Bullet Journal Ali Express Shoplog 2019: Maak Je Journal Met Deze Spullen!

nou naar weken sparen en het allemaal nog niet open gemaakt of haar naam maar ik heb in ieder geval nog niks van kunnen gebruiken zou het meer eindelijk uitpakken we gaan aan x mijn shoplog doen [Muziek] hey youtube ik ben maar is ook wel bekend als creëert ik en ik ben ik ook wel pokémons creëer ik daarvoor ga je even iets dichterbij ja anders worden ze me niet je weet het drinken van hier zit en wat doe ik hier eigenlijk elkaar aliexpress shoplog doen en normaal zit jij altijd daar zo geprakt achter de camera ik denk je ach die kan net zo goed hier zit eigenlijk mag ik ze uitpakken want dan weet je mijn cadeautjes ja dan tellen moritz zullen aanpakken dan mag ik heb allemaal spulletjes besteld die je in je journal kan gebruiken als het goed is ja ik zie heel veel stickers heel veel washi tape een pakking staan nee is het geen ben in de stad roer de straat team binnen en ja waar dat zit er niet in ik weet wat de doelen regelaar dus het is het niet eens een pakketje uit japan wat erin zit onder china wat erin zat ik wil deze dat voor de vorige shoplog ons dat hield nog steeds bewaard maar heb ik als een verdonk zal ik de hond zeggen dus de meest kostbare stickers met zijn als het goed is allemaal om journal spulletjes ja veel heel veel stickers zijn washi tape nou en mijn was dat is zo dat je vanaf nu ga ik echt niet geloven het ik ga niet meer de lie detector de term en daar wisselaar lijkt mij leuk is jij gewoon weer wat uitkiest ja en dan vervolgens op zoeken wat het wel heeft geestelijke ja oké laat me al op fret verrassend moeilijk af en ik zeggen maar ik ga het beste [Muziek] waar gaan we mee beginnen met uw voorkeur mijn jij pakt het gewoon wat is geef maar oké deze is leuk die mij op een meer te lezen en je vindt het ook maken wat is dit geef me waar mijn jij hand op stuk wat het kost ik weet niet meer wisten doen nee ja ik weet ook niet zo goed meer wat het is in volg mij omdat ik zag op internet waren dit van die kleine washi tape achtige het is niet veel is mag ik hopen dat het ook niet zo heel duur was een hele kleine rondjes en mijn idee was dus dat als ik een soort van datum opschrijf dat ik dat in zo'n rondje kan schrijven kijk het is heel dun het is net een beetje zoals washi tape maar ik dacht dat het misschien wel leuk was na vind deze het minst mooi daarom kies ik voor d's om die op te plakken dat je hier dan dus de datum in kan schrijven en dat je hierachter dan de lach kan schrijven hij plakte alta ons heel erg goed maar het is niet veel wat zijn echt maar een paar velletjes dus echt heel weinig ja maar als het dan ook maar 30 cent was of zo wat kost een at 89 cent voor drie velletjes ja ik weet niet of dat dan de aller goedkoopste beste aliexpress koop is zeg maar maar ja het is niet veel maar is het dan iets heel bijzonders of zo zo'n duur snel dat vind ik wel voor voor dit nummer ja met jezus het is niet doet dat zijn maar wat hoeveel zijn het zo is het en zo oh oké het is niet zo heel veel wat je ervoor krijgt maar 's plakken wel heel goed het zijn wel leuke rondjes echt macht ik ga van een pint pakken en zou ik laat zien wat ik er mee wilde doen dat ik dat er dan gewoon op kan schrijven maar helemaal niks spannends maar het is ook niet veel maar ik heb niet zo heel mooi geschrijf te gaan niet lekker vond me als ik nu dit doen en veeg identiteit jammert moeten verdrogen jij vindt het niet een goede aankoop nee zou dit niet kopen nou ik vind de kleuren wel heel mooi zijn plakken heel erg goed en moet je zelf maar oordelen ook jij dit 89 cent waard vindt maar het is inderdaad niet heel veel dat je verpleegd ben wel benieuwd naar dit hahahahaa met een domper mezelf wat dacht je dat er tas dan ik weet ik dat een groot doosje met iets groots er in er