Becoming A Korean Girlfriend For 24 Hours *cringe Af*

Ja Hallo iedereen Ik zal alleen mijn Koreaans spreken – Ik ben je hebt gelijk Robin ook? geen roodborstje Geen Robin? Robin heeft school Ja Ik zou het graag met Robin doen. Wat doen we? (Slaperige Hojun) hoe dan ook! hallo! twee knappe mannen *YouTube-video uploaden* snel! op doei! Vandaag spreek ik Koreaans in Denemarken is! Ja! Hallo Helder water? schoonmaak! ik ben aan het schoonmaken Hojun heet mijn oudere broer mijn naam is broer Mijn naam is Hojun! Mijn broer heet Hojun! brood schattig Het is nu 4 uur! Een uur geleden was er geen zon wat ga je nu doen schat? Ik moet me nu aankleden waar ben jij? Ik moet me aankleden Piep Sari voorbereiden om uit te gaan Je gezicht hydrateren! Het is te koud buiten! Wat doen we? Wat moet ik doen? Wat doen we? Ik zal het nu dragen verkeerd in het koreaans Ik weet het echt niet "Ik weet niet wat ik moet zeggen" weet niet wat te zeggen Wat doen we? Hojun is…

Groter mooi! Zijn jullie knap? ja mooi mooi! mooi! Ben je nieuw in Denemarken? eerst? ja ja er is de eerste keer U? Ja! Denemarken is echt goed! wat is dit? bloem! Er zijn veel bloemen! Zal ik bloemen voor je kopen? ja! wat voor bloemen vind je leuk deze? niet goed het is helemaal nat wil je het nee! Waarom ineens in het Engels..? *ontevreden Jenny* Het is net Daiso. Zoals Daiso? wat? dat klopt..! Zijn wij goedkoper? Zijn wij goedkoper? wij zijn goedkoper O, we gaan… goedkoper Praat alsjeblieft langzaam! Ik weet Hallo hallo hier.. Waar is dit? "Kerstmarkt" laten we onze lieverds zien We zullen..

Laten we nu gaan wil je naar binnen ja saai er zijn niet veel mensen ik verveel me Laten we dan gaan! Ja Jennie is mooi! niet mooi mooi! Niet mooi! waarom ben je gestopt laten we eten! Ik ga genieten van dit eten! cheeseburger cheeseburger Ik ga genieten van dit eten! *Verzendt spraakbericht naar Robin* Dus wanneer wil je ons zien? vandaag? als niet Zaterdag? Perfect! daarom …daarom… (Deens) Hojun En… Mijn… ik…? Jennie? waarom spreek je engels? Nee we gaan ijs eten hoeveel mag je eten (opnieuw genomen) Engels sprekend Vanaf nu! Robin houdt van ijs Maar eet niet meer! Eet niet meer! klinkt hetzelfde engels Oh nee leuk (Engels) doe voorzichtig! wat? het is leuk *Jenny speelt* Ik doe het voor Robin engels Robin studeerde veel Koreaans Ik heb tegenwoordig geen tijd… niet Konglish is oké (engels) hoe voel je je? Goed gezind jij ook? Wat vind je van mijn Koreaans? Mensen zeggen dat Jennie heel goed is in Koreaans Godzijdank Je zult verrast zijn om Robin Koreaans te horen. robin shiya sjai (engels) Jenny sprak Engels Ik probeerde mijn mond te houden, maar faalde.

Einde? Is Robin verlegen? Ik schaam me zo Ik schaam me voor Robin. Maar soms studeer ik Koreaans met mijn Koreaanse vrienden. docent Ziet er goed uit twee knappe mannen verkeerd Koreaans Het gaat goed met mij! dat klopt vandaag Op school… We zullen Robin, wiens Koreaans moeilijk is 0 hersencellen ken je bier? ja ik ken bier bier houd je van bier nee Ik haat het ook Ik haat Jenny ook Maar soju is zo goed Robin dronk veel soju (in Korea) Wanneer ik zie… Wat is "als je ziet"? In mijn perspectief Oh als ik het zie Naar mijn mening wanneer ik zie engels?! Ik kan mijn vingers niet stil houden ja ja (ook in het Engels) wat? zei niets zei niets wat? Wat heb ik gezegd? *Jenny kan Hojun niet verstaan* Rechtsaf echt? *Robin probeert het uit te leggen lol* opnieuw Wat heb ik gezegd? *naar aanleiding van wat je net zei* Je zei oké in het Engels eerder Waar sprak je over? ik ben het vergeten hoe dan ook!.