Ali B Feat. Poke & Judeska – Anderhalf (prod. Mb & Unleaded)

Ali B is vandaag ontmaskerd door Alberto
Stegeman, de rapper hield zich niet aan de gevraagde anderhalve meter afstand.
Uiteindelijk moest zelfs de politie er aan te pas komen.
Ik heb allerlei berichten gehoord dat Ali B, iedereen kent hem, het rolmodel dat
het altijd zo goed voor heeft met alles en iedereen. Op dit moment in gesprek is
en hij houdt zich niet aan die anderhalve meter.
Kom we gaan naar hem toe Kijk dit bedoel ik anderhalve meter is anderhalve meter.

1 meter en 50 centimeter. Ja, maar jij zei was anderhalf man. Jij zei dit is goed, dat heb jij net gezegd tegen ons. Wij hebben mondkapjes, waar is jullie mondkapje dan? Ja wat nou mondkapjes. Op het moment dat je
een mondkapje om hebt en je staat op een meter.
Je staat toch gewoon op een meter? Ja maar hij ademt en ik adem, maar hij blijft in onze adem toch. Het gaat om die afstand Hé waarom hoest jij kill? 1 meter 50 Anderhalf meter, anderhalf.
Ik zeg anderhalf meter, kom niet in mijn aura b*tch (ga weg) Anderhalf meter, anderhalf.
Ik zeg anderhalf meter, kom niet in mijn aura b*tch (ga weg) Anderhalf meter, zou je moeten weten.
Klappen ga je eten, als je dichterbij komt met je mond kan die stappen van je meten Doe het in je elleboog alsof je dabt, beweeg met die armen mobicep Handschoenen aan is in de mode gek, maar denk niet dat je daarom geen corona hebt Die shit blijft plakken aan je gloves, 1 meter 10 is geen love Al zit je in mijn team, geen hand.
Voordat ik op de IC land Anderhalf meter, anderhalf.
Ik zeg anderhalf meter, kom niet in mijn aura b*tch (ga weg) We gaan nu over naar Judeska, zij heeft een belangrijke boodschap.

He Judeska Hé laat me je 1 ding zeggen, zie ik je buiten. Ik klap je tegen de vlakte oké Iedereen die ik nu zie, je bent gewaarschuwings. Ik klap iedereen tegen de vlakte Hé tontos, ben je dokter? Ga naar binnen Anderhalf meter, anderhalf.
Ik zeg anderhalf meter, kom niet in mijn aura b*tch (ga weg) Sop het, sop het
Wassen, wassen Wat zeg je, dat heb je net geleerd.
Meisje, je bent hopi smerig Nu wil je praten over hygiëne.
Jouw graftakken face hoort in quarantaine Praat met u, maar ik hou m'n adem in
Wat jij moet drinken is alles reiniging Skuif, in de lucht.
Maakt gelijk zindelijk Je blijft, blijft me zoeken.
Ik schiet je en je moeder Blam Blam Anderhalf meter, anderhalf.
Ik zeg anderhalf meter, kom niet in mijn aura b*tch (ga weg) Anderhalf meter, anderhalf.
Ik zeg anderhalf meter, kom niet in mijn aura b*tch (ga weg) Afstand, afstand.
Blijf op afstand, afstand Afstand, afstand.
Blijf op kom niet in mijn aura bitch Afstand, afstand.
Blijf op afstand, afstand Afstand, afstand.
Blijf op kom niet in mijn aura bitch Luister ik ben klaar voor ah.

Ik ben klaar tegen iedereen, iedereen uit mijn leven Corona, weg uit mijn leven Negativiteit, weg uit mij leven Lelijke mensen, weg uit mijn leven Iedereen, ** journalist weg uit mijn leven Iedereen weg uit mijn leven Oké, nou duidelijk Kom niet in mijn aura b*tch.