zit toch ook iets groots ja maar kijk hoeveel darcy t washi tape ik ga wel even opzoeken wordt kost nou even jullie heeft mij een berichtje gestuurd op instagram en die had een deze getipt en toen dacht ik ja die zijn wel echt heel erg leuk daar heb ik toen meteen twee doosjes van besteld want ik kon niet kiezen dus die waren ook echt super snel binnen deze waren drie dagen na het bestellen binnen dus ik nog nooit meegemaakt nu snap ik ook waarom waarom je kerst marcy typische besteld want waarschijnlijk was ik dan de zon ik er gister geen kerst was ie t wel nou ik ga het alsof mijn geen nieuw hier wanneer niet nou dat is hoe het hier in je gaat even openmaken oh gekke trucs oh hoe alle kan ik ze zomer laat doen kunnen dat is wel ideaal ik vind ze heel leuk en geschraapt nu wel moeilijk uit kan jij er eentje centrale vorm probeerde iets te pakken en ja die zit goed vast maar weet je wel hoe dat komt nou ik dacht misschien zit ie op een rol ofzo maar nou ja zet gewoon je wil gewoon toevallig de verkeerde zit het nou echt zitten gewoon een beetje vast geplakt en helemaal de pas gewoon net niet jezelf zit er net de vol mensen het net te vol geluk dat jij er ook moeite mee ik ben ik niet te slap om washi tape fiets uit een doosje te krijgen wat ik leuk vind aan deze wat je dp sowieso de kleurtjes die er in zitten zijn helemaal in kleurtjes en er zit overal een beetje een bedrukking op wind of dat er leuk uitziet als je hem ook daadwerkelijk plakt gewoon een beetje leer dit die brengen memoblokken margot en zo'n beetje beschadigd mama en plakt wel goed dat vind ik altijd fijn dat ze niet gaan loslaten dat heb ik wel eens met washi tape je sliep bij de action koop die gaan dan uiteindelijk die loslaten van dat doen deze dus niet die is het wel gewoon goed stevig vast ja inderdaad het lijkt inderdaad er een beetje van de bruine leer hoewel graf nou heel erg leuk wat kost dit bad in zo'n bench even kijken 2 euro 86 nou dat valt me wel mee want je krijgt er twee vier zes acht tien dus dat is 28 cent per rolletje het was inderdaad nog niet lekker kijk het het net strakkies hebben er eentje uit moeten laten en deze kijken de waarschijnlijk ook niet uit help je hoe het was sterk zijn voor deze wat je liep ik dacht ik help je dure oh nee nee middenstuk schuwacht kijken kijken nu kan die net zo'n klein stukje leidt en dan zit ie nog steeds maar om beter kennen dus wie heeft er zit ook een beetje kijk nou deze zijn allemaal in het zwart wit dat gebruik ik altijd zelf graag en als het goed is zijn er ook heel veel met van die verschillende lettertypes en tekstjes we wel benieuwd wat hier trouwens op staat zijn allemaal interview ook in de olie moet mensen emerson henry aan aids en alle schrijvers of dingen we klemden namen we hier al met name wat staat er op deze weer on you for you or more level i then you forever in met je some times you left to be your own hero oh ik ga deze hele washi tape uitrollen dat ik het verhaal wil lezen dat vind ik nu toe ding dat het heel mooi poëtisch verhaaltje [Muziek] het zal leuk zijn ook zo'n zwarte nog toe ik heb hier nog een paar grijze ook ik heb volgens mij manier is gerezen washi tape maar ik maar even even voor mij waarom zou je teksten gewoon van die brandon teksten erin willen gebruiken stad leek maar dan heb je zo meteen jullie allemaal namen waar jij die namen weten dan misschien niets maar deze dingen wel die ga ik echt wel gebruiken en dit want hier zit ook nog zo'n ding met name of de tussen deze kijk hoe leuk dat staats ik deze vindt dan wel weer grappig en die kan je uitknippen dan kan je misschien een leuke niet maakt maar iets mee nee schrijf je eigen naam hier en deze voor de data ja die vind ik daar snap het net wel van alia zeker ook maar met dit soort 10 hem het van die vage teksten die i'm the morning