초콜릿 케이크에 아름다운 꽃이 피었습니다. / Beautiful And Delicious Chocolate Cake / Chocolate Buttercream Frosting

Hallo. Ik ben Boone Bake. Lang niet iedereen gezien. Ik heb een goede tijd gehad met mijn familie tijdens mijn korte vakantie. Ik heb ook genoten van het lezen van uw waardevolle opmerkingen. 🙂 Ik had genoeg tijd om te rusten en op te laden. Nu ik tijd heb om op te laden, ga ik hard werken om een ​​video te maken.😊 De walnoten waren voorgeroosterd. Bak in een oven van 170C/338F tot ze bruin zijn. Voeg de walnoten toe als het 170C bereikt. (338F) In het begin is het plakkerig. Herkristallisatie van suiker… Als de suiker smelt, wordt het karamel. Verdeel over een brede pan en laat afkoelen. Ik ga een echte chocoladebiscuit maken. Biscuitgebak met echte chocolade. 🙂 Maak eerst het chocolademengsel.

Smelt de chocolade in heet water. Ik heb ook vanille-extract toegevoegd dat ik bijna was vergeten. Klop de dooiers tot ze ivoorkleurig zijn. Mijn arm doet een beetje pijn.. haha ​​Voeg het warme chocolademengsel toe. Zeef al het poeder in twee porties. Houd het alsjeblieft warm. Voeg suiker in drie porties toe. Klop op lage snelheid gedurende 2-3 minuten. Verdeel de meringue en voeg deze toe. 35 minuten in de oven van 165C. (330F) Maak chocoladesiroop. Als je geen chocoladelikeur hebt… (Rum 3ml + Cacaopoeder 2g) Het kan worden vervangen. De walnotenkaramelchips zijn afgekoeld. Het is heerlijk om gewoon op te eten. Hak het fijn. Ik ga een speciale chocolade botercrème maken. Klop de boter tot de kleur zacht is en het volume toeneemt. Ik heb ongeveer 7-8 minuten geklopt. gesmolten donkere chocolade zout warme slagroom Afwerken op lage snelheid. Een echt heerlijke chocoladecrème is klaar. chocoladesiroop Voeg walnotenkaramelchips toe. Deze walnoten worden het smaakpunt als je de cake later opeet. Koel gedurende 30 minuten. Chocolade om de taart mee in te pakken. Gebruik bakpapier of acetaatpapier. Het is gesmolten chocolade. Chocolade wordt niet getemperd. Nadat je het goed hebt gesmolten, gebruik je het bij ongeveer 31C (88F).

Door de lange verwerkingstijd wordt getempereerde chocolade hard. Als de chocolade hard wordt, kun je de ronde cake niet inpakken. Maar als de chocolade hard wordt… Smelt de cake na voltooiing lichtjes met warmte voordat u hem inpakt. Ik zal het chocoladepatroon uploaden naar mijn blog. Je kunt het echter 2 uur nadat de video is geüpload vinden. Het is een onbekende bloem. 🙂 😅 Ik heb witte couverture chocolade gekleurd met chocolade pigment. Het moet natuurlijk zijn met twee tonen. Ik probeer het één voor één met oprechtheid op te vullen. Nu is een belangrijk moment. Toen ik aan het oefenen was, ging het goed. Het is een tijdje geleden dat ik heb gefilmd, dus ik ben nerveus… Ik heb het al een keer verpest en dit is de tweede shoot… 😆😄 Pfff ~~~~ het is voorbij…. 😄 Voila~! Knijp de opening uit met de resterende room. Wauw! mooi… Het is echt lekker.. Als je een speciale cake wilt, maak het dan. Abonnementen en likes zijn een grote hulp voor mij. Bedankt voor het kijken..