkt erop dat we kan daarheen gaan hallo mijn vriend hoeveel kost het huh dus jongens om te gaan schaatsen het is 55 katari echt , dat is ongeveer 15 US Dollars en ze geven je eigenlijk net als de schaatsen Ik denk een helm waar het nodig kan zijn omdat ik denk dat ik iedereen daar zie met een helm op en je kunt geen korte broek dragen of een spijkerbroek met gaten erin, dus houd daar rekening mee, zoals wat ik draag is oké, maar als je een korte broek aan hebt, kun je niet gaan schaatsen op je lichaam daar is ze ze wacht buiten een gondelania we' ik heb een speciaal cadeau hallo daar en we hebben een chocolade donut voor je van Krispy Kreme nou we gaan naar een gandolinia oke mijn liefste we zijn het themapark binnengegaan dus het lijkt erop dat we het reuzenrad hebben we hebben de waterrit we hebben uh de achtbaan waar we naartoe gaan en er is zelfs een gigantische drop dus ergens hier in de buurt zijn er ook botsauto's, maar het is vrij rustig rond deze tijd van de dag, maar we gaan uh testen achtbaan die we hebben gekozen en dan gaan we ook de botsauto's doen, ik ben nee ik weet zeker of ze over dit soort dingen zullen filmen, ik hoop dat we dat kunnen, maar uh ja jongens het is hier voor volwassenen en kinderen, dus als je mee kunt doen en hierheen kunt komen, denk ik dat het de moeite waard zal zijn, want het is een leuke kleine adrenaline na je bent aan het winkelen in het winkelcentrum dus dit is de Dark Ride hi ho hi ho mijn liefste op naar de achtbaan we gaan raden wat ja inderdaad zoals dat is de achtbaan we gaan door jij klaar hier gaan we schatje oh schatje oh mijn God hou het op mijn eentje oh ze hebben twee attracties hier ze sluiten dit aan hier we gaan je was bang mijn liefste ben je niet wow mijn vrienden dat was een absolute sensatie rit oh wat vond je dat leuk ja wij ik ga deze erin gooien bedankt mijn vriend oke we komen erin oke hier gaan we we staan ​​op het punt om hayata hier te stoten oke nee ze heeft me ik denk dat ik vast zit oh daar gaan we yada Habibi we kopen ze we kopen hem we staan ​​op het punt haar neer te halen kom hierheen kom hier met je hoofd naar geel en we zullen haar in stukken snijden laten we kijken of ze kan pak me niet mogelijk kom me mijn liefde oh God oh God komt deze kant op je zult me ​​nooit krijgen je zult me ​​nooit krijgen oh god ze heeft me daar we gaan je bent klaar je bent klaar oke we zijn hier weg we zijn hier weg eten Speed ​​Ahead eten Speed ​​Ahead yada yada yada kom me halen mijn liefste haha ​​je zult me ​​nooit krijgen ja veel geluk je gaat nergens heen we zullen hem kopen oke laten we hier weg gaan voordat ze ons achteruit laat rijden oh uh hij krijgt een serieuze whiplash na deze ene frontale botsing oh het is drie keer zoveel punten daar gaan we hier gaan we hier we gaan oh daar gaan we nummer negen is uitgeschakeld weet je waarom vandaag we heb een Brits accent geërfd maar het voelt gepast ja leuk probeer het helemaal genageld oh oh god we zijn er weer bij we zijn er weer ja je kunt er niet achter komen ik weet niet hoe dit ding werkt maar we zijn achteruit gaan oh meer Oh verkeerde manier we zijn tegen de bumper gebotst tijd om tegen haar in te slaan klaar Zoo mijn liefste en we zijn goed klaar Ik zou zeggen dat ik de leiding nam die ene ja nee je hebt gewonnen je hebt inderdaad gewonnen en dat mijn vrienden een goede oude themapark bezoeken snelle hop overslaan en een sprong en we hebben nog 13 32 PM dus dat betekent dat we ongeveer 18 minuten over hebben ja ik denk dat we zullen moet eindigen oh hik jongens je krijgt een van deze kaarten als je binnenkomt eigenlijk hoe het werkt is wanneer je voor het eerst binnenkomt er is een prijslijst van alles waar je voor betaalt en op die prijslijst dan kies je alle activiteiten, dus we kozen de achtbaan we hebben de botsauto's gekozen, dan laden ze dat bedrag daar als je te veel geld laadt Ik denk niet dat ze restituties geven Ik denk dat ik het bord lees, maar citeer me daar niet op, dus ja je krijgt een plezier kaart en dan is het makkelijker om elke rit die je maakt te swipen en het is leuk want soms wil je maar voor één rit naar het pretpark en als je wilt als je maar één rit wilt maken en je moet graag gaan om van een groot themapark te houden, moet je soms het volledige bedrag betalen, maar hier omdat je dat niet doet moet het volledige bedrag betalen voor een normale ingang van een themapark, je gaat gewoon een paar ritten maken en ik denk dat het ons 99 qar heeft gekost voor die twee ritten, wat ongeveer 25 dollar is.

Ik wil zeggen, dus ja jongens toch terug naar het winkelcentrum wat een ervaring Bellagio winkelcentrum Ik vind het absoluut beter dan Mall of Qatar er zijn zoveel meer activiteiten en dingen om te doen om eerlijk te zijn ja ja en ook veel goede winkels vergelijkbaar in termen van wat ze hebben voor winkelopties, maar uh ja jongens dat is waar we doorgaan en deze video beëindigen heel erg bedankt voor het kijken zoals altijd en we zullen je zien in de volgende video hier in Qatar doei.