person oké die gaan dat ik nou ik vind het heel leuk ik vind het een hele goede koop 2 uren nog wat doosje is het nutteloos 86 2 euro 86 doosje is dus net wat krap dus luister wel even ergens af en toe moeten doen of eentje uit moeten halen maar ik vind dit een hele goede aankoop wanneer heel blij mee oké next koop ja deze zwaar ik denk dat dit stempels zijn ik weet niet of ik stempels en besteld deed je intro hier moet je die verpakking ik heb pink lizzie oh ik vergeet nog steeds die tijd van mag openmaken vredige dat wandelen video weer wil want dat klinkt dat zelf ook wel heel erg leuk om te doen nou wat is het onderin de nettie hoekjes nee het zijn stickers oh met een dikkers [Muziek] wat is er nog meer in oh nog meer kijkt hulp aan het zijn nu bij het zijn inderdaad wel hele dikke wand is wel heel dik wat jullie verwacht nou het bed werd volgens mij wel omschreven als meer van die scrapbook achtige spulletjes daar was ik ook wat meer naar op zoek dus volgens mij moet hier ook ergens nog van die dijk is tussen zitten zo heet dat met van die losse pleintjes waar je van alles mee kan en ik dacht op dit dit ook was dus ik wist wel dat het ietsjes dikker zou zijn maar het is wel heel kartonnen maar dit gaat er niet in journal gaan ja het is er echt een kartonnetje nu tot als je het vergelijkt door stuk of 8 pagina zijn de meesters zijn wel heel mooi ik ga wel even openmaken aan de ik wil gaan we er niet mee bemoeien ah ik denk dat ik dit ook dat ik ga vinden voor immetje noor het is meer iets voor op een kaart wat is er ben ik zo slap vandaag of heeft alles over pakt zien ja nou ik hou het even bij een oké nou ik ga flac website plakken nou ja die man die jij jij bent mijn favoriet je eentje het is erg en dikker tonnetje acuut kant gebied nee het is wel heel mooi maar dit zou je inderdaad echt moeten gebruiken om kaarten mee te maken wat win ik dat vind het zo kan zien aan de zijkant van mijn journal hart wordt echt een jungle zult kijk maar gewoon regen vergelijker je let op het is net zo dik dik 12 pagina's dik zo dik zijn die stickers nou kijk niet om de en waarin je journals and niet handig als laatste dat ik je dat ik erover zeg hem ze alles super mooi gedaan maar die gaan klus die zijn dan niet uitgeknipt gewoon jammer ze zijn heel erg mooi maar inderdaad niet geschikt voor je journal absoluut leuk als je kaarten gaat maken of iets anders maar daar ben ik ook nog wel benieuwd naar de prijs o ik o jee euro negentien dat is wel heel veel geld oké dus dat nog een stickervelletje bij die zijn wel gewoon blaf ik ga het ook even uithalen oma deze info mooi kijk maar ik doe wel eventjes om hartje dan of dat rose pijltje om dat gebruik ik ook niet deze zijn wel een beetje gelig kijk ze zijn zo viel dat je ze ook je pagina gewoon in ons iets zijn niet doorzichtig zijn wijn en brein wat een bijzondere stickers aanleert ja wat kosten deze deze waren 1 euro 74 voor zo'n velletje met het is inderdaad maar wie een velletje dan weet nog niet of ik het al waard en vooral mijn fiets wel mooi maar ik vind het wel vies eruit zien doordat kleurtje zo treedt dan weet je dat vindt iets achtige effect dus misschien als je het eerst met bruine inkt okra of op kraftpapier plakt dat het dan heel leuk uitziet dan moet nog eventjes gaan wij proberen als ik het ga gebruiken pas pret maar zo op een witte pagina vind ik het wel heel viezig er uitzien heel verox lang met zo'n ouderwetse vieze voor ook te soft u wilt denken jaar mijn hoekje zit zeg maar nee ik ik weet het niet next dus tot dusver denk dat gaan even enthousiast over mijn washi tape eigenlijk [Muziek] populair ja zal ik ik heb een heel goed gevoel over deze nu toe nog steeds open ik zit nog steeds geeft meer hier nee alsjeblieft papiertjes gaan voor openmaken ik hou altijd heel erg van die ja tags heten het