Bier Zu Eis In Sekunden (mit Erklärung) Leichte Zaubertricks Zum Nachmachen Tutorial Party Tricks

Hallo en welkom bij een nieuwe goocheltruc
Oh, hier ben ik in beeld alles duidelijk Ik zal namelijk vandaag een kleine feesttruc laten zien wat echt geweldig is Ik heb hier vloeibaar bier
Ik zal er gewoon een openen zodat ze het echt zien De merken we hebben de voorkant afgesproken, dus het is echt vloeibaar, zie je dat? en als ik nu 1 2 3 Zack ga zien ze dat het inderdaad om ijs is
dit is een ongelooflijke truc ik zou zeggen ja Zie
je, het heeft echt ijs gekregen ze
waren daar ook deze fles die natuurlijk gewoon vloeibaar was is ook in ijs veranderd Nu willen ze het vast weten Hier zie je het weer, er zat inderdaad bier in het kon nog een beetje uitlopen kijk er naar Het is vloeibaar, maar het is eigenlijk ijs geworden Natuurlijk, nu wil je weten hoe dit trucje werkt Ik zal het uitleggen het komt snel
misschien komt hier weer iets.

Dus ik zou zeggen een geweldige truc, versla het,
zie je dat? echt ongelooflijk want ze kunnen je echt meteen ijs maken je kunt het hier niet zien druipen we
kunnen het met de andere proberen ze zullen zich waarschijnlijk afvragen hoe het werkte dat is ook een beetje vloeibaar Ik ga ervoor en ze moet het bier eerst in de vriezer verpakken Ik adviseer 3-5 uur het kan duren Ik deed iets minder dan drie en een half was niet helemaal stevig nu is ook goed
Het bier was in het begin echt vloeibaar geweest moet ik op dit punt zeggen nu door het koolzuur Natuurlijk, als je er tegenaan botst, gaat het koolzuur omhoog en op het moment dat het bier bevriest. schud het een beetje Meteen wordt het umhmmm het koolzuur komt naar boven en het is meteen ijsvrij een heel goede feesttruc als je het goed voorbereidt zoals ik al zei hier het werkt hoeden lopen nog steeds maar het is echt ijs geworden
ze hebben gezien dat het was vloeistof voordat ik hoop dat je het echt goed hebt gezien oth anders zou ik het opnieuw moeten opnemen www.garten-productions.de Nogmaals gegroet aan alle nieuwe abonnees .

mensen blijven komen en vragen. Nu weet je hoe ik het deed, tot ziens.