Belletje Trekken – Gaat Natuurlijk Fout | #furtjuh

Halloi Furmilie! Ik ben Rutger En Furbulous dat je kijkt en blijf vooral kijken! STAARWEDSTRIJD!!! *spannende muziek* zoals je ziet is het vandaag tijd voor een nieuwe Vraag het Fur en ik ga al jullie vragen & opdrachten behandelen dus geef de video alvast een duim omhoog dan gaan we na de intro beginnen! (Liedje fursday) Ik heb allemaal vragen verzameld via Snapchat, Instagram en Twitter mocht je me nou nog niet volgen? Doe dat even! Volg me daar! Red een Eenhoorn! Dus laten we snel beginnen met de eerste vraag En dat word een Snap Hoi Rutger! Onze vraag aan jou is, zou je wel eens naar een naturiste camping gaan? Stay Furbulous! Stay Furbulous! Doei! even serieus! Een naturisten camping? Dat is een camping waar je geen kleren aan mag! aan de ene kant: je voelt je daar wel misschien heel erg vrij alles bungelt lekker en je hoeft nooit te twijfelen wat je nou aan moet dus dat scheelt enorm veel tijd, want 's ochtens heb je niet de struggle bij de kledingkast En als de zon schijnt wordt je ook nog eens helemaal egaal bruin Hier wit en daar bruin.

Eigenlijk zie ik alleen maar voordelen op 1 ding na, want waar laat je dan je portemonnee? Ik bedoel: je moet toch wel dingen kopen? Ik zie het echt al staan in de krant: 'Vlogger verhongert op naturisten camping'. En dan heb ik mijn dood niet eens kunnen filmen, want ik kon mijn camera ook nergens kwijt.. Dus al met al: 'nee, geen naturisten camping voor mij, sorry' Volgende vraag: hallo allemaal het is je boy rutger en ik zeg je het is je boy niet dat sommigge mensen me rut noemen maar ik ben je boy rutger geen girl en ik ben onderweg om net een epische prank uit te halen.