echte labeltjes maar ik dan de datum opschrijven of soms alleen soms en ik heb nu als het alleen maar gewone bruine maar hierin zitten ze ook allemaal in verschillende vormpjes oleson leuk is dan ook heel mooi dit vind ik deze weet ik niet over die ga gebruiken met zo'n luchtballon het je drop wat is het sowieso vriend is je vrienden ja sorry ja maar deze zitten wel echt heel veel leuke tussen die ik ook echt wel wil gaan gebruiken ik heb haar samen geen lijn gepakt ik ga voor marleen van je even rustig verder zoek was terug moeten we een nieuwe openmaken wat mijn lijn was zo ramez kaas tegenwoordig blauw bij de action niet meer geel maar de russell toch altijd rondlopen zoals yara blauw en geel maar en dit is degene die gehad maar dan nu in blauw dus nu heb je twee blauwe waarvan een de wel de goede en een lieten groeien nee die andere blauwe niet meer mensen redden maar goede blauwe vlakken gemak ey stukken die ik ga ik zou dan degene doen die je niet wil gebruiken kan ik mijn rijk aan zelfde jaar is ja ik vind ze leuk ik ben er wel blij mee maar dit waren wezen 690 m dat valt dat mee maar ik ben wel blij dat de nu tussen zit dat wel leuk is wel ontzettend fractionele shoplog voor mijn spullen kon nog genoeg denk ik hey dat was tweede die binnenkwam en toen wist ik nog niet dat dat van wiljan moet daarvoor was als leuk ik denk misschien heb je het eens met de scrapbook achtige plaatjes en over het algemeen als ik ze vind dan zijn dat heel veel roosjes en ze niet vernietigen dingetjes zeg maar en dat gebruik ik niet in mijn journal echt wanneer rozige deurtjes allemaal ze kwam ik deze tegen maken met opa dit dat wel als thema en racen en dat doe ik dan eigenlijk me niet zo hoor maak maar ik vond de plaatjes die erin zaten dan wel heel leuks ik denk niet dat ik ze allemaal kan gebruiken maar wel viel zijn er echt heel veel dat je veel te zijn nou 65 65 nou ze zijn niet zo heel dik dit zijn ging dikker kartonnetjes en dat had ik eigenlijk ook gehoopt bij die andere stickers dat dat een beetje hetzelfde zou zijn dit is vergelijkbaar met die deze takes denk ik die ietsjes dikker misschien maar echt prima om een je journal te plakken in ieder geval ze zijn leuke ze zijn ook netjes uitgesneden ruben zul je zelf nog maar die kan je nog verder uitdrukken als je wil nou en dat dus wat ik echt miste voor allemaal van die kleine plaatjes die ik in een bak hebt zitten die ik lekker kan schuiven en dan doe ik hier een boompje en daar iets en met stickers heb je natuurlijk een beetje het zelfde idee maar ik wilde meer papiertjes in plaats van zekers en ik weet niet waarom eigenlijk gewoon dat je er makkelijker mee kan schuiven denk ik maar ik vind ze wel heel leuks het wel heel leuk ik vind het ook wel een beetje van die stickers die je dan op zo'n koffer plakt ja in de leuk ja ja maar eentje uitzoeken die ik ga plakken wil je niet eerst weten wat het kost oh tuurlijk wat kost het bureau 69 ja dat is wel altijd zelf wel wat prijziger als je allemaal van die plaatjes wil hem na maar ze zijn wel echt heel mooi en dat zou een heel veel en vind het het wel waarna stukje er eentje uit die geeft plak ik ga sterven af moet je er eentje uitkiezen jullie maar deze lijn is daar als niet hetzelfde als mijn gele lijn dit is de blauwe lijn ik zal je tonia en dienst hij is gewoon wat zachter dus dan krijg je heel veel van die klonten en die klonterig aan het einde hobbel aan de achterkant zie je en dat is hetzelfde als wat pritt stift die heeft dat ook die gaat ook heel snel klont en dat had ik met diegene niet maar hele verkopen ze dus niet meer ja dat er je had het kunnen weten aan de kleur van de verpakking want er was niks anders is ik had gehoopt dat ze gewoon ik leer van de verpakking en aangepast maar helaas deze papiertjes ik vind ze heel erg leuk ja ik ben hier echt