Bayern Challenge Feat. Claudio Pizarro

Ben je klaar? Nee helemaal niet. Dat gaat nooit werken. Is het mogelijk om hiermee te scoren? Zet me niet onder druk. Ga weg. Hij trilt, hij trilt de hele tijd. Het is ongeloofelijk. Ooah! Dit heb ik thuis geoefend. Dus goed gedaan? Goed gedaan. Ik kan dit niet. Ik heb problemen met de elleboog van een golfer. Excuses, hij heeft altijd goede excuses. Het is zo zwaar. Erg leuk, het ziet er net uit als bij de Wiesn.

Pretzels… Servus! servus! Hallo! Hier. Veeg het af. Heel belangrijk… Heel goed. Hallo Bayern-fans, we zijn hier vandaag met Claudio Pizarro. Het is de Zuid-Amerikaanse connectie. Claudio, heb je dit eerder gedaan? Nog niet. Ik deed het vorig jaar met Lothar Matthäus en verloor. Lothar was duidelijk beter. Maar je bent hier vandaag en je gaat laten zien dat wij Zuid-Amerikanen hebben wat nodig is. Dat we dit kunnen.

We zullen het doen. Ik heb al een aantal records gebroken. Misschien breek ik er nog een. Precies, zo zou het moeten zijn. Denk altijd positief. Zeer goed. Je kunt het. Blijf gewoon ontspannen. Dat is belangrijk. Ik ben altijd ontspannen, meestal. Maar niet te ontspannen. Goed. OKÉ. Drie? Drie. Dus Claudio, de regels zijn heel eenvoudig. Je kunt maar één hand gebruiken en de andere hand gaat achter je rug. Raak het gewoon. Je kunt hier zien wie tot nu toe hoeveel pogingen nodig had. Élber – negen, dat was ook mijn rugnummer, maar dat betekent niet dat je er nu 14 nodig hebt. Franck Ribery – negen, Javi Martínez – negen. Het brede uiteinde, toch? Ja, de brede kant. Dun uiteinde. De Braziliaan praatte daar onzin. Het is met de punt hier, met het dunne uiteinde. Aha, dat is heel makkelijk! Ja, het is heel gemakkelijk. Kun je daar mee scoren? Wil je een biertje? Een Paulaner witbier? Ja, ik zou er graag een willen.

Veel dank! Dus, Claudio, veel plezier en proost. Proost. Ben je klaar? Ja, ik ben klaar. Wauw! Wauw. Drie? Drie! Aaaarrrggghhhh! Dat is ongelofelijk. Nu staat hij veel te veel onder druk. Hoeveel pogingen heb ik nu? Zeven? Zeven. Of zes? Zeven. Zes! Zeven! Je zou gewoon zes kunnen zeggen… Zeven! Man! Tien. Negen! Tien. Ik denk dat dat tien treffers waren. Nu moeten we het controleren op het scherm van de video-assistent-scheidsrechter. Dat was goed voor een Zuid-Amerikaan. Oh, de eerste drie slagen! Dat was perfect. Je ziet hoe het is met de druk. Niet veel mensen kunnen de druk aan. Daar verloor ik mijn concentratie. Concentratie, je hebt gelijk. Maar tien keer is ook goed, toch? Dat is geweldig, geweldig, perfect. Uhh! Dat is zo vervelend. Ik dacht dat je het in vijf of zes pogingen zou doen. Kan ik het nog een keer doen? Claudio, we zijn nu hier bij de ‘Bierdeckel Fangen’.

Dit is niet erg gemakkelijk. Laat me je handen zien. Ahh, het komt wel goed met je. Javi Martínez behaalde er acht. Hij is de slechtste tot nu toe. Lothar Matthäus kreeg er 26. Je krijgt drie pogingen. OKÉ. En dan voegen we nog wat matten toe. Dat ziet er niet al te gemakkelijk uit. Nee, zo simpel is het niet. Nee, zo simpel is het niet. Is dat goed of wil je minder? Dat is… … vijf. Vijf, oké, kom op. Zo, en dan? Ja en vang ze snel! Perfect. Zeer goed. Opluchting! Ik slaagde erin vijf! Dus vijf meer nu, en dat is tien. Drie pogingen. Zet me niet onder druk. Laat me zijn. Ohaaaahhhhh! Perfect! Perfect, dat is ongelooflijk! Ik ben niet meer de slechtste. Dat is heel goed. Juist, nog vijf, dus het is nu 15. Ik ben erin geslaagd om 18 te worden, ja? OKÉ. Je staat op het punt om de 18 te kraken.

Kom op, concentreer je! Drie pogingen, toch? Ja drie pogingen. Wooooow! ongelooflijk! Geen fouten tot nu toe. Waar gaat dat dan allemaal over? Dit heb ik thuis geoefend. Nee dat is niet waar. Ik denk dat hij dat thuis echt heeft geoefend. Ik geloof het niet! Ik doe dit voor het eerst! Je bent nu op 20. OK Ah…! Aaaaahhh… Wooo-hooo! 20, wat is het record? 26. Zullen we de inzet verhogen naar 26 of 25? Ik denk dat het me wel gaat lukken, want ik tril de hele tijd.

