Bea Miller – Like That (official Video)

♪ Kan zien aan de manier waarop
je naar me kijkt ♪ ♪ Je denkt niet dat
ik je tijd waard ben ♪ ♪ Geef niets om de persoon
die ik zou kunnen zijn ♪ ♪ Beledigd dat ik over
de schreef ga ♪ ♪ Dus wat als ik niet ben ♪ ♪ Dus wat als ik niet ben ♪ ♪ Alles wat
je wilde dat ik was ♪ ♪ Dus wat als ik ben ♪ ♪ Dus wat als ik ben ♪ ♪ Meer dan je kunt zien ♪ ♪ Als je me behandelt zo ♪ ♪ Als je me zo behandelt ♪ ♪ Het duwt me harder ♪ ♪ Het duwt me harder ♪ ♪ Als je
mijn rug breekt ♪ ♪ Als je
mijn rug breekt ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik had
een jaar geleden weg moeten lopen ♪ ♪ Toen je zei dat
ik het niet levend kon redden ♪ ♪ Wanneer je me zo behandelt ♪ ♪ Wanneer je me zo behandelt ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Als je me zo behandelt ♪ ♪ Voor zover ik weet is
het een beetje gek ♪ ♪ Dat het je überhaupt iets kan schelen ♪ ♪ Iedereen overtuigen dat
je me kunt redden ♪ ♪ Maar jij bent degene
die me deed vallen ♪ ♪ Dus wat als ik dat niet ben ♪ ♪ Dus wat als ik dat niet ben ♪ ♪ Alles wat
je van me wilde o wees ♪ ♪ Dus wat als ik ben ♪ ♪ Dus wat als ik ben ♪ ♪ Meer dan je kunt zien ♪ ♪ Wanneer je me zo behandelt ♪ ♪ Wanneer je me zo behandelt ♪ ♪ Het duwt me harder ♪ ♪ Het duwt me harder ♪ ♪ Als je
mijn rug breekt ♪ ♪ Als je
mijn rug breekt ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik had
een jaar geleden weg moeten lopen ♪ ♪ Toen je zei dat
ik niet kon het er levend uit ♪ ♪ Als je me zo behandelt ♪ ♪ Als je me zo behandelt ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Als je me zo behandelt ♪ ♪ Waarom wil je me zien bloeden ♪ ♪ Waarom je wilt me
uit elkaar zien vallen ♪ ♪ Probeer het slechtste in mij te vinden ♪ ♪ Maar ik zal je niet volgen
in het donker ♪ ♪ Wanneer je me zo behandelt ♪ ♪ Wanneer je me zo behandelt ♪ ♪ Het duwt me harder ♪ ♪ Het duwt me harder ♪ ♪ Als je
mijn rug breekt ♪ ♪ Als je
mijn rug breekt ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik had
een jaar geleden weg moeten lopen ♪ ♪ Toen je zei dat
ik kon er niet levend uitkomen ♪ ♪ Wanneer je me behandelt zo ♪ ♪ Als je me zo behandelt ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Ik word alleen maar sterker ♪ ♪ Als je me zo behandelt ♪