50 Dagen Als Prof: Onze Weg Naar De Ronde Van Vlaanderen (#1)

dit heb ik niet gemist aan het wiel echt een rampenplan zeven weken geen alcohol de eerste valpartij is dit zijn josse en devin altijd staan ze met hun neus bovenop de koers maar zelf fietsen nog geen deuk in een pakje boter ik heb nog nooit op een uur en fit gegeten tijd voor de ultieme challenge haalde finish lijn van een van de meest bizarre wedstrijden van het jaar de ronde van vlaanderen hebben echt helemaal lekker ronde van vlaanderen weten jullie dat zeker dat het proces als de dood wens jullie wel heel veel succes succes het parkoers start in antwerpen daarna 85km de eerste van de vele kasseistroken opduik na 120 km begint pas het echte werk als we beginnen aan de 17e eeuwse beklimmingen en zij ging in normaal dat je gewoon 50 dagen en hebt om te trainen en nog nooit hebt gefietst om dan de ronde van vlaanderen de fiets twee lanceert hier mens zich maar van amsterdam frankrijk de enige voordeel dat je nooit op een viewer en fiets hebt gezeten is dat ik eigenlijk ook niet in kan schatten hoe ver 72 km noties in als een in de lengtes en aline afstand alleen voor altijd kasseien bergop gedeelte serena van afgelopen jaren keer 6 juli 19 minuten verder terwijl we zou hij nu reddit zes uur en 18 minuten ik hoop dat de rondte 30 gemiddeld kunnen gaan rijden dus dat zou de spil schappen in de dag dat zijn betekent dat het 9 uur erover gaan doen nou ja kijk ik hoorde bassen 30 kilometer per uur zeggen had geen ding zeker weet is dat jij geen 30 kilo met lucht fietsen brad over vlaanderen jullie hebben 50 dagen de tijd om hij echt was een proef te gaan trainen en alles eruit gaan halen elke dag opstaan trainen goed op je eten letten een hoop ik dat we daar met z'n drieën op inschakelen [Muziek] dus niet precies sowieso nog een probleempje nee je gaat niet ik woon er is geen minuten van de middelbare school dus ik hem bloot leggen afstand over fiets nodig is dat lied over esther klein beetje gevoetbald en regisseuse koningskroon werken we gaan een canyon als je drie maanden pakken goedkoop fietsen dan is dit wel zo mijn begin geweest van het nieuwe film is net is dat primair niks in street aankocht dit is een beetje dit moment hij kijkt er opzicht van josse heb ik natuurlijk nog best wel een inhaalslag je te maken nou ik heb zelf naar twee en halve maand fiets hebben gekocht aan begin van crohn omdat voetbal en zo allemaal wat afgelast geen weg meer terug josje schijnt geen weg meer terug te zijn vooral ik heb carbon frame wat tegen groep toe op schijfremmen echt het beste van het beste ik denk dat ik nog nooit een man op een betere bits is begonnen als dat jij bent begonnen dus als het mislukt liggen nu echt om mij te troosten conclusie omdat shell is echt zo echt mogelijk te houden hebben we bij de f&f we hebben de pedalen eraf geschroefd zodat dit niet thuis dikke wat achtergrond geven maar de hamvraag is denk je ga ik het redden hoe de lasten voor altijd [Muziek] schaamteloos promotie bij de ja ik wil natuurlijk dat de jongens een beetje fatsoenlijk bij fietsen samen met bio racen hebben een man shirt ontworpen ik ben zelf al fan van van de witte zwart is ook heel graag wil keten op minachten misschien de eerste weken wat wat fijne ging omkleden erg zo'n hokje achteraf en ik was na bas en ik zag daar sowieso onderbroek bij de spullen en ik dacht ik te gast naar onze onder druk uit gedaan bij het passen van zijn wie dit en noemen ze onder uw huid gedaan en goed passen die die spreuk lekker van onderzoek en blijkbaar hoort dat vissen [Muziek] zijn het mooie zwolle wat vandaag gaan we bij de mechanieken de fiets testje doen om voor ons de fysieke gesteldheid te testen heb ik een nulmeting geregeld bij wilbur als een oud-trainer van mij die mijn jaar heeft begeleid dus wat de machine groen test en dan de handen af van de bepaalde jullie zones en dan gaan we de komende weken trainen zo hebben de zinnen ik heb ook zeggen ik heb een mediums en de evolutie van uw in aan die de beste kijk dan weer een ftp test is eigenlijk het een van de zwaarste dingen in de wintersport maakt niet uit hoe goed je bent of je nou beginneling bent of je bent