heel blij mee en ik hoop dat ik zelf nog kan vinden in wat andere thema's had ik nog niet gevonden ik heb er wel gezocht maar het was vooral baby dat je een baby meisje baby jongen dat je daar een beetje kaartjes mee kon maken of inderdaad heel veel roosjes maar nog niet echt net stoers dus misschien als ik nog wat tegenkom dat ik dat dan ook nog een krimp stel voor volgende shoplog maar tot dusver was dit het beste kon vinden ik heb nog deze daaronder een en die zaten er ook bij die komen blijkbaar van dezelfde shop zie je ook wel want ik zie wel een beetje dezelfde soort plaatjes alleen sesam wel sticker ja dit zijn volg mij van die washi tape achtige stickers zoontje en zit dat het wild zijn er 83 volgens mij maar dat had je opgezocht ja maar waarom moet het dan 83 zijn nog meer te lossen de niet bedenken toen was het idee als je wil en travel journal gaat doen waar moet je zeker deze stickers gaan halen dan denk je gewoon in zo'n pakketje mee dan kun je echt noodstopje hele journal mee versieren je ze zijn leuk en grappig timo we hier ook wat echt waar want wat precies dezelfde als het zijn echt een beetje dezelfde soort plaatjes maar dan in de sticker variant en ook kleiner maarten niet allemaal dezelfde is toevallig deze want dit heb ik kan er net niet gezond jij hier bevoegd de camera volgens mij ook niet want het is een center nog met een gouden woordjes tussen dat vind ik ook altijd heel leuk die gebruik ik ook heel graag ook vind ze leuk en het zijn de lekker vuur en ja hier ben ik echt heel blij mee deze waren overigens ook 369 oké zijn wel iets duurder dan dat je voet voor een euro zo'n klein doosje haalt maar ik vind ze ook wel mooier maar dan moeten ze natuurlijk al goed plakken dat ik ben moslim mag er weer eentje uitzoeken ik toen wel weer of deze kant ook man terecht is mijn boekjes of op je hebt enkel nog wel wat ja wrath trucks nog keuzestress als iets gaan maken nou zullen deze post zijn er voldoende zie wie ik zie jou die niet gebruiken maak jouw ideeën ja helemaal goedgekeurd heel mooi op naar de volgende [Muziek] ik heb een hele grote gevonden die lijkt als een kind met sinterklaas dat is het toch ook een beetje ohh het is een en snijding oh ja als het goed is kun je hier rondjes mee zijn ja en ik vind mooie rondjes krijgen best wel lastig en ik probeer dat nog washi tape om te trekken of met een passer en het dan heel netjes uit knippen maar 9 van de 10 keer wordt het toch altijd aan hakkelig rondje om netjes je ook knipt je kan hier dus rondjes mix mij en dat is het idee hij papier en dat gebruik ik best wel graag en ik wil gewoon heel graag weten of het werk en was ook niet duur dan zul je de strijd het even opzoeken ga ik hem even openmaken juni 463 zodat ze is niet super goedkoop maar ik weet het als je in nederland zo'n rondje knipper wil hebben maar weer gewoon uit papier 9 zo'n grote rond je kan knippen ja en achter [Muziek] eerst wel toch was ik bedoel dat je zou je gang zo'n knipper hebt en wijzelf sponsor jij dat niet maar vanaf nu die ja oké en daar kan je denk eens aan heel groot rondje de eisen die zijn vaak 12 13 euro dat vind ik best wel veel geld en heling signoria je kan het inderdaad meerdere forma hoi hem zo voorzichtig zijn en met flir tussen dopjes en at afgevallen concurrent is moet het op je gewoon hier op biak reservemesje ja ja ik ga api herhalen om te nemen en even een snijbord dat groene nou ik probeer het wel over hier in de bullet journal dit is van rubber ja de arrow niet hier dus daarmee zet je het vast te duwen in het mee vast echt dat hij niet verschijnen ja en mijn resultaten afstand is de afstand in maar dat worden wat grotere rondje staan ik denk dat het kleinste we ons al in zijn daar 8 centimeter rondje ja maar het is nog steeds best wel groot ik heb inderdaad een bijvoorbeeld welke