“allermooiste Schoentje” 👢 – Lucilla & Luan Bellinga Met Coole Piet [official Music Video]

Als ik vanavond weer m’n schoen zet Vraag ik om een mooi cadeau Hoop dat ik de juiste maat heb Voor een hele grote boot Met die boot kan ik op het water Naar Spanje toe wil ik varen Op en neer, op en neer Op de golven gaan we lekker heen en weer Nou… ik wil klimmen door de schoorsteen Dus dat wordt een beetje krap… Zo’n grote boot past daar niet doorheen Ik hoop dat je dat snapt Maar ik heb nog wel een verzoekje Check je schoen op een poepje Links en rechts, links en rechts Want alleen de schone schoenen vind ik flex We zitten nu voor de open haard Leg een wortel klaar voor t lieve paard En ik zing een lied voor het slapen gaan Doe m’n pyjama aan, maar m’n patta’s blijven staan Ik zet de allermooiste schoen klaar Ik zal er alles wel aan doen ja Ik heb m opgepoetst, vlekkeloos En hij ruikt ook goed, klaar voor cadeaus De allermooiste schoen klaar Ja ik zet m’n allermooiste schoen! Ja ik zet m’n allermooiste schoen! Hé Piet, vraagje, Mag ik dan misschien een vliegtuig? Want ik denk dat ‘ie wel past Ben het hele jaar al lief thuis En stop m’n kleren in de was.

Koken dat doen we samen Daarna dek ik de tafel Bordje hier, bordje daar Papa het eten is al klaar Ik zing een lied voor het slapen gaan Doe m’n pyjama aan maar mn patta’s blijven staan Ik zet de allermooiste schoen klaar Ik zal er alles wel aan doen ja Ik heb m opgepoetst, vlekkeloos En hij ruikt ook goed, klaar voor cadeaus De allermooiste schoen klaar Ja ik zet m’n allermooiste schoen! Oh Ooh! Oh Ooh! Oh Ooh! Ja ik zet m’n allermooiste schoen! Oh Ooh! Oh Ooh! Oh Ooh! Sportschoen, bergschoen, waterschoen, dansschoen bootschoen, grote schoen, handschoen (huh?) Gymschoen, clownschoen, voetbalschoen, fietsschoen poepschoen, nette schoen, handschoen (huh?) Sportschoen, bergschoen, waterschoen, dansschoen bootschoen, grote schoen, handschoen (huh?) Gymschoen, clownschoen, voetbalschoen, fietsschoen poepschoen, nette schoen, handschoen Ik zet de allermooiste schoen klaar Ik zal er alles wel aan doen ja Ik heb m opgepoetst, vlekkeloos En hij ruikt ook goed, klaar voor cadeaus De allermooiste schoen klaar Ja ik zet m’n allermooiste schoen! Oh Ooh! Oh Ooh! Oh Ooh! Ja ik zet m’n allermooiste schoen! Oh Ooh! Oh Ooh! Oh Ooh! Ja ik zet m’n allermooiste schoen!