👉nos Invitan 3 Días A Un Hotel De Lujo En La Mitad Del Desierto 💁- La Guajira

Ik ben Isa Daar samen met mijn vriend Ricky en mijn hond Rio toeren we al drie jaar door Zuid-Amerika, dit keer gingen we op zoek naar zon, strand, zee en zand in de paradijselijke stranden van de Colombiaanse Caraïben En zo kwamen we aan het einde van het zeil in het noorden van Colombia om hier te komen. Het was niet gemakkelijk de storm Julia verwoestte en sommige wegen werden gewist we moesten ook enkele inheemse tolgelden passeren maar na drie uur reizen door de woestijn we kunnen zeggen dat we het paradijs hebben bereikt in deze video we zijn klaar met reizen naar het noorden van la guajira en dan zouden we een onverwachte uitnodiging ontvangen die ons in staat zou stellen een grote wens te vervullen die we al heel lang hadden na onze vierde dag in Cabo de la vela we besloten om naar een strand te gaan dat in dit geval het strand van suikerpilón is.

Ay Het waait erg in dit geval gaan we de middag doorbrengen op een strand rivier leeft verliefd op het zand Dus ze gaan naar kijk hem spelen en we gaan naar een strand heet uit de Colombiaanse Caraïben en voor mij zijn deze stranden van de hoge guajira in Colombia in het noorden van Colombia de mooiste stranden van het hele land, maar het is erg winderig mensen zand goed we zijn klaar Ricky je bent klaar we' ben klaar, laten we gaan, laten we gaan. Ik weet niet of je naar me luistert, maar misschien zijn we op het mooiste strand waar ik ben geweest. Integendeel, in een lange tijd en we hebben het alleen voor ons.

Ik ga je dit laten zien. Kijk, kijk daar. Op de achtergrond staan ​​wat mensen . een kilometer strand voor ons het krijgt veel zon mijn liefde je vindt het hier leuk de rivier maakt zijn eigen bedje met het zand en we hebben al dit zonnebaden om het hier te doen het is al veranderd in niets met zand maar jij niet' t hou zo veel van de zee waar zeg ik ik hou meer van zand Ah ah daar heb je die kleindochters vol groot zand we gingen terug naar het huisje en ik wil ze de ansichtkaart laten zien die ik achter me heb, dat wil zeggen, dit kleine raam hier achter hebben we het voor dat doel gemaakt zodat we konden opstaan ​​en naar de zonsopgang kunnen kijken moet ze uit de camper hebben om te zien hoe een zonsondergang is om te zien of het de moeite waard is om uit te stappen en zie deze ansichtkaart zie alsjeblieft Oh wat is er En kijk nu hoe het eruit ziet vanuit het dakraam we wilden dit gat in het plafond maken om niet alleen de sterren maar ook dit soort landschappen te kunnen zien ik heb een heel boos slapend gezicht gisteren bij zonsondergang we ontmoetten een visser om ga vissen bij zonsopgang en hier zijn we stevig met een slapend gezicht Oh b u hier gaan we vissen met een visser uit de omgeving daar Enrique en José Manuel stonden ons op te wachten aan de kust zeer stipt om te gaan vissen ze doen dit elke dag ook zondag om 5 uur 's middags een net in de open zee zetten en om 5 uur 's ochtends gaan ze vissen en halen hun net ze maken deel uit van een inheemse gemeenschap of helpen het gebied hun dialect is wayuunaiki En hoewel het niet gemakkelijk was om veel met hen te praten , slaagden we erin een paar woorden in het Spaans uit te wisselen Cu Hoeveel jaar doe je dit al 32 jaar 62 en jij José Manuel Hoeveel jaar ook stel je voor hoe rijk je kinderen hebt Enrique heeft kinderen hoeveel kinderen heb je al vier drones riohacha zes zeven kinderen en kleinkinderen hoeveel heb je er al 17 kleinkinderen wow kreeft Wow 400 gram Y hoeveel geven ze hem hij gaat het daar laten Ay Ay Ay vriend En waar slapen ze rivier C werd gek met zijn tong omhoog nee je wilt niet heel Costa hij wil de kreeft een d kijk naar hem hij keert terug naar de boot En ja of ja hij wil de kreeft rivier geen rivier rivier die karakters rivier geen rivier we hebben geen problemen we hebben problemen rivier Nee meneer Enrique en daarom hoeveel geven ze hem dan, dat wil zeggen, met wat hij kreeg En hoeveel geven ze hem er zijn spellen 50.000 alle gaan 50 duizend pesos voor alles wat hier is Enrique en José Manuel zouden iets meer dan 10 dollar krijgen voor 5 kreeften en twee vissen, een enkele kreeft van die in een restaurant kan tussen de 30 en 70 dollar kosten.