ruimte nodig het maar dan wel afvraag hoelang blijft dan mesje scherp we zitten de twee bij de verschijnt zal oh oh dat is zo oh netjes achterkant is nog leuker van dit papier dat wist ik niet nou met mijn oké nou en die kun je dan zo in plakken ja zo mooie rond geknipt krijgt nee eten maar dit is het kleinst in wel reeks groot nee hoor het is wel een flink rondje je kan niet zo'n klein jongetje zit te maken ik had ook niet uw bulk hier in het hier en nu en ja dat was misschien later ook handiger geweest ik denk juist dat het met jim papier eigenlijk wel makkelijker is nou wat van dat het actie gaat wat hij nu dit gaat doen dat roepen langer hoe ik dit is mooie vinden besomming is dit wel echt nog steeds jammer dat dit het kleinst is maar misschien is er op aliexpress ook eentje te vinden met een kleinere dat het toevallig een grote haar systeem wil dat het dan weer moeilijk wordt want dan zit je hem echt zo vast te houden dat had je net zo een mesje op je plasser kunnen doen nou ik hou er niet zo van het klinkt als mijn pianokruk als een verdraaien en dan klinkt het ook zo met je baby 40 de tussen de volgende pakketje anders zetten we over 2 jaar nog steeds een shoplog punt mag ik er ook in je hoofd maak straks hey je mag die ook maar die met niet kennen ja nou dit zijn van die hoekjes die je gebruikt in zo'n foto album moet je dan vier van die hoekjes doet of twee en dat je daar dan zo'n fotootje tussen doen is wel erg dan een van die scrapbook spullen ja dat kost als ik dat een beetje miste in mijn collectie wat mijn idee was is om twee van die hoekjes zo te plakken en er dan zo sprocket fotootje in te stoppen dan hoef ik me sprocket photo niet altijd in te plakken en dan zou kunnen we ook nog eens een keertje uit kunnen halen is eigenlijk met een beetje is met een fotoboek en vooral gewoon dat de gewoon eens een keertje anders uitziet het leek me wel leuk en dit zijn de kleuren die ik vaak gebruik wat ik eventjes een foto uitprinten dan besproken niet dat wil zeggen doe het volg producten veel gelopen voor shoplog maar ik vind het heel vermoeiend deze video die heeft echt een verre boel nodig om vooruit echt sterk ik heb even een foto nodig daar wil ik later dan wordt er ook een 146 even kijken de moeder van een randje omheen nu we een wit randje op een zwaard aan zijn zoon zwarte leuk zwarte doen nou britt [Muziek] [Gelach] nou eens leuk bij elke keer boekjes de was zwart of brein ja ik denk niet dat bruine hier om mooi beste aan elke zwart en zwart maar hoe pak je dit nou goed op ja dat dat is die de zou ik het geen en werkt tegen aan ik denk dat we het zo doen [Muziek] ja dat je het gewoon mijn ding en al beroep lukt of in de andere uit krijgt is de volgende vraag maar dit is tractor te gaan over in dit is mijn idee kijk nou je zou de wel vier moeten gebruik zien want hij gaat nu een beetje krom trekken maar krijg je dit nog altijd na ik weet niet ik vind het idee leuk ik vind het heel leuk wat kost het oh dat is wel het is maar 33 cent per velletje dat betaling hartstikke leuk en het is toch super leuk dat het een keer iets anders is dan dat het altijd maar ingeplakt is het geeft een heel leuk resultaat er is leuk op gestanst je kan hem ook met van dat kraftpapier doen ik zou zo'n nog een beetje bestellen plus of foto's ook liever en de scholieren foto [Muziek] ik ga ik in mijn echte journal plakjes krijste [Muziek] geen lego my die is leuk ja ja ik vond het ook echt een leuk wat ik heel graag wil is gewoon de datum zo kunnen stempelen zal het héle ouderwetse een avond ik deze en die ziet er ook nog eens een keertje super ouderwets uit dit staat en ja heel erg leuk op mijn bureau gewoon standaard neer te zetten er is ook nog terug het super goedkoop dat castri dan 2 euro 2 euro nou ja misschien doet ie we gaan natuurlijk gewoon een groot