#229: Mini Bike Race Door Een School [opdracht]

Yo ik ben Giel, Thomas, Stefan! En dit keer hebben jullie bepaald dat wij een Mini Bike Race moeten houden door een school! Ik werd vanochtend wakker en ik keek in de spiegel Mijn haar zat perfect, dus ik dacht dit wordt een mooie dag Toen dacht ik, wat gaan we vandaag doen? We gaan met Mini Bikes door de school scheuren Toen dacht ik, deze dag kan nog heel erg naar gaan worden Ja, het wordt sowieso een heel nare dag Ja man Ja, want wij een Mini Bikes gaat altijd goed..

Kijken of ze het doen Ja, daar gaat het meestal al fout Kijken hoor, dan moet je dat contact omdraaien Weet ik veel.. Dan moet je dat pompje hier omhoog zetten Klote altijd dit hè! Het werkt nooit Wat doet ie nou… Wat doe je nou?! Deze doet het! Deze gaat hard vriend Ja? Die van mij doet het niet hoor.. Bijna… Hoe de f*ck werkt dit dan? Ik ben natuurlijk weer zo'n bosmongool die dat niet snapt Die hendel moet je dan naar beneden draaien Vriend! Ik doe precies wat je van me vraagt! Ik probeer het ook even oke? Als het nu wel lukt lach ik wel even Hoe dan?! Oke, ze werken En wat is dan nu de bedoeling? Nou, dat we naar een school gaan en dat we gewoon een rondje gaan rijden door die school Toch? Ben je echt serieus? Ja toch? Dit is echt een kut idee Dit is echt een heel kut idee Ja het is ook niet mijn idee Mijn idee ook niet Nee, het is van de kijker Het is altijd lekker dat we de kijker de schuld kunnen geven Maar we gaan het wel doen.

Ik vind het wel een leuke uitdaging Ehm, we zijn namelijk in Leiden We hebben een school uitgekozen Mensen zitten nu lekker braaf in de les En dan kunnen wij dus eigenlijk de hele les verstoren Ja eigenlijk wel Dit meen je niet.. Ik deed echt niks! Ketting ligt eraf..! Jaaa… what the f*ck?! Zie je, ik rij gewoon ik geef gewoon gas en ineens die ketting gewoon blehbluhbleh Ik snap er niks van.. Dat tandwiel is gewoon helemaal naar de klote Ja, je hebt gewoon te hard gereden Te hard gereden? Ik voel de bui alweer hangen jongens Ja, ik ook Dit is wel chill, want het is mijn Mini Bike en dat betekent dat ik dan niet hoef Dat is zo chill altijd Als jou Mini Bike ermee stopt Dan hoef jij niet Dan mag je er gewoon achterna rennen Ook kut Woehoe We zijn er hoor Daar gaan we dan We zijn zojuist gearriveerd bij de school We hebben onze prachtige Mini Bikes bij ons Van de drie hebben we er nog maar twee Maar niet getreurd, we gaan gewoon racen En Tho, omdat mijn Mini Bike kapot is ga ik nu ook filmen Jij gaat filmen? Ja dat is super chill toch? Ik vind het weer zo spannend Eerlijk is eerlijk Oh jongens, daar gaan we dan Oh wat is dit dom hè Wil je niet in mijn plaats? Nee, ga jij maar.

Mijn Mini Bike is stuk hè Wil je niet Tho? Mja, ik voel een beetje die spanning enzo Ik dacht naa, laat iemand anders maar even lekker gaan Waar de f*ck is de ingang van die school? Ja daar, maar het zijn klapdeuren Dus die moeten we ook nog aanduwen Ik zie nu al een beveiliger lopen Wacht effe Hij doet het niet Moet ik het even proberen? Ja, ik hou hem wel open voor je Kom op, alsjeblieft! Doe het nou! Go! Joehoe! Open, open! Duwen!.