極上トロ・美発色赤身 大間産マグロ、セコ蟹他 2022年11月24日営業

Wat zal SHIRAKO erin stoppen? We zullen dit gebruiken, dus laten we een kom gebruiken. Heb je een kom? Zijn er voedingsmiddelen die je niet lekker vindt, gaat het? De schaaldieren van vandaag zijn abalone. kun je het eten? Zijn er voedingsmiddelen die je niet lekker vindt, gaat het? Hij houdt niet van zee-egels. De persoon die op nummer 9 zit, houdt niet van zee-egels. Dit is de octopus van SAJIMA. Dit wordt gekookt met sake en water en je proeft de smaak van de octopus.

Elkaar lang niet gezien. De laatste keer dat ik in de winkel was, was in augustus. Ik kwam hier in de kortst mogelijke tijd. Japan heeft gisteren in het voetbal gewonnen en het is een historische overwinning. In de eerste helft werd er niet gewonnen. Mijn gasten gingen er heen en ze waren verrukt. Als ze naar de locatie konden gaan en dat konden zien, zouden ze onder de indruk zijn. Mijn gast ging naar de locatie. Het zou leuk zijn als het vandaag een feestdag was. Het zou leuk zijn als het vandaag een feestdag was. Die voetbalcoach is geweldig. Hij krijgt kritiek als zijn team verliest, maar wordt geprezen als zijn team wint, dus het is hard werken. SHIRAKO wordt later aan de gasten geserveerd, dus bereid alstublieft een kom voor. Je kunt het midden in het gerecht aan de gasten serveren. Laten we het na ANKIMO aan klanten serveren. SHIRAKO moet na SUSHI worden geserveerd. Serveer de soep vandaag alstublieft niet. wat drink je, drink je? Ik wil graag wat Japanse sake, alsjeblieft. Gebruik hiervoor “Kisuisen Sake'' of JYUYONDAI SAKE. U bent vandaag met z'n tweeën, maar bent u de vorige keer alleen gekomen? Mijn zus kwam de vorige keer.

Je kwam vandaag met een vriend. Dit zijn sardines met azijn. Het bevat knoflook, perilla en Japanse gember en heeft een verfrissende smaak. eet ze minder? Laat het me weten als je dit niet kunt eten en je zit vol. Er staat OBORO. Dit is garnalendooier. Garnalen eidooiers worden fijner als ze gebakken worden. Het is zoet en heeft een goede balans. Heb je zalmkuit? Ik zal het proeven, dus geef het me alsjeblieft. Deze zalmkuit heeft een harde huid, dus niet gebruiken. Deze zalmkuit heeft een harde huid, dus niet gebruiken. Dit liet de huid in mijn mond achter en smaakte niet goed, dus liet de winkelbediende het later opeten. Verwijder alle items die in slechte staat verkeren. Serveer het na de sint-jakobsschelpen. Heb je de krabbouillon goed gekookt? Is die smaak oké? ik zal het proeven Kook krab op dezelfde manier. Sint-jakobsschelpen, alstublieft. Dank je. Dit is een sint-jakobsschelp. Het bevat fijngehakte sint-jakobsschelpen en garnalen. Er zitten rauwe sint-jakobsschelpen in. Dit zijn fijngehakte sint-jakobsschelpen en garnalen. Er is een printer boven en ze printen nu het menu. Het menu wisselt dagelijks. Ik wil graag een maand lang een vast menu aanbieden, maar de versheid van de vis wisselt.

Oorspronkelijk hoef ik het menu niet uit te zetten. Ik zette het menu van vandaag klaar voordat ik sushi serveerde. Dit is heerlijk, dit is prima. Giet er wat ponzu-saus over. Heb je de ponzu nog over? Deze smaakt lichter dan normaal. Dit heeft een krabsmaak, maar het heeft een elegante smaak. Omdat het een natuurlijk product is, zijn er individuele verschillen. Doe dat alsjeblieft. Het is zeldzaam om een ​​restaurant te vinden dat deze sint-jakobsschelp kookt. Dit is in Chinese stijl omdat het chili-olie bevat.

Dit is een smaak die de sfeer van het menu verandert. Er is iets goeds aan een restaurant dat sint-jakobsschelpsashimi serveert zoals het is. Ik bied een ongewoon menu aan. Dit is een SEKO-krab gemengd met azijnrijst. Je kunt dit eten zoals het is. Dit wordt gemengd met azijnrijst. Het heeft een citruszure smaak. Dit heeft een sterke krabzoetheid en heeft azijnrijst en citruszuur nodig. Dit wordt gemaakt door soepbouillon te maken met krabschalen en deze te mengen met azijnrijst. Dit wordt gemengd met ponzu-saus, dus het heeft een zure smaak.