zien als een man ging donkerblauw en dus met wegzet bak je dus als het goed is kan die gewoon zo nou alleen voor de uitstraling op mijn bureau als ook nog nooit gebruiken staat hij al wel heel leuk nu hoe ga je de trein met die wieltje aan gaat ook prima nou kom maar op wat is de datum van vandaag het is vonden volgens mij de 27 27 27 filmen even kijken zijn twee dubbels we op zoek naar gebeurt zich jaar lang weg ja dat is het 2019 en als een daario ga ik nu eigenlijk hier 2029 nou dan mag je wel een kit voor 2 euro weer in uw halen hoe je deze readyspace ruikt echt naar amandelstaaf jasper s prijs maar heel heftig als mijn was echter enorm opened it was so en zal moeilijker dan een clearstamp onwetend leer stem kan je doorheen kijken dat ben ik nu een beetje gewend dat vind ik gewoon stem plant en ik hem hieronder en maar voor nu maakt het niet zo buiten een zo slecht ziet hem toe leek verrast ook een logisch maar het is toch die moeten toch ook gewoon met een beetje passie doen mooi zo nee dat was te hard dat is het maak zie je dat een beetje scheef zit kijk huwelijk omdat ik hem zo hard deed denk ik ben jij hebt hem noemen verdraaid [Muziek] oh leuk mee sleep jij mijn blik ja ik moet alleen weer opstaan want ik want iets pakken mooi en schoon te maken want dan zet ik hem nu hier een en dan wordt constructies troep dus wat nou eet sticker nou omdat voor 2 euro ja het in het echt een hele goede aankoop vind hem erg leuk ik had dat ook vanuit oh sorry quest als het centrum zitten en vol de maar de volgende dit nou oh oh ja ja ja dit wilde ik ook uitproberen wat ik altijd wil is een papiertje knippen maar wil ik niet gewoon rechte hoek en dan wil ik dat je van die mooie afgeronde hoekjes heeft nu zit ik nu op hetzelfde knippen en dan gaat er altijd net een hoekje ja eigenlijk allemaal net niet helemaal mooi dus toen kwam ik op aliexpress deze tegen en als het goed is kan je hier dus hoekjes met knippen maar hoe werkt het dan zo echt mijn moeten niet wat meneer in dit ik dacht dat het er nog veel verder in moest want ik denk je dit is al heel miniscuul puntje maar dat is toch niet zo gek je wil toch niet dat het verder naar binnen sneeuwbol is logisch ook mijn katten te delen zit in de niet goed x aan zo'n mooie maat 5 mm diameter oh ja ik vind het dat het zoveel sjieker de uitzien als je zulke mooie glass en altijd altijd maar recht is en ik knip het niet altijd zelf met wordt nooit mooi landelijk uitdagingen kun je ook een met bullet journal bestellen die gewoon geen afgeronde hoeken zeker nog even pagina oh ik kreeg een heleboel leuke knutsel ideeën oh dit is ook echt heel leuk absolute publiek 2 euro 62 ja [Muziek] nou dan zijn we bij de allerlaatste aangekomen ja de pennen [Muziek] al grappig clear stamps na een ken mijn stempels bestel vond keer meestal je mijn shoplog komen er al heel veel stempels voor mij dit keer heb ik me ingehouden dit zijn van die postzegel achtige stempels deze heb ik al heel erg lang geleden besteld maar die kwam nu pas binnen en deze heb ik nog bestelt dan ik nog bezig was met mijn vriend ditch journal of dat is echt maanden geleden kwam en toen heel erg leuk leek was om zo'n vind dit stempel de ook nog af door overheen te kunnen doen nou kan ik dat nog steeds gewoon gebruiken maar het geeft geweer aan dat soms zelfs pakketjes met drie dagen binnenkomen en sommige pakketjes dieren gewoon een paar maanden heb ze gevonden maar dit is wel echt een uitzondering wordt het over het algemeen duurt het zo'n twee weken denk ik 2 a 3 weken dan is eigenlijk echt als alles wel binnen dit is echt een uitzondering dat het zo lang heeft geduurd daar ligt inmiddels ook al wel weer maand of twee te wachten maar die duurde ook echt wel lang zodat die binnen was en die andere met drie dagen die binnenkwam dat is natuurlijk al weer