自動販売機フェリーで1泊2日の旅【福岡→徳島】🛳|オーシャン東九フェリー「びざん」

KON-NICHIWA☀️ We zijn op JR Moji station in Kitakyushu. Deze keer op een veerboot met veel automaten.
We gaan naar Tokushima. Hier is een kaart van het gebied Vanaf hier… ga hierheen en neem de veerboot 🛳. Als je hier wacht in de wachtruimte, om 17:50 De bestuurder van de Ocean Tokyu Ferry
Hij komt je ophalen. (Reserveren niet nodig) (16:50 op feestdagen) Ik denk dat ik ben gebeten door een mug…

Het kriebelt. Het is gezwollen. Ik ga het platleggen. Het lijkt erop dat je chauffeur hier is om je op te halen✨ ¥320 Ze delen, maar ze brengen je met een taxi naar de veerboothaven.
Ze brengen je naar de ferry terminal. Ik ga mijn oom volgen naar de taxistandplaats. Ik zet mijn bagage op en stap in de taxi Vertrek. Dit is mijn eerste bezoek aan Kitakyushu, en Kitakyushu is…
Ik heb gehoord dat Kitakyushu een handig openbaar vervoer systeem heeft over land, over zee en door de lucht. Je kunt het schip nu zien. We zijn over een half uur bij de veerboothaven. Het lijkt erop dat we er zijn. De grote boot 😳😳😳😳 Ik wil graag inchecken De kassa blijkt op de tweede verdieping te zijn… Ticketing gebeurt bij deze machine. Voer uw reserveringsnummer in Volg de instructies op het apparaat en voer de vereiste informatie in De kaartverkoop is voltooid.

¥20,060 Dit lijkt een treinkaartje te zijn Hier zijn we op de derde verdieping. Het is een wachtkamer. Er is ook een kleine speelruimte om de tijd te doden. U kunt direct vanuit deze wachtruimte op de veerboot stappen. Het lijkt erop dat je aan boord van de veerboot kunt gaan Ik laat het afgegeven ticket zien en stap in. Deze doorgang is vergelijkbaar met het instappen in een vliegtuig 😲✈️ Wow!!! Het lijkt erop dat je erg hoog zit! Ze hebben de bagage binnengebracht.

Ik zal je je instapkaart nog eens laten zien. Ik kreeg een sleutel en ontsmettingsalcohol… We hebben onze locatie en zijn op weg naar onze kamer. Er lijkt veel ruimte te zijn Hier is het ✨ Deur open✨✨ Nogal een ruime kamer 😳 Laten we eens kijken naar het uitzicht buiten Wat? Het is allemaal donker. Ik ga weer verder en laat je de kamers zien. Hier vindt u kussens, dekens, matrassen, hangers en lakens en hoezen. Er is ook een koelkast Dit lijkt een bed te zijn Ik ga de sluitingen verwijderen en het openmaken. Oh, het is erg stevig. Ik ga het bed opmaken. Yeah☺️Het is goed gedaan. Jajaaaan!!! Het is klaar. En er is een TV in de kamer. Er is hier ook een stopcontact Deodoriserende en steriliserende spray is ook beschikbaar Verkennen.

Bad. Ik ga straks naar binnen, ik heb er zin in ♡ Er is ook een toilet Het lijkt erop dat er vijf toiletbrillen zijn ✨ Het lijkt erop dat je je handen ook kunt wassen Er is ook een baby. Er blijkt een toilet en een wasruimte te zijn Oh!!! Het is ruim😳 Er staat een grote spiegel op de kaptafel.
Er is ook een stopcontact, wat fijn is ✨ Ik ga zitten. Het ziet eruit alsof het comfortabel is en dat je TV kunt kijken. En er is een wasmachine en droger. U kunt automaten zien Automaten voor dagelijkse benodigdheden en drankjes. Ik koop anti-ziekte medicijnen. Ik koop ook een set handdoeken en een tandenborstel… We gaan naar de badkamer Er is een wasruimte en een haardroger. Ik denk dat de haardroger dezelfde is als de haardroger in Sunrise.
Ik denk dat het dezelfde is als die bij Sunrise. Papieren bekers en water zijn aanwezig Er is ook een afvalbak De kleedkamers hebben kluisjes met sloten.
en je kunt het vergrendelen.

Dat is heel veilig. Dit lijkt op een doucheruimte🚿 Er schijnen vier douches beschikbaar te zijn. Lichaamszeep en inloopshampoo De waterdruk is sterk. De badkamers zijn. Zo ruim!!! 😳😳😳 Er zijn zeven verschillende ruimtes waar je kunt douchen 😀 Je hebt hier ook lichaamszeep en shampoo-in-spoeling.
Ik zie dat je hier ook lichaamszeep en shampoo-in-conditioner hebt. Het bad is veel groter dan ik me had voorgesteld. Het is verfrissend. Ik kon niet filmen omdat er andere mensen waren aangekomen 😢 Ik ga terug naar mijn kamer, zet mijn bagage neer en ga naar het dek.