Dit maakt geen gebruik van Crab Roes, maar gebruikt eierstok. Ik serveerde dit altijd halverwege het sushi-menu, maar de smaak was sterk, dus heb ik de volgorde gewijzigd. Dit past de zuurgraad van de citrus met ponzu-saus aan. Deze ruikt naar krab en heeft wat citrus nodig. ik was dit aan het eten In het begin was het normaal, maar halverwege kon ik de krab ruiken. Deze heeft citrus nodig. Toen ik hier zelfgemaakte ponzu-saus deed, kwam de smaak samen en werd ik niet moe van de smaak. Ik ben blij als mensen zeggen: "Ik ben onder de indruk". Ik word er meer door gemotiveerd. Ik zou blij zijn als de klant het eens was met de smaak die ik had gekozen. Deze tonijn is vandaag een week oud. Deze spier is het buikgedeelte van de tonijn en is dus zacht.

Dit degradeert de omgeving, dus kap het allemaal af. Dit deel wordt bruin als het alleen gelaten wordt, maar ik poets dit allemaal op. Dit is RISHIRI's EZO Abalone van HOKKAIDO. Hoewel deze klein is, zijn de abalone-smaak en het aroma sterk. welkom, hallo. De stoelen boven de privékamer beginnen om 13:00 uur. De vorige keer was je daar in een privékamer. Deze magere tonijn heeft nog geen kleur ontwikkeld, dus de inhoud is mooi. Dit is beter dan twee dagen geleden. welkom, hallo dit is mooi dit is mooi De kleur aan de buitenkant is vervaagd, maar de kleur aan de binnenkant blijft mooi. Dit borstel ik schoon zodat de vis niet raar gaat ruiken. Dit deel is stinkend en oneetbaar. Dit deel stinkt. Dit deel is heerlijk als je het grilt. Je kunt dit eten met teriyaki. Bij een izakaya kan dit met teriyaki geserveerd worden, maar bij een sushirestaurant is dat lastig.

Ik zal dit mee naar huis nemen en het grillen. Het stinkt naar tonijn. Aangezien dit onderdeel wordt weggegooid, begrijpt u dat het 5000 yen per stuk zal zijn? Tonijn wordt onthoofd en gevild, dus er is veel afval. Iedereen kent Yamabuki en is beroemd. Yamabuki. Het maakte Yamabuki bekender dan een sushirestaurant. Yamabuki heeft altijd binnenlandse vis als ik niet alle vis heb. Wanneer een andere tonijnwinkel vis uit Boston gebruikt, heeft Yamabuki binnenlandse vis. Ik gebruik drie tot vier dagen per jaar bevroren tonijn uit Boston. Er zijn dagen dat ik er gewoon niets aan kan doen. Ik wil alleen binnenlandse tonijn gebruiken. Over mijn runnen van een sushirestaurant in Tokyo. Ik wil nooit verliezen. Ik wil absoluut vis van goede kwaliteit. Als ik sushi zeg, heb ik een beeld van tonijn. Alle andere vissen zijn ook belangrijk. dit is goed. Dit is gemakkelijk te snijden met een mes. Ik heb het gevoel dat dit lichaam aan het keukenmes kleeft. Zelfs als ik zoiets zeg, zullen alleen degenen die het doen het begrijpen. Is dat CHUTORO? Beide zijn OTORO.

Dat is geweldig. Dit kan OTORO worden genoemd. Ik probeer niet CHUTORO of OTORO te zeggen. Ik noem Vette Tonijn Vette Tonijn. Ik heb nog nooit zo'n mooie SAKU gezien. Je kunt het zien door het met een mes te snijden, maar het is erg zacht. Heb je dit 2 weken laten staan? Het is goed verzorgd. Ik bewaar dit op ijs. Het was gisteren een vrije dag, maar een jonge medewerker kwam hier alleen maar ijs in doen. Hij komt alleen het ijs verversen. We doen ons best om tonijn te behouden. Daarom kan ik geen lange vakanties opnemen. Dat is met tonijn. We moeten dus opeenvolgende vakanties nemen nadat we alle tonijn hebben uitverkocht.