op voor iedereen gaat stuk weemoed zoals interviews van voor als miljoen slow maar ik moest dus een zo'n formulier invullen dat je gezond bent en je eigen dat je dat je eigen risico is wat je aan het doen bent want je pasje lichaam natuurlijk wel tot het uiterste kijk maar of je gaat in rusthartslag mels er al de nul staat door spanning of wat je alleen bent als vijf en misschien met een kater of heeft jade wang op ons ook wel pittig uitslag 167 nou ja als ik hem mobutu deed zich voor uw taart appeltaart appeltaart van jullie je moet flyeren keywords rijstevlaai met god nou ik had na een paar minuten al echt wel heel zwaar dus om de moet mij wel in de schoenen dat ik het ging volhouden hp tijd ja zit te lachen immer ja ik nooit 3 seconden achter k3 wassen hou me vast blijft zitten blijft zitten leuk pas bij mag ik niet ontevreden zijn met rust 007 wel enige potentie ja toen ik op de fiets stappen was voor mij best wel spannend ik heb natuurlijk anderhalf jaar gewoon nauwelijks gefietst dus een test is altijd best wel eerlijk ik had echt gewoon geen flauw idee waar ik stond je hebt er bij voelt zich dit moment verandert hiermee ingevuld een strikvraag nu luister o ja dat ik nogal een kruisje zin maar gewoon een strikvraag in een ja goed ik heb van de 15e geleefd als een 8 een echte binnenkort en ik heb mijn opleidingsploeg gezeten van een van de beste teams de wereld vol de voorgeleefd beste uitslag die krijg ik heb gehad is derde in parijs groep en maar door fysieke klachten bij mij was dat mijn huid heb ik dat helaas op moeten geven heel wat vragen tom bij de applicator is wel echt interessant om te zien hoe de diepe bas kon gaan dan merk je echt het zich als topsporter is geweest moeten het rotzooi wereldvrede altijd gewoon natuurlijk talent gemaakt natuurlijk taal engels dit heb ik niet gemist aanbieden ja gaan we dan oké beste voor het laatste qua je dit was zo leuk toen die die fiets op stap voor dit best ging eigenlijk alles met inklikken geen fout tenen rent hij was niet iemand die nooit gevist wat uitgeven wacht ik zie wel zeker is hebben heel goed gezien net alsof ik in de verpleging een gemakkelijke weg bleef moet worden de zou kunnen eindigen hollands ali ook moeder van dus is kippen fietsen mooi alle schrijven nou voor naam die echt maar je hebt gezien je gaat stuk dan heb ik gezien nou ik ben en daar hoort dus 20 minuten gewoon mompelen en kijken wat ik van mijn leuk hoi ma aan begin dacht ik nog van die jongeren ervan en van een goede start pakken en die steeg de maar je ziet wel extra geld over haarverlies veel mogelijk emotie in de serie hij is in te zien de wereld stil schoon en voelen of goede voetballers die vaak het zweet dat de slang slang je neus [Muziek] plaats kunnen zien was wat van de bier zeker wat echt info 450h die laatste minuten van die test waar echt de langskomen 9 dacht die stopte mee deze [Muziek] geen hoop dat jullie blijven voelt een beetje gek maar probeer maar te blijven wij vertrokken naar de uitslag van der ven ja wat moet je daar over zeggen 179 wat je moet ergens beginnen en dat ze hun fietsen voor kappen ermee als de pijn gaat doorheen deze ellende om badge en nou ja ik weet echt niet wat ik moet denken was al dan was de allereerste keer de fiets het voelt ik echt genas drie uur plaats van 30 en was het 20 minuten maar ik heb nog nooit gezien dat iemand thuis en inspannings dus een lagere hartslag kreeg dat lukt die al wel ook kunnen als je volle gaat hoe kan jij als ouder teruglopen en je moet echt gewoon gaan uren gaan maken dus dat is eigenlijk het allerbelangrijkste voor geen bier drinken mag zullen ze terug en was niet zeven weken geen appel en dan is geen andere keer zeven weken geen alcohol maar echt helemaal niks er niet eentje op terrassen nee ja ja ja dat is inderdaad misschien wel tom dat is sowieso gewoon stom mij heeft at wiltec je geen alcohol geen tussendoortjes tussendoortjes zijn chip chocolade chocolade je toen kwam het moment waar we eigenlijk al dagen uitkeken maar ik vind het gewoon heel grappig om dit moment voor jou past alles om die jij ook al nou toen hij klik in dus er eerst eentje rustig rustig jaar rustig knappe vrouw goed