Baby’s Life In Japan | 24hours | Episode 2

Je wordt echt zwaar, Sutan Oops, boven .. Zwaar! Ja, ik kan het doen! Ik kan het doen! Ik heb het gedaan! Hallo jongens! Heb je Episode1 al gezien? Ik ben een 19 maanden oude baby en woon in Tokyo, en iedereen noemt me Sutan Mijn moeder wilde opeens een fiets kopen Ik heb nog nooit op een fiets gereden dus ik was er niet zo blij mee … hmm Hoe dan ook, bekijk deze video om te zien wat er gebeurt. Het was een lange weg! FIETSBASIS ASAHI Hallo Nou, dus ik zou deze graag willen meenemen voor een proefrit. "Ja mevrouw. Ik neem hem mee naar buiten" Bedankt dat ik hem mocht proberen. Ik neem deze elektrische fiets en een roze gematteerde helm. "Ja mevrouw" Probeer het een keer. Bedankt voor de vriendelijke uitleg. Het gaat even duren, dus ik ben klaar om te gaan "Heb je nog vragen over deze fiets?" Met mij gaat het goed, dankjewel "Als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen" Heel erg bedankt. Zullen we wat gaan eten bij deze fiets? Dus ga je deze helm dragen? "NOOO!" Ze haat het om op de fiets te rijden, en te ver om naar huis te lopen, en we kunnen geen taxi en bus nemen omdat deze grote fiets, en ze is in slaap gevallen ..

Het slapende gezicht is echter schattig als een engel .. OMG .. .. ons huis is ver weg … Wat moet ik doen .. Het breekt mijn hart Nou, er is geen andere manier dan langzaam naar huis te lopen .. Ik kan het niet helpen, maar huilen "YEAH ~!" "Roar" "Mam, weet je wat?" "Ze hebben een leeuw uit de dierentuin gestuurd." Kun je dit meenemen naar de bank? Het is zwaar, dus wees voorzichtig "Oké!" Kijk vooruit! Kan je dat doen? Je bent erg krachtig! Wauw! Je doet het geweldig, Sutan! Bedankt voor het helpen! "Hier!" Dank je! Kom hier! Mag ik om een ​​andere vragen? "Ah-haa!" Ugh ~! We zijn vandaag gesloten " Vandaag gesloten ~" We kijken ernaar uit u weer te zien. De miso-soep van vandaag is "Tonjiru" (Varkensvlees miso-soep). Ik had niet veel groenten, dus voegde ik Wakame-zeewier toe "I love Wakame-zeewier!" "Schiet op" Veel plezier? Doe niets gevaarlijks. Oké! Laten we eten koken! "Ja ~!" Wie is er blij dat papa vroeg thuiskomt? "Ik ben ~!" Ik kan ook niet wachten om Moto te zien.

Oeps .. Mijn kamer is de laatste tijd erg ongeorganiseerd omdat ik me klaarmaak om te verhuizen. dus ik voel me niet op mijn gemak, ik weet niet meer waar ik moet beginnen met opruimen. Het hebben van een opgeruimde kamer stabiliseert ook de geest! Er zijn zoveel dozen opgestapeld dat er geen ruimte is voor de kinderen om te spelen en ik heb medelijden met haar.

Nou .. dus ik ben gemotiveerd, maar waar moet ik beginnen? Huh? .. oh! Ei tofu! ♪ Eitofu ~ Vervang gewoon het Mozuku-zeewier in de schaal. Dat is het! "Dat is het!" Vervang gewoon de Egg tofu ook in de schaal. Dat is het! "Dat is het!" Ik ben moe vandaag, dus ik wil dat je me prijst voor het maken van rijst en miso-soep! "Dat is het!" Vervang het gewoon en giet de saus erover! "Yay ~!" Hier ben je. Wacht! Wat is er gebeurd met je hand!? Laat me je hand zien "Dat is het ~!" Ik zei je dat je niet op je lichaam moest tekenen. Dit is eitofu en mozuku-zeewier met tomaten.

Oké, laten we de badkamer afwassen! "♪ Ik hou van 's ochtends,' s middags" Moto is niet thuis, maar ik weet zeker dat hij momenteel hard werkt. We hopen dat hij veel mensen naar zijn huis krijgt "Papa ~!" "Ik ben laat, maar bedankt voor het wachten " Eindelijk ben je thuis " Wauw, ziet er zo goed uit! " gegrilde Spaanse makreel in sojasaus en Yuzu Moxuku zeewier en Eitofu en varkensvlees miso soep met wakame zeewier En gezouten inktvis ingewanden met Yuzu Oké! Het is etenstijd! Sutan, ga op je stoel zitten en eet. Ik ben oké, je kunt hier nog een tijdje blijven Hé, hoe lang is het geleden dat we met je gegeten hebben? Nou .. ik weet niet meer wanneer we laatst samen gegeten Het is ongeveer een maand geleden.

Ga je nu zitten? "Wow, Sutan je at zoveel als een volwassene" "Ik at veel!" "Goo night lieverd" Nou, laten we naar de slaapkamer gaan Geef een goede nacht knuffel Ik hou van je Kan ik het licht uitdoen Zeg welterusten.