🇯🇵 #8 오사카 도착하자마자 5차까지 먹음.. 🤣 도톤보리 맛집 투어 브이로그 | 다루마 쿠시카츠, 킨류 라멘, 타코야키, 이자카야, 오코노미야키 먹방 Vlog

Zullen we gaan? We namen een pauze in het hotel en kwamen nu naar buiten. Laten we eens kijken wat hier in de buurt is. Er zijn veel van dit soort steegjes. We moeten nu naar Dotonbori. Maar we kunnen hier niet weg. Rechts. Er is hier ook Ichiran Ramen. Het is groot. Het is enorm. Ook hier hangt een goede sfeer. Maar de straten zijn zeker minder druk dan voorheen. – Dan een paar dagen geleden.
– Dan het weekend. In het weekend waren er te veel mensen. [Afgelopen weekend] Met Chashu En gewoon een normale. Knoflook, kimchi en deze bieslook? Ik denk dat dit het is. Zijn er drie soorten? Gratis, ze zeggen dat je kunt eten wat je wilt. Dit is normaal. Kijk naar Chashu – Enorme portie.
– Veel, toch? Mooi zo. Het is als gukbap van varkensvlees. Knoflook… Ik doe er wat knoflook bij… Bieslook, kimchi. Iedereen eet zo.

Het is schokkend dat er kimchi is. Bedankt, voor het eten. Mooi zo? Mooi zo. Mooi zo? Je hebt deze topping toch niet toegevoegd? Nee, het is gewoon goed genoeg. Volgens mij hoef je geen toppings toe te voegen. Ik heb zin om hier wat rijst bij te doen. Ik herinner me deze smaak. Mooi zo. Goed, hè? Goed Goed. Ik kan tonkatsu ramen die zo dik zijn niet eten, toch? Iets met een hele sterke smaak.

Maar ik denk dat dit oké is. Moet ik zeggen dat het een matig sterke smaak is? Het was goed. Osaka is erg beroemd om takoyaki, toch?
[Weer terug naar aanwezigheid] Er zijn zoveel takoyaki-plaatsen. Okonomiyaki en Wanaka Takoyaki-plaats. Dit zijn plaatsen die worden aanbevolen door abonnees. Laten we gaan. Heet. Het ziet er goed uit, toch? JEP. Je kunt in het restaurant eten, maar ik wil deze sfeer voelen. Laten we hier graven. Zo heet. Hoe gaat het? Een man die dit heeft aanbevolen… De takoyaki zelf is gekruid. Laten we dit eten. Met saus als deze. Mooi zo. De takoyaki die ik at was een beetje hard. Dit is papperig. Heet? Ik weet hoe het smaakt. Is het nogal zacht? Zacht. Verrukkelijk? Hoe mooi. Ik wil hier lopen. Rechts. Nachtwandeling. Jongens, het is de Glico Man. De beroemde. De beroemde. Het nachtlandschap van Osaka is zo mooi. Mee eens zijn. flitsend. Voor mij is er iets dat meer in het oog springt dan Glico Man.

Wat is het? Achter je. Lol. Zeker x2. Zullen we? Spiderman rijdt op een sint-jakobsschelp. Dat is een enorme Kinryu Ramen. Ja. Ik hou van de sfeer hier. Ik ook. We zullen deze plek proberen. Nooit eerder deze plek gezien. Okonomiyaki op de 2e verdieping. Kushikatsu op de 3e verdieping. Laten we zien. Ik vind deze leuk. Mini Okonomiyaki. We kunnen verschillende smaken proberen, toch? Dat is er. En er is ook Kushikatsu boven. Laten we naar boven gaan. Zullen we? Jongens, dit is het hele menu. Deze… Mini Okonomiyaki. Ik heb dit nog nooit eerder geprobeerd. Dus we bestellen er een met 9 verschillende.

En bedankt. Dit is het! We eten tot ronde 5. Ronde 5? Zijn we in ronde 1 of ronde 2? Dit is ronde 1. Hoe zit het met takoyaki? Dat is een voorgerecht. Schattig. Mini Okonomiyaki. Kimchi? Schattig. Er is kimchi. Wat is Kimchi Okonomiyaki? Ik wil het proberen. Ik vind het leuk. Ja? Ja! Ik zal kaas proberen. De volgende is Garnalen Okonomiyaki. Veel kool en groenten. Het volgende is koolviskuit. Jammie. Varkensbuik. Laten we naar Shinsaibashi gaan. Jongens, deze plek is net een winkelcentrum. Je vindt er hier veel van.

Ze verkopen toch ook kleding? Ik zie Zara. Er is een winkel die Koreaans eten verkoopt. Het is Kushikatsu-plek. Laten we hierheen gaan. Vroeger waren er veel mensen. OKÉ. De plaats van Daruma Kushikatsu heeft altijd veel mensen. We konden zonder lang wachten binnenkomen, dus kwamen we hier binnen. In Japan vragen ze je altijd om eerst drankjes te bestellen. Dank je. Tokio heeft Sawa. Osaka heeft Chuhai. Dat is wat je op elke plek zult vinden. U kunt kiezen… Is het top 5 menu? Ik denk dat we ze allemaal kunnen doen. Het is een kleine portie. Bestel het? Ja. Gedaan. We hebben besteld… En als het er is , halen we het op. De rode knop gaat knipperen en ze willen dat we op deze knop drukken. Zodat de trein kan rijden? Er is een stationsnaam.

