Bausa – Was Du Liebe Nennst (official Music Video) [prod. Von Bausa, Jugglerz & The Cratez]

Warner Music kende ons een budget van 40.000 euro toe. We hadden 5 dagen om de videoclip te produceren. Bausa had al een idee… Laten we een van die sneeuwscooters met kettingen pakken, snap je wat ik bedoel? Degenen die je rijdt als een motor, als een quad, mijn broer, als een quad voor sneeuw…saaafe!” Het was niet veilig. Eén ons later en hij voelde de sneeuw niet meer.

We hebben maar vijf dagen man. F*ck het. Laten we gewoon het geld uitgeven, het waarmaken en de camera laten rollen. Je weet wel, zoals Young Thug. DAT DING DAT JE LIEFDE noemt Schatje, geef me meer van dat ding dat je liefde noemt Zelfs als het geen liefde is, hou ik er nog steeds van. dat ding dat je liefde noemt Zelfs als het geen liefde is, hou ik er nog steeds van.

Help me vergeten, wat was, ik zal vanavond mijn hart bij je achterlaten, vanavond, schat, ik rol een J (rol een J), we' Ik word high (yeahyeah) Mix tonic en gin voor twee (baby) Je liefde (jouw liefde) is zo koud als ijs (woo) Ik laat het smelten, als je begrijpt wat ik bedoel Oh schat, geef me meer van je nep liefde (ja) En praat niet over dat verdomde Drake-lied (oh nee) Ik zal je wensen vervullen zoals Dragon Ball – Shenlóng Rennen op harmonieën, op een ander niveau Oh schat, geef me meer van dat ding dat je liefde noemt Even als het geen liefde is, hou ik er nog steeds van.

Help me vergeten, wat was hou er nog steeds van Help me te vergeten, wat was, zal ik mijn hart verlaten jij vanavond, vanavond, baby Jägermeister-Energy (ja), hetero Hennessy En Spotify die A$AP Rocky's "L$D" speelt Ze wil weten waar het allemaal om gaat, niet alleen de vogels en bijen (baby ), ook de harde dingen (uhh) Ik kom terug, als ze belt Je liefde is niet echt, maar het is goed Ik parkeer mijn Benz voor je deur en mijn hart bij je bed Blijf dat doen en ik zal' ga niet weg Oh schat, geef me meer van dat ding dat je liefde noemt Zelfs als het geen liefde is, hou ik er nog steeds van Help me te vergeten, wat was (yeahyeahyeah) Ik zal mijn hart bij jou achterlaten vanavond, yeah Dus geef me meer van dat ding dat je liefde noemt Zelfs als het geen liefde is, hou ik er nog steeds van.

Help me vergeten, wat was, ik zal mijn hart bij je achterlaten vanavond, vanavond, schat Ja, ey, ey, baby, hoe lang zal je wakker blijven met mij? Ik zal mijn hart bij je achterlaten vanavond, ja Ella, ella, ella, ey Hoe lang blijf je wakker met mij?? Ik zal vanavond mijn hart bij je achterlaten, woo Die gouden AK in de kroonluchterwinkel. Nu hebben we het over jongens. Ik voel het..