삼겹살 먹고 싶은날 🍻슬러쉬 맥주와 김치찌개 국밥 먹방 | Samgyeopsal & Kimchi Jjigae Gukbap Mukbang

Hallo ~ Ik ben Kani jjang, G-NI (^^*) Annyeong~ (^^*) Vandaag! Ik verlangde te veel naar Samgyeopsal. Dus ik zocht en vond een goede plek. Het is hier. Dit is een plaats genaamd "Chaedoni" in de stad Dongtan. Er wordt gezegd dat het een heel leuk restaurant is. Ik zag veel goede reacties.
En ik ben nu hier. Zullen we dan naar binnen gaan? Gaan! Gaan! Gaan! – Oh! Wat is dit? Al begonnen?
– Ja ^^ Ik denk dat het komt omdat er maar één menu is. Eh! Laten we ook Kimchi jjigae Gukbap eten. Geef me alsjeblieft Kimchi jjigae Gukbap en.. een koude noedel. Een Soju en ook een biertje. Varkensvlees. Voor 2-3 personen wordt eerst 600 g geserveerd. Dan is er nog een bestelling nodig voor extra vlees. Bedankt dit! Je weet dit! Mentaiko. We aten dit op het eiland Jeju. Op het vlees. Wil je dat dit slush is?
– Ah! Ja Ja! – Nu mag je dit inschenken.
– Ja! dankjewel Wauw! Wat is dit? Wauw! Het werd modder. – Slush geworden? Op deze manier?
– Ja! Laat mij het glas vullen.

– Kun je de sneeuwbrij zien?
– ja! Probeer het! Het witte gedeelte is geen schuim maar ijs. Ijs! Licht bevroren bier. Klopt. Het serveert goed drankje. Ze snijden en grillen al het vlees voor ons. Wat ik moest doen was gewoon eten (^^*) Wauw! Drankjes zijn hier echt geweldig. Soju is ook een slush geworden. (^^*) Dit is een goede plek om te drinken. Ik heb een groot probleem vandaag! Ik heb het gevoel dat mijn lichaam vandaag klaar is voor een drankje. (^^*) Ah~ Het ziet er heerlijk uit. Wachten tot het vlees gegrild wordt… Kimchi ziet er zo lekker uit! Weet je, terwijl het vlees wordt gegrild, moet je eerst beginnen met bijgerechten.

Mooi zo! Proef het vlees eerst alleen. Hij liet me verschillende manieren weten om van vlees te genieten. Het vlees is zo zacht! – Hier is je koude noedel.
– Dank je. Koude noedel. – Heb je een schort nodig?
– Nee! het is oke! dankjewel Het ziet er echt heerlijk uit. Kimchi Jjigae Gukbap. – Probeer dit eens met ansjovissaus.
– Dank je! Dit is kimchi jjigae Gukbap. Wauw! Dit is echt heerlijk! Dit is… het soort smaak waar Koreanen niet van kunnen houden. Wauw~ ik ben zo opgewonden! Mentaiko bovenaan. Zet deze er dan op. Samgyeopsal is het lekkerst met slawraps! (^^*) – Dit is met Mentaiko.
– Dank je! – Ingelegde darm van een zwaard?
– ja! ja! Wasabi en ingelegde darm van machete. Dank je wel. Het is zo geweldig. Elke manier van eten geeft me het
gevoel dat ik ander voedsel eet. Wauw ~ Zie deze Gukbap. Met een stukje knoflook. Het vlees was zeker lekker. Maar kimchi jjigae Gukbap was een onvergetelijke smaak (^^*) Een hap koude noedels
als je mond vettig aanvoelt! Wasabi op het vlees. Eigenlijk wilde ik aan een buitentafel eten. Maar het weer was zo koud dat het niet beschikbaar was. Zo heerlijk.

Met mentaiko hierover. Uiteindelijk hebben we weer vlees toegevoegd. (^^*) Hoewel de Cheongyang-peper zo pittig is,
kan ik niet stoppen met eten. We zullen! Dit is het deel dat hij adviseerde dat
ik als laatste moest eten. Het was een goede maaltijd!.