Ons station heet Sakuranomiya. Ons station heet Sakuranomiya? Ik heb een ochazuke besteld. Ik wilde wat. Ei. En kwarteleitje. OKÉ. Geen worst? Nee. Moeten we lotuswortel proberen? OKÉ. Kaas! Ja. Het is goed. De kaas is rekbaar. Het is. Lekker. Het lijkt alsof je tong uit is. De tong stopt hier. Het is super rekbaar. Het is lekker. Ik dacht dat het zou smaken als kaasstick. Maar het is erg rijk. Werkelijk? Ja. Bekijk de kool. Raad eens. We weten wat we hebben besteld, maar we kunnen het niet van buitenaf zien. Maar er is een aanwijzing.

Wat is het? Dit zijn garnalen. Ik denk het wel. Daarom heb ik het gekozen. Is het goed? Laat me de garnalen zien. Het vlees is groot. Er staat dat het hier is. Ei. Kwartel ei. Wat was deze? Laten we het proberen. Ik weet het niet zeker, want het was een van de populaire. Ik weet niet zeker wat dit is. Wat is het? Kip? Dat is mogelijk. – Omdat kip altijd populair is.
– Is het varkensvlees? Ja, ik denk van wel. Ik ben zo blij. Ei. Het is ook zacht gekookt! Hoe kunnen ze het zo bakken? Is dit mogelijk? Ik weet. Ik denk dat het onmogelijk is. Het is als het niveau van technologie van halfgeleiderbedrijven. Hoe is het mogelijk? Het is zo lekker. Probeer dit, jongens. Je moet. Ei. Zacht gekookt. Is het goed? Ik moet het redden. Wat is dit? Ochazuke. Rijstbal? Het is een rijstbal. Maar als je hier kijkt, is het zo.

Eet je het zo? Ja. Soortgelijk? Ik denk het wel. Wat nog meer? Het is als het eten van rijst met zeewiersoep. Werkelijk? Als je kimchi hebt… Het is goed. Het is goed. Is het? Het is hier! We bestelden ei, kwarteleitje en worst. Ik snap dit deel, maar wat is dit… Het is als een gratis bijgerecht. Ik denk dat we veel hebben besteld, dus ze geven ons een gratis bijgerecht. Dit is ook eten. Het is lekker. Het moet goed zijn. Dank je. Tegen wie heb je dat gezegd? Naar hier… Ga hier doorheen en draai hier om… Dit is wat je zult zien. Shinsaibashi. Ik denk dat ze vroeg sluiten. Het is nu 20:37 uur. De winkels maken zich op om te sluiten. De kledingwinkels. Ik denk dat het komt omdat het vandaag een doordeweekse dag is. Veel winkels zijn gesloten. Maar ik wed dat sommige winkels open zijn. Laten we eens rondkijken. Om wat voedsel te verteren. Zo ziet de straat eruit. Je vindt straten als deze. Oh! Dit is waar we de vorige keer kwamen…

Dit is het. Rechts? Dit is het.
Rechts? Abonnee… – Restaurant.
– Op te slaan. Ze verkopen Kushikatsu en oden. Ik wil daar naar toe. Ik ook. Jongens, in Japan vind je veel plekken om rond te kijken. De sfeer is zo geweldig. Wil je deze plek eens bekijken? Ik denk dat ze hebben wat wij willen. Moeten we hierheen gaan? Laten we gaan. Laten we gaan.
Laten we wat bier drinken.

OKÉ. Waar is het? 5e verdieping. Laatste bestelling is 10:30. We kunnen tot 11 uur blijven. We hebben ongeveer 30 minuten om te bestellen. Laten we opschieten. Deze en deze. Laten we deze bestellen. Het is sawa. Perzik zag? Een perziksawa. Oke oke. Waar ligt Nihonshu? Hier! Deze. – Nee?
– Ze hebben deze twee niet. BESTELLEN… Ik wil rauwe vis als eten. Ik denk dat deze plek uit Hokkaido komt. Eerder… De naam was zoiets als Hokkaido-familie.

Het is jouw favoriet. Ik heb deze besteld. zagen. Perzik zag. Ziet er goed uit. Het is goed. Het basisbijgerecht is klis en kip? Ken je dat deel van varkenspoten? Het vlees van varkenspoten. Het is vergelijkbaar met dat. – Dank je.
– Wat is het? Gebakken maïs. Weet je niet eens wat je besteld hebt? Moeten we het met zout eten? Soortgelijk? Maïs. Ze hebben de maïs zo gesneden. Je houdt van maïs. Rechts? Het is goed. Wasabi. Zalm Met Wasabi. Het is lekker. Doe er wat wasabi op. Het is zo goed. De textuur is goed. Werkelijk? Is het echt platvis? Jazeker. Het is smaakvol. Is het de beste? Ik zei "Het is de beste" in het Kansai-dialect. Was het dialect? Ze zetten altijd ippai op het einde? Ippai betekent één glas. Het betekent veel, toch? Het betekent veel, maar het betekent ook een glas. Is dit een halve maat? Dit is een halve maat. Kijk hiernaar. Voeg hier wat radijs toe. Soortgelijk. Je ziet er zo tevreden uit. Het is goed. Als je een plek wilt vinden om te drinken, denk ik dat deze plek een goede is.

De prijs is goed. De sfeer is goed. Het is hier groot. Er zijn veel tafels. Het is groot. Het is groot… We drinken nog wat en gaan terug. We hebben echt genoten van de dag vandaag. Tot ziens in mijn volgende video. Tot ziens in de volgende video. Hij is zo opgewonden. Bedankt voor het kijken!.