Billy Currington – People Are Crazy

♪♪♪ ♪ Deze oude man en ik ♪ ♪ We zaten aan de bar en we ♪ ♪ dronken wat biertjes ♪ ♪ en ruilen kan me niet schelen ♪ ♪ praten over politiek ♪ ♪ blonde en roodharige meiden ♪ ♪ oude honden en nieuwe trucs ♪ ♪ En gewoontes zijn we niet afgekickt ♪ ♪ We spraken over Gods genade ♪ ♪ En we hebben verdorie grootgebracht ♪ ♪ Toen hoorde ik de oude man zeggen ♪ ♪ God is geweldig, bier is goed ♪ ♪ En mensen zijn gek ♪ ♪♪♪ ♪ Hij zei, ik heb twee oorlogen gevochten ♪ ♪ Ben getrouwd en gescheiden ♪ ♪ Wat brengt jou naar Ohio ♪ ♪ Hij zei, verdorie als ik het weet ♪ ♪ We hebben een uur of twee gepraat ♪ ♪ Over elk meisje dat we kenden ♪ ♪ Wat we ze allemaal hebben aangedaan ♪ ♪ Zoals twee oude jongens zullen doen ♪ ♪ We hebben nagedacht over leven en dood ♪ ♪ Hij stak een sigaret op ♪ ♪ Hij zei, deze verdomde
dingen zullen me nog doden ♪ ♪ Maar God is groot,
bier is goed ♪ ♪ En mensen zijn gek ♪ ♪ Laatste telefoontje is twee uur 's nachts ♪ ♪ Ik nam afscheid van hem ♪ ♪ Ik heb hem nooit meer gesproken ♪ ♪♪♪ ♪ Toen op een zonnige dag ♪ ♪ Ik zag het gezicht van de oude man ♪ ♪ Voorkant pagina overlijdensbericht ♪ ♪ Hij was miljonair ♪ ♪ Hij liet zijn fortuin na aan ♪ ♪ Een jongen die hij amper kende ♪ ♪ Zijn kinderen waren zot als een gek ♪ ♪ Maar met mij gaat het goed ♪ ♪ En ik kom vandaag langs ♪ ♪ Om gewoon te bedanken en te bidden ♪ ♪ En ik heb daar een sixpack achtergelaten
op zijn graf ♪ ♪ En ik zei ♪ ♪ God is geweldig, bier is goed ♪ ♪ En mensen zijn gek ♪ ♪ God is geweldig, bier is goed ♪ ♪ En mensen zijn gek ♪ ♪♪♪ ♪ God is geweldig, bier is goed ♪ ♪ En mensen zijn gek ♪ ♪♪♪ (fluitende man) ♪♪♪