Ik was verrast met wat de visser in de waardeketen krijgt en met die 10 dollar moet zijn gezin onderhouden Dit is de harde realiteit van veel Colombiaanse gezinnen na vijf dagen hier in Cabo de Vela te hebben doorgebracht vandaag nemen we afscheid we stonden hier geparkeerd zie rechts naast dit prachtige strand zie je en we hadden een badkamer we hadden een douche een plek Aanbevolen als je met de camper komt Of als je in een hangmat wilt slapen Vertel mensen waar we heen gaan vertel mensen mensen kijk we gaan naar een brute 5-sterrenhotel hier in La Guajira, dus blijf tot het einde om dat hotel te zien waar mijn ouders me naartoe zullen brengen de twee keer dat ik naar La Guajira ben gekomen.

Ik ben blij vertrokken, maar met een gebrek aan smaak in dit gebied van ​​Colombia zie je de meest wilde en spectaculaire natuurlijke landschappen van het continent, maar tegelijkertijd zie je extreme armoede om te zien hoe kinderen van jongs af aan worden geleerd om geld te vragen achterlating ondervoeding en afval dit alles brak mijn hart een harde realiteit dat je zal moeten getuigen als je besluit om naar dit deel van het land te komen. Waar gaan we heen? We gaan richting een uitnodiging die Ricky en ik en Rio kregen, we waren ook in de hitte aan het einde van het zeil en ik kreeg een bericht en dat bericht zei Isa We willen je uitnodigen voor een super hotel is in Albanië Albanië is een plaats zoals in het midden van Guajira We zijn nog steeds heel ver ten noorden van Colombia en we willen je uitnodigen in een hotel als ik ga kijken voor welk hotel ze ons wilden uitnodigen Luister naar een indrukwekkend bruut hotel dat een voorstel heeft voor duurzaamheid super super cool Dus daar gaan we heen Ik hou ervan als accommodaties je niet alleen comfort bieden, maar ook hun zandkorrel aan de wereld bijdragen het Guaya hotel in La Guajira zet in op duurzaamheid 15% van zijn energie komt van zonnepanelen 50% van het water wordt bespaard door afvalwaterzuivering 78% van de medewerkers komt uit de omgeving en nog veel meer cijfers waardoor je hier nog meer van deze plek houdt Rafael heeft ons naar de plek gebracht Ah Wow YouTube en heel erg bedankt Wat een show Wow toestemming Wat een genot t wat een show is gaaf ja kijk kijk kijk wauw kijk eens naar het uitzicht daar wat een show dat je opvalt heel erg bedankt Nou nu roddelen we de kamer een tijdje en we gaan kijken wat het hotel te bieden heeft ons Wow doe me een plezier King Wat een genot rivier kan het restaurant niet binnen Dus we wisselen om de beurt Ik ga lunchen mijn liefste Hoeveel we de hele dag hebben gewerkt We hebben al lunch er staat dat we ontbijten Ik ben de kabels we hebben al lunch Luister naar het eten hier nee nee we gaan niet 10 kilo meer wegen en ik ga je een kaart laten zien zodat je een beetje meer begrijpt waar we zijn hier is een kaart in het hotel dat is volkomen begrijpelijk, zie Dit is het gebied van Colombia waar we zijn dat volledig noord noord noord is en deze hele regio heet la guajira het is het departement la guajira daarboven we waren in de vorige video bij cabo de la vela en op dit moment is nummer 7 cabo de la ve la en op dit moment zijn we zoals in t het midden van Zuid-Guajira min of meer heel dicht bij Cerrejón, dat is dit klaar Dat is de meest noordelijke gemeente van heel Zuid-Amerika Ik zeg je het departement Ja, zoals het is, verder naar het noorden in heel Zuid-Amerika Nou, wat zijn we gaan we nu doen rijk laten we naar een ambachtelijke werkplaats gaan om te zien of we uit de armoede komen om te zien of we leren hoe we Wayu-handwerk kunnen maken laten we daar heen gaan Katia wachtte op ons een Wayuu-vrouw die vijf jaar geleden in het hotel werkt haar droomt ervan om haar eigen handwerkshowcase te hebben om ervan te leven en haar hele gemeenschap te helpen ze is een expert in het maken van de beroemde Wayú-rugzakken Katia heeft ons geleerd hoe we de eenvoudigste handvatten kunnen maken die ze had het was een ongelooflijke les waar we veel hebben geleerd Ik wil jou om te behagen Raad eens welke van mij is Welke van Katia is En van welke van Ricky laten we eens kijken wat Raad tussen deze drie klaar Welke van Katia is Welke van Ricky is en welke van Isabel Het is niet dat ze niet verschillen Ze zijn hetzelfde Ik bedoel, ik ben onder de indruk de mijne zie rsus degene die Katia doet Hey Het is dat perfectie niet echt kan worden geïmproviseerd Ik bedoel het detail kan niet worden geïmproviseerd of serieus echt serieus het is te perfect Katia's Katia wordt weer mijn armband, dus ik kan het nu omdoen hij heeft er een gemaakt die ik om mijn enkel heb gedaan maar ja ik ben eerlijk nee ik bedoel niet waar Ricky nee nou je moet accepteren dat die niet overal goed voor is en hiervoor hebben ze geen goede middag heel erg bedankt Katia echt ongelooflijk werk bedankt oneindig tot later klaar missen doei tweede activiteit van de dag we gaan naar een ecologisch parcours en deze activiteit is voornamelijk voor Rio om al zijn energie vrij te maken Nou hier beginnen we nu rivier nee We beginnen het ecologische parcours met Shaila rechts en de eerste stop voor alsjeblieft , deze prachtige kleine geiten en ze hebben kinderen oh oh daar zijn de andere twee nee Dit is mooi klein glas en ziel Oh hallo klein glas Nee mooi en rivier duidelijk gek in wat ja om onze eigen te maken compositie st aje Voor onze planten hier in het hotel die je noteert met compostering en alles in het midden van het pad vinden we een typisch Wayuu ranchería huis zie ik wil dat je heel goed kijkt naar de structuur aangezien alles van hout is en het dak is gemaakt van Yotoro, dat zich in het hart van de cactus bevindt, hier hebben we het weefgetouw het weefgetouw is het lichaam van een hangmat die is gemaakt door de meest ervaren vrouwen in het inheemse reservaat wat we hier hebben zijn de nachten rugzakken vertegenwoordigen iedereen de gemeenschappen en de keuken we hebben de typische keuken van de Wayuu, de glazen, de borden, de potten en al deze kleine dingen die typerend voor hen waren in hun herinneringen, het is erg cool.

