사랑하는 사람이 생기면 가려고 했던 유럽, 그 사람이 유럽사람이 될줄이야 [ 프랑스🇨🇵 ]

Ook de tweede dag regent het in Nederland. Vandaag zijn er geen zitplaatsen in de volle trein naar Frankrijk. Nederland, waar het bijna elke dag regent. We gaan naar Schiphol Airport vanuit Arnhem, Nederland. Van daaruit komen we na een treinreis van 3 uur aan in Frankrijk. Zullen we lunchen in Parijs? Dan is het te laat – Waarom eten we biefstuk, bier en biefstuk als lunch ? als je leeft Al deze mensen die wachten om naar Frankrijk te gaan Ik ging 20 jaar geleden naar Disneyland toen ik vijf jaar oud was. – Wil jij ook naar Disney Land? Nee nee. Ik ben van plan om te gaan nadat ik een maand in Frankrijk heb gewoond. Een 5-daagse reis is niet genoeg. Stroopwafels uit een automaat in Nederland . Het is gemakkelijk te zien aan de kassa in Korea. Laten we later eten. oh kom is dit niet Instappen in de hogesnelheidstrein naar Frankrijk Ik besloot snel te eten en een foto te maken zodat ik het niet nog een keer vergeet, maar deze chocoladecroissant is niet te zien in Korea .

Het is duur , maar zo lekker. Brood waar ik zelfs in Korea steeds aan denk. Een geïmproviseerd stel Ik ben net op zoek naar iets om te doen nadat ik naar Parijs ben geweest. Aan het einde van de MBTI, die ik tegenwoordig veel doe, streef ik meer naar improvisatie dan naar planning . Via Brussel, Frankrijk, waar u doorheen moet , komt België aan in Parijs, Frankrijk door later België te bezoeken. Metro in Frankrijk Metrokaartje dat lijkt op Korea in de vroege jaren 2000 De plaats waar iedereen samenkomt om naar Parijs te gaan De eerste metro in Parijs en de accommodatie Het duurde een uur om bij de metro te komen en raakte verdwaald en verdwaald.

Het was echt ingewikkeld. Het voelde bijna alsof ik een uitweg moest vinden . Maar ik begon naar de buitenkant te kijken. Toen ik een Fransman om de weg vroeg, gaf hij dat ook toe. Het is zo moeilijk voor buitenlanders om hier de weg te vinden. Instappen in de laatste metro. De Franse metro is als een doolhof, dus ik ga er een keer omheen en stap dan eindelijk uit. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het oké . We hebben Parijs in 2008 op verschillende momenten meegemaakt. Toen kwamen we hier alleen en fietsten we veel rond. Daarna zijn we de reis weer begonnen.

We kunnen naar de top van de Arc de Triomphe gaan. Dat is juist. Ik ben in Europa, dus mijn Europese vriendin leidt me. Hoe dan ook, welkom in Parijs. Arc de Triomphe naast me. Ik doe het aan en ga naar de slaapzaal. Mag ik hier een crêpe? Het wordt hier erg duur , maar zou het niet rond de 3-4 euro zijn? 10 euro (niet eten ) – Wauw, 10 euro is een beetje onverwacht. Oorspronkelijk was het 2,5 euro, maar ik dacht dat het hooguit 5 euro was, maar het nummer is goed. Fiets) Ik heb er de hele dag op gereden voor 5 euro. Hoe dan ook, ik heb hard gewerkt en kwam bijna aan bij de Airbnb in Parijs. Steek gewoon het zebrapad over en je komt aan . O, is dit jouw huis? Prachtig huis Laten we dan naar binnen gaan en onze buren de komende 5 dagen zien. Het was niet gemakkelijk om de open lucht te betreden. Het is een schattig onderkomen in Parijs, nietwaar? Waarom is hier een deur? Het is een schattige badkamer.

De Airbnb was netjes van alles voorzien. De locatie is goed en het is zo schattig . Je kunt niet opnieuw naar binnen gaan en het landschap niet zien . Het is echt mooi weer. Waar staat dit net op? Voel je je als een gevangenis? Ja vanwege duiven Oh, ik heb het zo geinstalleerd dat er geen duiven binnen komen. Hoe heb je dat geinstalleerd? Natuurlijk heb ik het rond het dak geïnstalleerd. Van hier naar daar? Kun je hier lopen of niet? Ik ben geen genie. Dit is gewoon gezond verstand. Ben ik dan dom? Dat klopt, pak je koffers uit en maak je klaar om uit te gaan. Laten we naar de Eiffeltoren gaan. Maar hier, wie zou in godsnaam denken dat dit een lift is? Maar als ik het nu open, gaat het dan open? Het gaat niet open. Het is een oud gebouw.

Dat is juist. Het is een Europese lift die je zelf moet openen. Het gaat niet naar de eerste verdieping. Oh, het is geweldig. Kijk, staat hier Champs-Élysées? – Oh dat klopt, geef het op. Zullen we deze kant op gaan? Laten we hier eerst een foto maken – Oh ja, mensen keken me vol ontzag aan. Voor de Arc de Triomphe, waar nogal wat Koreanen waren, is het Koreaans van mijn vriendin nu heel vloeiend geworden . – Kijk daar, misschien zijn het gewone mensen die foto's maken, maar er is zelfs een fotozone om foto's te maken. Ah, dus dit is nu de fotozone . soortgelijk? Maar was het geen goede ervaring? rechts. Er zit schoonheid in, en er is ook schoonheid die je voelt als je zo ontspannen loopt. Laten we deze Champs-Élysées een beetje mooi en langzaam en ontspannen bewandelen.