zo als eerste keer dat die fiets kan niet ook niets aan doen om het lustig remmen rustig rennen en stoppen klasse de eerste mening misschien ook wel zo laatste groet we begonnen in valkenburg en het direct het eerste sterk was gewoon omhoog en zag slechts ogen en denken want daar ben ik mee bezig ik heb nu al spijt van maar goed ik heb een route gekozen 48 kilometer ik kreeg naar door al in twee uurtjes 25 gemiddeld dit gaat echt niet vergoed krijgt dus eigenlijk alles ben jij kent nu toe consequent en keer ik kan noemen schakel sturen is er best wel moeilijk maar je ziet echt op het [ __ ] rare houding is heel veel gebeurd misschien die net heel anders als we die peter ze moet eigenlijk niks anders dan het is ook een beetje geweest om ze hadden vanavond de barbecue gehad en dit belgische op nederlandse koeien zijn belgië koeien die gaan nu nederland aanvallen hoe het is een grensgeval het je dus niet goed voor je gemiddelde daarvan deed voor de kilo's meer die zijn kudo's [Gelach] je zag dat er in elke keer als ze naar beneden gingen echt plezier in up zag je niet eens zo'n grijns op zijn gezicht en die zeggen ook weer heel snel verdwijnen afbeeldt nooit meer zo hem nu kijk je moet dit zien ik weet niet of iedereen die hand oma moet ik witte sokken aan het te zien niet goed door begrepen het kan niet wel in het bloed belgië reden ja toen we slaan het indelen vlaanderen toetjes met mijn dus dat is een goed voorteken hebben nu 25 gemiddeld over 50 kilometer de ronde van vlaanderen is ongeveer 6 keer dit echt een rampenplan ze whipple was hem om botten te huizen [Gelach] het is zaterdag 22 juni oftewel het is precies 50 dagen voor de romige vlaanderen volgens het schema van heel wat moet ik vandaag hè drie uur fietsen op een tempo waarvan hij zegt je moet vogels kijken dus ik heb een route gemaakt 3 uur vogels kijken 760 km en mijn tempo gaan wil drie uren doen dus als je wil 50 dagen volle bak crea which staan logisch kijken als er een mijn eigen heb een ooievaar eerste training zit erop koop mijn lieve tess en dan zijn aan train zijn maar hebben vertellen 7 of 7 me podium ik heb dat ook al party kwart over niet te pruimen het spul je en weken wel een nieuwtje nou ja ik heb het kader formidable' games en een hele volledige leren labels prof mijn beetjes [Gelach] het is nog wel ff kartelrandje zo schuurpapier maar heb je nog een oud scheermesje gevonden een lijntje of we hebben dat gestolen dan gewoon werd op deze manier door het hek dat dit doet hoor je moet van die penis van die vrouwen mesjes kopen in het nu wielrenner ja mag een vrouw ja ze zeggen heel gek maar ik heb net zo'n zoals ji gedaan met dat we koffie pak je dat gewoon alsof je soort chemisch poeder in een glaasje waard en ik heb ik een bak kwark opgegeten en turken bij de gestoorde met jullie weer en mijn josse ik heb ook een youtube en de eerste valpartij is [Gelach] ik had is het stop gemaakt bij de vilt zwart regenen en hij zei ja laatste repetities leven met je mee en we waren mee gaan praten wij moeten we stoppen en ik vergeet een complete kliko dagen succes tegen duurt dan ga ik ben ga ik de ga ik in het nu al zo'n 10 tellen voordat ik overview map en kon gewoon niet stoppen en het op gopro staat hoeveel ik had net ik ben het debat en eventueel blower zijn uit je voelt echt een iphone ja dan ga je hier of hang zo [ __ ] zullen op mij is alles nog heel ja alles heel als u waarbij schaafwondje de knie maar en dan morgen wakker met tepel spierpijn bekijk dit te deze plek de twee lak dit recht nu en heel sneeuwengel eerste avond zonder bier dan ze vrijdagavond ja ik heb dus gisteren strand me laatste biertje genomen aller allerlaatste en turk zelfs dat nog twee keer ik heb gisteravond is een feestje jij was nuchter ik zag het zag er veel was wel mooi trouwens ik ik er een ets weer lijkheid ik ben met denk doelgroep met iemand die geen monique en de [ __ ] was dat ik wil de wereld moeder mij aan succes met de sprinttraining voor morgen ja jongens succes en pakket wacht der delen ik bedoel heb je succes mannen werden probleem volgens avontuur door je te abonneren op duwen tietema en laat jou wil er tips achter in de comments doei