Back To Munich Ep. 07 | Germany To Pakistan And India On Motorcycle Bmw G310gs

Assalam Alekum & Good Morning Iedereen die ik de afgelopen 4 dagen in Duitsland heb gereden. Uiteindelijk bereikte ik vandaag München. Ik blijf hier de komende dagen. Ik heb 2 dagen een kamer gehuurd bij Air BnB. Het is een mooi appartement en het ligt vlakbij het stadscentrum. Er zijn een paar redenen om München te bezoeken. Ten eerste zei ik in mijn eerste vlog dat … ik misschien een beetje te vol zit met bagage. Dus ik zal een paar dagen door Duitsland rijden. en dat is wat ik deed. Wilde Alpen bezoeken en hier en daar rijden. en ik verlaat Duitsland niet voordat ik me op mijn gemak voel. En als ik voel dat ik wat extra bagage heb, en als ik iets extra's nodig heb .. dan analyseer ik het en rond het plan in München af. Alleen dan ga ik verder. HET IS EEN FIETSTOCHT … !! En een fietstocht heeft niets met luxe te maken.

En nu alles wat ik de afgelopen 5 dagen niet heb gebruikt … heb ik het opzij gelegd. Op deze manier ga ik mijn bagage lichter maken. Ten tweede heb ik een tanktas voor mijn fiets gekocht. Het is eigenlijk een GS-tas. Ik bedoel voor BMW GS1200 of GS800 enz. Ze zijn groter met grotere tanks. De tanktas past perfect op die fietsen. Maar mijn fiets heeft een relatief kleinere tank. Dus het glijdt naar mijn stoel terwijl ik rijd. En er is niet genoeg ruimte vooraan. Dit is mijn oude tanktas. Je kunt zien dat het voorste gedeelte een beetje langwerpig is. Dus het irriteerde me. En het is een beetje zwaar. Vandaar de nieuwe tanktas. Het lijkt nogal op elkaar. De maat valt iets kleiner uit. Maar het is niet langwerpig zoals de oude. De reden achter het kopen van een grotere tas was .. Ik heb de oplaadpods erin geïnstalleerd. Ik kan ze gebruiken om mijn drone-batterijen of laptop op te laden. Nu ga ik deze opstelling van deze tas naar deze nieuwe overbrengen . De nieuwe is ruim genoeg om dit doel te dienen.

Bovendien ga ik een plaat op de bodem van de nieuwe tas installeren. zoals deze … en hij past in de tanktashouder. Hiervoor moet ik 4 gaten in de tanktas boren. En als ik in een hotel was, zou ik deze machine daar niet hebben gekregen. Mijn landheer heeft me dit gebracht. Dus dat is een pluspunt. De enige reden achter deze grote glimlach van mij is … vanwege hoe mooi de tas past. Het kleinere formaat heeft duidelijk meer ruimte gelaten. Bekijk ter vergelijking de oude. Het raakt de stoel van voren bijna aan. Dat veroorzaakte de problemen. Het was in contact met mijn buik. En toen ik opstond, raakten de enorme zijkanten van de tas … mijn ellebogen … en waren buitengewoon irritant. Bismillah … In de naam van Allah … We gaan nu naar ADAC. Het is eigenlijk de Duitse Automobielclub die de Carnet-pas voor u maakt.

Ik heb ook mijn carnet besteld en ik zal het hier uit hun filiaal halen. Ik overweeg om een ​​aparte vlog over Carnet te maken, die alle informatie zal bevatten die, als sommigen van jullie van plan zijn om met de fiets of auto te reizen , naar Pakistan, India of een andere plaats gaat. U krijgt daarin alle informatie over documenten. Laat me even zeggen dat het carnet afhangt van … de prijs van uw voertuig.

Zo duur zal het zijn. Het is een soort borgsom voor het geval u een land binnenkomt en niet kunt vertrekken met uw voertuig. Deze borgsom wordt niet gerestitueerd. Je hebt het carnet niet voor elk land nodig. Maar voor Pakistan, India … ook enkele Arabische en Afrikaanse landen. Alleen voor deze landen. Je hebt het niet nodig voor Zuid-Amerika, de VS of Canada. Ook niet voor Europa.

Eens kijken wat ons te wachten staat. Dat is inderdaad een grote winkel. Is er iemand … ?? Dit enorme pakket is 'Carnet de Passage'. Ik dacht dat het klein zou zijn, zoals het paspoort, dus ik zou het in mijn zak dragen. Waar bewaar ik het nu ?? Het regent een beetje en het kan nat worden. Ik heb het in mijn jas gestopt. Het regent hier en ik was bang dat het nat zou worden. Ik wou dat ik daar een plastic zak voor had … of misschien is mijn andere tas … Maar gelukkig is het een korte rit van 7 minuten naar huis … dus het komt wel goed. Dus .. dit is München … !! Een geweldige plek om te wonen .. maar erg duur. Ik denk dat het de duurste stad van heel Duitsland is. Je moet hier veel meer voor dingen betalen. Ik ga nu uit eten met een vriend. Mijn vriend, mijn klasgenoot van de universiteit, komt me ophalen. Dus hier is mijn oude universiteitsvriendin … Talha Rahman. We verbleven 4 jaar samen in het Institute of Space Technology. Hij werkt tegenwoordig in München. Hij is net terug van zijn werk. Hij werkt tot 7 uur 's avonds.