27. Ga je het nu verhogen naar 27? Ja. En wat is het record? 26, dat lukte Lothar Matthäus. Ik heb het tot nu toe elke keer bij de eerste poging gedaan. Gewoon die ene poging. Ga zo door, ga zo door. Dus ik heb het goed gedaan, nietwaar? Alle complimenten voor jou. Echt. Je ziet er goed uit. Kom laten we gaan. Ik moet me concentreren. Hij trilt, hij trilt de hele tijd. Het is ongeloofelijk! Hij neemt het serieus. Natuurlijk ben ik serieus! Ik wil hier het record breken! Ooooh! Je hebt nog twee pogingen. Als je het niet haalt, zit je op 20. Dat is wat je hebt gedaan. OKÉ? OK goed.

Maar 20 is ook goed. Maar je kunt het. Ik geloof in jou. Kom op, echt, eerlijk. AAAAAARRRRGGGGHHH! Laatste kans? Ja, het is nu je laatste poging. Wat probeer je te zeggen? Alles of niets! Allemaal op de beurt van één kaart… Ja! Yesssss! Ja! Vermelding! Gefeliciteerd! Vermelding. Dat is het record. Een nieuw record, dat is ongelooflijk. Alles is nu goed. Ik ben gelukkig. Ik hou van mijzelf! Claudio! We zijn nu hier bij de hoogste discipline, de 'Maßkrug' (bierpul) lift. Je hoeft de mok alleen maar in je hand te houden.

Wij doen het altijd. Op volle toeren? Ja, strekken en vasthouden. Wie denk je dat het record heeft? Lothar heeft deelgenomen, Javi Martínez, Franck Ribéry, Niklas Süle, Alphonso Davies. Welke van hen heeft volgens jou het record? Wie brengt altijd veel tijd door op het Oktoberfest? Lothar toch? Lothar natuurlijk. Hij duurde 3 minuten en 10 seconden. Dat is niet gemakkelijk. 03:10? Ja, maar strek je arm goed, niet buigen. En terwijl jij dat doet, drink ik mijn Paulaner op. Ja, juist. Hoe meer bier je drinkt, hoe minder je weegt. Ben je klaar? Tijd om op te hangen of te zwijgen. Oh, ik heb al pijn. Ben je klaar? Nee helemaal niet. Op je plaatsen, klaar, start! Verlies ik mijn kracht als ik praat? Kunnen we een beetje kletsen? We kunnen een praatje maken.

Is dat een minuut? Nog geen 30 seconden. Maar je bent goed bezig. Ik tril al. Het is zo oneerlijk, nietwaar? Het is niet zwaar. Dus kom op, 30 seconden. Kom op, ga zo door! Je kunt het. En terwijl hij dat doet, drinkt papa zijn bier. Proost. Proost. Wil je een slokje? Nee. Ik heb een nieuwe arm nodig. Het is zo zwaar! Een minuut, kom op, ga door. Zoals Felix Magath altijd zei: "Kom op, ren, ren, ren!" Maar niet lachen. Hebben we medicijnballen nodig? Kijk me niet zo aan. Ik houd van je. Hoe lang heb je het volgehouden? 2 minuten, 31 seconden.

Dat kun je gemakkelijk doen. 1 minuut 30. Kom op! Ik red twee minuten! Ik geloof het ook niet. Ik kan niet verder. Ben je al aan het zweten? Nee, ik zweet niet, maar ik kan niet meer praten. Bijna twee minuten, kom op! Twee? Twee! Twee minuten. Nee! Ik kan niet verder! Twee minuten is best goed. Maar twee minuten is twee minuten… Dat was te veel. Was dat te veel? Ja. Nu moet ik naar Dr. Hahne (ploegdokter). Met deze hand was het beter geweest.

Excuses! Hij heeft altijd een goed excuus. Als hij slecht speelde, had hij altijd een excuus paraat. Net als hier ook. Hij heeft een zere rechterarm. En hij moest zijn linker gebruiken. Elleboog. Ik had een beetje pijn, dus ik deed het met mijn linkerhand en het lukte me twee minuten. Dat is ook niet slecht. Het is ok. Goed gedaan! Mag ik nu…? Ja nu. Proost. Proost. Claudio, ik ga je een samenvatting geven van vandaag. Heb ik het goed gedaan of niet? Nee helemaal niet. Ik was ontevreden over je optreden. Twee minuten bij de Maßkruglift. Dat is niet veel, toch? Dat is niet veel. Het was te kort. Maar je was goed in de Bierdeckel challenge. Je hebt het record gebroken, dat betekent iets. Daar ben ik blij mee. Ik ook, moet ik zeggen. En bij de nagels… …had ik het beter kunnen doen. Ik was goed voor de eerste drie pogingen en daarna praatte je te veel. Nee, je hebt het te vroeg gevierd. Dat is het probleem.

Een game duurt altijd 90 minuten of langer. Maar je was al aan het vieren na de eerste helft. Dat kun je niet doen. Maar welkom in ons team. Bedankt. Desalniettemin ben ik blij met mijn prestatie. Dat is de manier waarop het zou moeten zijn. Dat gaat nooit werken. Opluchting! Ik slaagde erin vijf! Ga zo door, ga zo door! Owwww! Bijna twee minuten. Kom op, ga zo door! Het is zo zwaar. Terwijl hij dat doet, drinkt papa zijn bier. Dat was te veel. Ik hou van mijzelf!.