Een echte reis naar Parijs begint. Na het lopen komen we op een plek waar veel mensen zijn. De eerste snackcrêpe van 8,9 euro in Parijs, Frankrijk . Ik wil gewoon zien of het dat bedrag is, want je bent Koreaans, toch? Europeanen kunnen de prijs duidelijk voelen. Hoeveel kost het om naar een gewoon restaurant te gaan? Ongeveer 3 euro? Behalve de echte Arc de Triomphe waren er veel eetgelegenheden voor 2,5 euro. Oh, kun je hier bitterkoekjes kopen? We hebben net een hapje gegeten en zijn naar buiten gegaan, dus het is winter in Parijs, dat snel donker wordt. Ons plan, voor nu, ons plan is om helemaal naar de Eiffeltoren te lopen.

Moeten we hierheen? – Ja. Als we daar aankomen, maak dan een paar foto's en neem dan de bus of metro. Laten we naar het restaurant gaan om naar huis te gaan . Het is koud. Maar joggen is hier leuk. Joggen? – Ja, omdat de lichten hier prachtig verlicht zijn, zo is de herfst in Parijs, Frankrijk. Wat is dit? Het is een hotel. Het hotel was als een cadeautje ingepakt. Op het moment dat ik dat zei, begon ik de Eiffeltoren aan het einde te zien. Kijk naar de lichten, er staan ​​mensen aan het einde. – Restaurant Restaurant Laten we het een keer proberen, als we op een dag heel rijk worden, laten we het dan ook doen . Terwijl we ons vasthouden aan de Eiffeltoren met een gezwollen droom, komen we aan bij de attractie van de Eiffeltoren die steeds dichterbij komt – De Eiffeltoren aan de rivier de Seine met een prachtig uitzicht.

Weet jij wie de Eiffeltoren heeft gemaakt? Iemand die Eiffel heet Je zei dat de Eiffeltoren oorspronkelijk erg lelijk was gemaakt, maar het was een beetje lelijk . Nee – Is het gewoon zo gedecoreerd? Ik heb het net zo gemaakt Oh , het is nu Ah, het is nu 6 uur. Om 12 uur is het weer een andere kleur . Ook al is het niet vandaag, dan kan ik de metro niet nemen. Waarom – Het is laat, dus ik moet lopen. Het is dicht bij mijn huis. We liepen van huis naar hier. Het duurde een uur. Ik denk dat het goed zou zijn, en de producten die normaal voor 1 euro werden verkocht Wow dit is cool, toch? Laten we hier een foto maken en teruggaan – Een twee drie (wachten) De standbeelden die je gemakkelijk midden op straat kunt zien, zijn mooi, toch? Het is mooi, het is mooi , ik kreeg een plotselinge gedachte toen ik deze mensen voorbij zag komen.

Zie je veel mensen als je hier loopt? Wat zijn ze allemaal aan het doen? Wat voor werk heb je om van te leven , maar zie je dat niet overal zo? Ik denk dat deze plek vooral zo is. Wat doen en leven ze op deze prachtige plek? Onderweg is er een beroemd Frans gerecht genaamd foie gras, en er is een ganzenschotel en de beroemdste escargot. En Escargot en ik weten het nog niet – Oké, laten we beslissen na het bekijken van het menu. Wat op dit moment interessant is aan het midden, is dat het meestal pauzetijd is, van 3 tot 5 om ingrediënten te bereiden, wat meestal ongeveer 2 uur is.

Op dit moment is het van 2 tot 7. Hoe heerlijk is het om 5 uur lang ingrediënten te bereiden – Het is niet alleen deze plek, dat is overal zo . 4,6 op 5 is een behoorlijk hoge score , maar het is maandag, dus er zullen niet veel mensen zijn . Laten we een slakkengerecht kiezen gescheiden van de schaal Escargot Maar toen ik in 2018 naar buiten kwam en het at, was het alleen met de schaal. Het is per winkel verschillend . daar En wat is dit? Het is een beetje triest. Laten we een babykoe nemen. Laten we een succesvolle eerste maaltijd hebben in Parijs. Koop voordat je het huis binnengaat eten voor de week in een winkel in de buurt van mijn huis in Parijs, Frankrijk. Mijn vriendin moet altijd fruit eten, dus koopt ze een paar appels . Waar is de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées? Champs-Élysées-straat direct naast de Arc de Triomphe. Ik ging naar huis na de eerste dag in Parijs, waar ik met moeite de grens over kwam.

Korea heeft een vloerwarmer uitgevonden! Dus vroeger waren er verwarmingstoestellen onder de vloer? Um, ja , ik weet het goed, maar dan moet het wel erg warm zijn geweest. Praten over het Paleis van Versailles, waar ik binnenkort naar toe ga, en praten over het Koreaanse verleden. Ik wil echt meer weten over de Koreaanse geschiedenis..