de weergave van elk van de dingen van de Wayuu-cultuur We hebben het pad voltooid en ik wilde deze activiteit al heel lang doen de volgende activiteit van v Ik heb het echt met heel mijn ziel uitgedrukt en het is een ontspannende massage van 30 minuten Hé, Ik wilde dit echt al zo lang ik ben te blij je met de massage Oh, Alicia, leuk je te ontmoeten Isabel, zoals die naam alennys, hoe gaat het, leuk je te ontmoeten nee Wat een genot een tijdje geleden wilde ik dit ik gemeen zie een tijdje geleden Wat een genot dankjewel Wow Nou ik ben er klaar voor lenis heeft de leiding over deze heerlijke massage wat een genot lenis hoe lang werk ik hier al drie maanden zie Nou hoe lang heeft de wet massages gedaan Oh stel je voor wat een genot.

Ach kijk naar alles alsof Hij het super georganiseerd heeft. Liever, bedankt Alennys, laten we beginnen. Wat een genot, wat je maar wilt. Geef me wat je wilt. Ik ben gelukkig . persoon na een van de beste massages van zijn leven Hey Wat een genot voor het goede nee nee nee natuurlijk niet het hele proces opnemen Omdat het de bedoeling is om ervan te genieten en te ontspannen en er goed van te genieten Ricky kwam binnen en soms vindt hij het heel leuk om de hele dag gemasseerd is geef me een massage geef me een massage dus ik vind het geweldig dat dit nu gebeurt nou we hebben net gegeten het eten was helemaal heerlijk Garnalen pizza Vegetarische pizza octopus twee biertjes Beter gezegd ongelooflijke vier biertjes vier Excuseer me vier biertjes en we eindigen de nacht met cocktails doe me een plezier je gaat ons een plezier doen als je naam Carlos hier kunnen we heel Charly de Charly kennen die de Charly gaat worden we moeten het op de goede manier opvatten Eens kijken wat het gaat doen voor ons gaan we een vrij eenvoudig mengsel beginnen , roken het met kaneel, dat wil zeggen, daar zit het, daar zet het de kaneel, kijk , ze doen de kaneelstokjes en wow wow wow wow wow, nou, Carlos we hebben nog nooit eerder gezien, dat wil zeggen, we hebben veel gereisd, maar nog nooit in mijn leven heb ik dit ook nooit in mijn leven gezien heb ik zo'n originele cocktail gezien Wow het ruikt echt naar kaneel ik bedoel het ruikt naar een verbrand kaneelblad heerlijk we zijn klaar met ons verblijf en tegelijkertijd Deze video met een Wayuu-ceremonie geregisseerd door Katia was een intiem moment waarop we chirrinchi dronken, de typische drank van de Wayuu, en alles manifesteerden wat we wilden in ons leven, we bevestigden ook die band die we hebben voor het vuur, bedankt voor het zien van je Deze video tot het einde in de volgende video ontmoeten we een reizend stel uit Argentinië dat op tournee is door Colombia laat me achter in de reacties als je enig idee hebt wie ze zijn vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal activeer meldingen laat een commentaar en een me like tot ziens in een volgende video mensen bedankt