Het is alsof je een huisdier hebt. Het is alsof je een levend wezen hebt. Ik kweek wezens. Ik heb het gevoel dat ik een wezen grootbreng. Welkom. Ik ben blij je te ontmoeten, vandaag. Dank je. Zijn jullie twee vandaag gekomen? Komen er andere mensen? Ik snap het. hoe zit het met alcohol? Ik drink het. Twee biertjes, alstublieft. Het is verbazingwekkend dat je zelfs na het drinken van zoveel alcohol niet verandert. Het is geweldig. Eet de witte inktvis zoals hij is. Eet zo snel mogelijk nigiri sushi. Als je het meteen opeet, eet je het heerlijk op. Ik kan het verschil zien tussen zeepalen. De temperatuur van NETA wordt geschreven als 17 graden en de temperatuur van SYARI wordt geschreven als 36 graden. Ik maak sushi zodat het binnen dat temperatuurbereik zal zijn. Als ik sushi maak voor end-to-end klanten, is de temperatuur iets anders. Dat is mijn ideale temperatuur. Het is heerlijk als je het op die temperatuur maakt. Dat is mijn passie voor sushi. Daarom vind ik dat het inktvisvlees een beetje koud aanvoelt.

SYARI is ook 36 graden dus zo heet is het niet. Is dit niet in meerdere lagen gesneden? klopt. Dit is ongeveer 3 lagen hoog. Het is ongeveer 40 tot 50. De draadachtige inktvis overlapt zoveel. Geef YOSHITAKE alcohol. Dit is Bonito. Dit is zachte en zachte sushi. Ik heb het niet gered met een sterke greep. Wees dus voorzichtig, want het brokkelt gemakkelijk af. Bonito wordt ook TIDAI genoemd. Ik bied Bonito aan dat groter is dan de gebruikelijke winkel. Ik hou het meest van het formaat dat ik er twee kan maken met één lichaam. Het is zacht en vlezig. Dit is een verhaal uit de tijd dat ik aan het trainen was. De Bonito werd aangescherpt met azijn. Nu wordt dit aangescherpt met kelp in plaats van azijn. Iedereen spant zich aan met kelp in elke winkel. Het gaat niet om verstrakking met kelp, maar om geur toevoegen met kelp. Als je het aanspant met kelp, verliest het vocht. het zal verharden. Dus het is zacht. Het laat de kombu geen vocht opnemen. Een serveerster minder vandaag. Dus we verhuizen een beetje druk. Dat is prima. Ik moet dingen doen die ik normaal niet doe. Is het anders dan normaal? Het is een klein detail.

Dat is het bord neerleggen. Normaal gesproken serveer ik geen drankjes. Een medewerker minder kan de boel wat hectisch maken. Drankjes konden niet meteen geserveerd worden. Bied koude thee aan. Er zijn verschillende moeilijke dingen in dit tijdperk, dus ik moet mijn werk een beetje verdragen en mijn best doen. Er zijn veel ontberingen op het werk. Maar het is erg belangrijk om er geduld mee te hebben. Klopt. Er zijn slechte dingen op elke werkplek. Klopt. Het gaat over gestrest zijn en abnormaal worden. Ik denk vaak dat het misschien beter is om op zulke momenten mijn baan op te zeggen. Ik weet niet wat ze tegenwoordig denken. Hetzelfde geldt voor jongeren en mensen die komen werken. Dat denk ik ook. Ook al noem ik het trainen, het voelt niet als trainen.

Ik ben van plan een omgeving te creëren waarin het zo gemakkelijk mogelijk is om in te werken. Het gaat om de toekomst. Het gaat om een ​​kleine winkel met slechts 5-6 zitplaatsen aan de balie. Ik wil het runnen met mijn vrouw en twee mensen. Het is Asagaya-Tokio. Het gaat om de zaak waar alle jonge werknemers die nu zijn zelfstandig zijn.

Ik denk ook aan zulke dingen. Ik wil dat mensen die nu werken onafhankelijk zijn. Het is Hirame. Het is HIRAME met een sterke smaak. Het voelt niet taai aan. Het is een heerlijke Hirame. In mijn haast ben ik het vergeten. Ik moet dit aan de camera laten zien. Dit is SAYORI. Daar worden mijn kijkers blij van. Dit is SAYORI van EDOMAE. Ik vind dat het een goede textuur heeft. Het is SAYORI met een goede textuur en zoetheid. Dit soort sushi maak ik door er wat harder in te knijpen. Immers, als de frisheid wegvalt, wordt het een witte en troebele kleur. Het laat geen mooi licht achter zoals dit. Het houdt het licht ook mooi vast. Lukt het om samen te zijn? Dit gaat prima samen. Je kunt beter niet zo snel alcohol drinken als hij. Je kunt beter langzaam alcohol drinken. je moet een beetje rusten . Breng me alsjeblieft een fles alcohol. Het is beter om geen alcohol te drinken in dezelfde snelheid als hij.