We zijn nu op het observatiedek. Het is te donker om iets te zien😭 En het is dramatisch koud 😭 We zijn nu bij het Ocean Plaza. Veel automaten hier😳 Te veel 😂 Ziet eruit als een vrije ruimte waar je kunt eten en zo. En het lijkt erop dat er een gratis drank service is. Er schijnen zes verschillende magnetrons te zijn met verschillende vermogens In de informatiehoek
Je kunt wat souvenirs kopen. Drankverkoop lijkt te zijn opgeschort van 23:00 tot 5:00, dus
Ik koop alcohol zolang het nog kan.

¥250 We zijn terug in de kamer. Ik ga wat anti-ziekte medicijnen nemen… Hm? Medicijnen? Oh, het lijkt wel snoep! Het is heerlijk 🙂 Ik neem een biertje. Heerlijk ✨ Ik heb de voorzieningen gekocht, want het schijnt dat je ze moet kopen Een kleine handdoek en tandenborstelset. Ko-kichi, laten we samen slapen 😉🐶. We hebben veel gereisd vandaag, dus we gaan vroeg slapen… Ik doe de lichten uit.
(Ik deed het met mijn voet, slechte manieren 🙇🏻♀️) Welterusten. Ik kan niet slapen. Verplaatst naar de vloer. Ik werd zeeziek. Uuuuu… Pien Ik heb wat kunnen slapen in de ochtend.

Goedemorgen, goedemorgen. We zijn naar het dek gekomen Het is zo koud!!!!!! 🥶 Het is zo winderig w En dat antenne-achtige ding is zo gebogen door de wind. Ik ga ontbijten ¥550 Opwarmen in de magnetron We hebben besloten een hete thee van de bediening te halen voor onze drankjes. Ik zet te veel 💦 We gaan hier zitten met uitzicht op de zee. Ik heb gekozen voor de Gapao rijst☀️ Bon appétit 🙏 mogumogu Yup!!! Het is heerlijk! Het is uit een automaat, bevroren, maar het is zoveel beter dan ik dacht.
Ik ben verrast dat het veel beter smaakt dan ik dacht 🤣. Ik was er zo mee klaar! Heel erg bedankt voor het eten 😋 Afval wordt gesorteerd en weggegooid We gaan terug naar onze kamers We sorteren onze spullen en wachten in de vrije ruimte. Ik heb dit gisteren niet gemerkt.
Er is een kleine speelhal om de tijd te doden. je stopt ¥100 in het kluisje en het sluit.
en als je het ontgrendelt, krijg je ¥100 terug. Er is een fotohokje om het inschepen te herdenken. Er speelt een kind. Zoek Shokichi spel.

Hoe is het daarbuiten? Beetje bij beetje komen we dichter bij de landingsplaats✨  Sinds ik een kind was, was ik altijd bang voor boten die op zee dreven.
Ik ben nog nooit op een boot geweest omdat het zo vreemd is. Ik wil graag weer met de veerboot, als ik maar niet zeeziek word.
Ik zou het graag nog eens doen 😉. Het lijkt erop dat we snel van boord kunnen. We gaan nu van boord. Heel erg bedankt🙇🏻♀️ Zo ziet een haven er dus uit🙂🙂 . Toon uw instapkaart en ga van boord. Dat was een zeer snelle ferry reis. De tijd doorgebracht in een privékamer op een grote boot is Het was een nieuwe ervaring voor mij omdat ik het gevoel had dat ik de realiteit kon ontvluchten…

Het was ook een nieuwe ervaring om op de boot in een groot bad te kunnen weken.
Het was een nieuwe ervaring om op de boot in een groot bad te kunnen baden… Er waren zoveel automaten dat het moeilijk was om te beslissen wat je wilde hebben. Ik denk dat dat alleen mogelijk is op Ocean Tokyu Ferry 😆 Ik moet nog een paar maatregelen nemen tegen bewegingsziekte.
Het zette me weer aan het denken 😵💫. Als u geïnteresseerd bent, kunt u de veerboot gebruiken als vervoermiddel vanuit Kyushu.
Probeer de veerboot ☺️. Graag met een hoge waardering👍 of in de comments! Als u meer goede dingen over Japan wilt weten
Als u meer wilt weten over Ik zal in de toekomst meer en meer voorstellen.
Abonneer je op ons kanaal. Tot ziens!
Tot ziens! 👋.