Ik krijg gratis om 5 uur. Klaar met de PhD, toch? Ja. Alhamdulillah hij is een PhD Doctor. Ik ben gewoon houder van een masterdiploma. Op dit moment moeten we een micro-USB kiezen. Dat alles is alleen voor jullie, mijn beste kijkers … zodat ik met jullie live op YouTube kan komen. Ik had een mini-USB besteld bij Amazon, maar toen hij werd afgeleverd, dacht ik dat hij niet in mijn camera past. Amazon kan nog een paar dagen duren. Ik moet morgen naar Oostenrijk vertrekken. Dus ik krijg een gebruikte van iemand. en daarvoor moeten we 20 minuten rijden. We zijn voor de maaltijd naar een Pakistaans restaurant gekomen. En volgens de regels moet je een masker hebben om binnen te komen. Hij liet ons niet binnen. Hij heeft ons een masker gegeven dat ik vasthoud. Talha heeft zijn masker uit zijn auto gehaald. Geen masker nodig om in te zitten. Het is alleen nodig om binnen te komen. Wat zei hij daarover? Een boete van 500 euro. 500 euro betekent .. hoeveel in Pakistaanse valuta? Rs 80 tot 90 duizend. Het kan erg duur worden.

Nu komen we binnen met onze maskers. We hebben nu het masker … Ons eten is hier en we hebben besteld … op aanbeveling van Talha …. Lam? Nee, het was mijn keuze. Kip Karrahi op zijn aanbeveling. Ze suggereerden dat deze twee speciale items waren. We vertellen het je nadat we gegeten hebben en delen ook het verhaal van het restaurant. We zijn klaar met eten. Het was inderdaad verbazingwekkend. Daar lieg ik niet over. Juiste Talha? Super goed. Ik ben al een aantal keer op deze plek geweest. En ik vertelde ze dat als het eten niet geweldig was, ik het iedereen zal vertellen. lol We hebben de restaurantman bij ons. Laten we hem vragen wat er zo speciaal is aan zijn restaurant. Assalam Alekum. Dit is Amir. Ons restaurant is het eerste Pakistaanse restaurant … een zonder alcohol. Geen beer. Nee niets. 100 procent halal. Dus als je München bezoekt, kun je deze proberen. Je krijgt geweldig halal eten.

Maar geen beer … Je mag het uit die winkel halen. Rechtsaf? Nee meneer. Zelfs dat is verboden. Dus misschien moet je zonder beer leven. haha .. Na het eten terug naar mijn kamer. Het was geweldig. Ik ontmoette Talha na ongeveer … 5 jaar of zo … Misschien een willekeurige ontmoeting tussendoor, maar ik weet het niet meer. ik kom hier af en toe. Vooral vanwege officiële opdrachten. Ik kopieer momenteel al mijn gegevens. Veel dingen … die nog gekopieerd moeten worden. En al het andere waar je naar kijkt …

Al deze batterijen … de oplaadapparatuur … Er zijn veel mensen … die geen idee hebben … dat als je zoveel spullen op de fiets vervoert. .. vooral als je je concentreert op het maken van kwaliteitsvlogs … en je moet 4 tot 5 camera's gebruiken. voor verschillende plaatsen en verschillende hoeken … het is erg tijdrovend. En ik heb onlangs een vrije dag genomen … om 2,5 vlogs af te maken … Alhamdulillah. Dat is een persoonlijk record. Ik heb de kamer niet eens verlaten. Dus … als je mijn vlogs leuk vindt … ik heb een klein verzoek om … ze te LIKE. Alleen als je ze leuk vindt. En voor het geval u dat NIET bent … dan hoeft u zich geen zorgen te maken. 🙂 Er zullen veel jongens zijn met zelfs geweldige inhoud op YouTube … je kunt in ieder geval hun inhoud leuk vinden.

Nu moet ik voor al mijn bagage zorgen .. de meeste van mijn elektronische spullen moeten nog worden ingepakt. Moet het nu inpakken en klaar zijn voor de ochtend. Ik moet morgen vroeg vertrekken. Ik vertrek morgenochtend naar Oostenrijk. Heel erg bedankt voor het kijken. Tot ziens in de volgende. Allah Hafiz..