Je zult niet kunnen genieten van sushi. Ik wil dat je sushi proeft. Het is beter dan een drankje of twee alcohol te hebben gedronken en de sushi niet te kunnen proeven. Ik denk dat ik hier ga slapen. slaap hier niet. Je moet hier niet slapen. Als je hier slaapt, stuur ik je naar huis. Tot ziens? En we kunnen elkaar nooit meer ontmoeten. Het is zo heerlijk dat ik het gevoel heb hier te gaan slapen. Sommige mensen drinken soms te veel alcohol en vallen in slaap. Ik denk dat het goed moet hebben gevoeld. Dat is maar goed ook, toch? Sushi is zonde als je hier onderweg slaapt. Dat is respectloos voor sushi. Dit is Threadsail filefish. De Threadsail filefish in deze tijd van het jaar is goed. Het is ook goed voor KIMO. Kimo bevat ook veel vet.

Ik denk dat ik hier ga slapen tijdens het eten. Ik vind dit een hele rijke smaak. Over het volgende gerecht. Het is een imitatie van de mensen van KANSAI. Het laat het goede vet van tonijn helemaal in je mond achter. Vet is tegenwoordig belangrijk. Ik vind de kwaliteit van vet erg belangrijk. Vet verandert het gevoel in je mond. Je zult er veel van kunnen eten. Als het vet goed is, zal het na het eten anders zijn. Dit is vette tonijn. Het is van OOMA. Dat is HAINAMA van OOMA. Hij weegt 206 kg. Ik heb dit ongeveer een week laten liggen. Het heeft umami. Het is echt heerlijk om 4-5 dagen na het vangen ervan te eten. Maar het is fijn om het zo te laten. het is mooi Dit is heerlijk. Voeg er geen smaak aan toe en eet het zoals het is.

Dit is kabeljauwmilt. Dit is echte kabeljauwmilt. Ik dacht dat je misschien iets warmers wilde eten, dus bood ik milt aan. Buitenlanders kunnen dit soort voedsel niet eten. Klopt. Op deze manier stuur ik video's de wereld in over voedsel dat buitenlanders niet kunnen eten. Ik zou graag willen dat mensen in het buitenland dit begrijpen. Dat is de sushi van EDOMAE. De huidige sushi van EDOMAE doet zoiets. Ik wil dat overzeese mensen en overzeese sushirestaurants dat begrijpen. Ik wil niet dat het alleen in Japan eindigt. De laatste tijd ben ik er steeds meer in geïnteresseerd geraakt om mensen in het buitenland hiervan op de hoogte te stellen.

Maar ik wil niet naar het buitenland voor evenementen. Ik wil dat buitenlanders komen. Ik ben dat type persoon. Zelfs als ik naar het buitenland ga om sushi te maken, kan ik zulke vis niet vinden. Wat doe je als er buitenlanders komen? Ik heb geen probleem met buitenlanders die hier komen. Daarom ga ik niet naar het buitenland. Het gaat over naar sushi gaan voor werk. Het is interessant om sushi te maken met ingrediënten uit het buitenland. Is dat niet moeilijk? Maar de vissen zijn hetzelfde. Het gaat over NOJIME. Het gaat erom hoe je ongereinigde vis lekkerder kunt laten smaken. Het was ongeveer toen de winkel in Ogikubo-Tokio en Asagaya-Tokio was. Ik kookte verschillende dingen met goedkope vis. Daarom ben ik goed in dat soort dingen. Het wordt gerookt met stro enzovoort. Ik pekel de vis en schroei hem dan dicht.

Ik deed veel dingen. Ik heb Truffelzout gebruikt. Dit is goede Chud-makerel van AWAJI. Dit is Chud makerel van AWAJISIMA. De chiai hiervan is nog steeds rood en mooi. Dit is een prachtige Chud-makerel. De kleur hiervan is niet veranderd. Ik denk niet dat dit de eigenaardige geur van Chud makerel heeft. Ik denk dat dit smaakt naar mooie Chud makerel. De kwaliteit van Chud makerel is aanzienlijk verbeterd. Nog niet zo lang geleden was het verschrikkelijk. was het verschrikkelijk? Het was verschrikkelijk. Ik at het bij MAKANAI. Er waren verschillende keren dat de Chud-makerel zo slecht was dat ik het niet eens als MAKANAI wilde eten. Vult post-Congereel gewoon je maag? Hoe goed is dat? Ik moet daar heen voor sushi.

Ik ga binnenkort sushi maken. De klant wil om 15.00 uur thuis zijn. Excuseer me, maar ik zal mijn plaats verlaten. Dames en heren, het lijkt erop dat er geen aanvullende bestelling is. Bedankt voor vandaag. Heel erg bedankt voor vandaag. Dit is echt geweldig..