extreem snel dan kan gaan stempel [Muziek] ik wil was iemand van die overblijft of als je of je dat ook nog kan lezen ik moet weer opstaan want ik moet nu weer me kleurblokken wat ik heb ik zal jou galloper kijk of het hiermee werkt maar nee laat ik ga erop staan dat ziet er mooi uit ja eh dat nog blijft gekeken nee zucht ja ik ben er niet ver van haar netjes je wil het is toch leuk kijk in dit zijn geen dingen die je zelf tekent of zo nee ik vind dat heb ik vaak met stempels als het volgende fietsie is een bloemetje ofzo denk ja dat deed ik en ik dat liever zelf maar dit vind ik dan heel leuk omdat het gewoon echt een heel cool resultaat geeft het is niet iets dat je zelf tekent en als je het zelf tekent ziet het er nog steeds niet zo uit tekenen van letters dat is gewoon heel moeilijk ja en voor zoiets wil je ook van zo'n stempel deze stempels zijn we de leuk wat kosten zijn geef nou meteen kopen dus ze echt super leuk nogmaals als je een travel journal gaat maken steeds de aankoop bij doen en dan deze plaatjes ze hebben wij voor gaan eten maar ik denk dat van al deze dingen dit dit is gewoon een travel shoplog bijna willen dat dit zou er ook goed bij met sandy hook je ze zou met die fotootjes dat je dat je fotootjes kunt maken die je later gewoon nog in kan doen of thuis kan halen ik denk dat wij vakantie moeten wezen zo ik houd niet zo van op vakantie gaan maar ik zou het wel doen om travel journal kunnen maken aan die kun je ook doen als doe gewoon alsof gram gewoon alsof op vakantie via google earth kan zien we gaan we dan naartoe wel iets waar ik echt coole de unie amerika blijkbaar want ik een brute sixty-six daar gaan we naartoe en wat was het dat was deze hele shoplog want hebben alles opengemaakt inmiddels ja mocht je hier iets tussen zien dat je graag wil bestellen we hebben nu beneden in de omschrijving alle bestel linkjes staan die we konden vinden op aliexpress en het kan misschien zijn dat je deze video wat later terugkijkt en dat sommige producten die nu niet meer te koop zijn werk doet mij niks aan doen omdat de prijs anders is ja dat gebeurt ook knap en is maar in ieder geval wat we kunnen vinden staat in nog beneden in de omschrijving dus het hoeft niet lang te zoeken dan kan je daar meteen vinden welke vind jij het leukst van wat we hebben besteld maar waar jij denkt van nou dat dat dat daar snap ik het dit nog wel van wie ik denk dat ik toen ik deze stickers het leuk vindt die zijn wel heel mooi ja natuurlijk wel mooi ik moet zeggen dat ik echt niet kan kiezen wat ik het allerleukst vind want ik vind het al onze nee dienst leuk ja ik denk toch de eerste date en in die hele dikke kaart dingen die vond ik wel heel mooi maar ik precies in mezelf niet gebruiken ben ook wel benieuwd wat jij nou het minst leuk vond en wat je natuurlijk het aller leukste vond daar meer van weten beneden hier in de reacties voor het leuk om in de video de bij het zitten ik vind het heel leuk ik vond het wel gezellige eigenlijk omdat je erachter zit vond wel leuk ze lekker mee deed als je deze video leuk vond geef dan natuurlijk ook eventjes aan lij mocht naar niet gedaan hebben abonneer je dan meteen op de youtube kanaal en vergeet dan ook niet op een modificatie belletje te drukken krijg je gewoon een melding als een video online staat is dan mis je geen enkele video meer want die wij hier wine zetten toe maar wat handig andere je kan ons ook volgen op social media facebook instagram en pinterest links en hier allemaal beneden in de omschrijving en dat was het voor vandaag denk ik nu een van dank jullie voor het kijken en tot snel weer doei nu we dit weten het begin niet maar jullie kunnen vrouwen die je de we jaarlijks oefeningen dus eerst een zoals ik zitten allemaal hier oké nu gaat lukken maar enkel [Muziek] [Applaus] [Applaus] [Muziek] [Applaus]