チョコツリーのチョコレート・ムース・ケーキの作り方

Vrolijke cacaomassa! ∴∵ゞ(´ω`*)♪ Deze keer heb ik een kerstboom van chocolade op een chocolademoussetaart gezet. Eerst maak ik een rijke chocoladetaart voor de basis. Het is beter om hele eieren te laten staan ​​terwijl je ze opwarmt in heet water. Meel moet twee keer worden gezeefd, zodat alles met elkaar wordt gemengd. Giet in een vorm van 18 Φ cm. Afgewerkt ongeveer 2 cm hoog. Gesneden met een stans van 15 Φ cm. Bedek de bodem met plastic folie. Zorg ervoor dat het bakoppervlak en de mousse elkaar raken. Pauzetijd Blend en slagroom ongeveer 50%. Meng slagroom en chocoladevloeistof. De crème is een beetje te blah. Het was het perfecte bedrag. Vries dit in. Amandel- en chocoladecoating is mijn boom. Ik vuur de amandelen af. Maak de coating nu zo dun mogelijk, want als de coating te dik is, is deze oneetbaar. De chocolade bovenop had meer moeten worden afgeschraapt en naar beneden moeten vallen. Die heb ik gecombineerd met de laatste, dus ik had best wat over. Ik zal het de volgende keer weer gebruiken. Ik ga zo'n kerstboom maken met chocolade.

Gebruik uitgeholde panelen van 3 mm dik. Tempereer de chocolade stevig. Ik denk dat het er zo uitziet. Er was een product genaamd Chocolate Whip dat ik probeerde. Het was zwaar, zacht en niet vatbaar voor bla bla bla. Afgewerkt! De coating is dik en hard. Het was moeilijk te snijden. Wees voorzichtig als je het maakt. Nou,,, Gewoon doen. Cacao toevoegen, strooi ∴∵ゞ(´ω`*)♪ strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi strooi ,,, ∴∵ゞ(´ω`*) ♪ Strooi~ ∴∵ゞ(´ω`*)♪ Lekkere cacao! ∴∵ゞ(´ω`*)♪ Eet smakelijk. Erg stijf lol Smaakt goed. De zoete mousse past bij de rijke gâteau-chocolade. Het glaswerk is goed maar had beduidend zachter gekund. Mooie afdronk met de amandelen en chocolade. De mousse is ook een beetje blah, ik had hem liever smeuïger gehad.

Moge de cacao bij ons zijn. De chocoladeboom werd eerst geprobeerd om hem dun te maken en dat mislukte. Het was waarschijnlijk nog geen 1 mm dik. De chocolade was dun en broos. Het viel uit elkaar toen ik het eraf trok. Je kunt me ook volgen op Twitter en Instagram. Abonneer je op het kanaal en klik op de knop "Vind ik leuk". Bedankt voor het kijken..