【女ひとり旅】栃木県鬼怒川温泉♨️ぼっちでも楽しむ日光東照宮, 川下り, ロープウェイ🚠🐒1泊2日🚃japan Travel Vlog

Ik zal reizen. Drieduizend mijl op zoek naar genezing Vandaag reis ik alleen naar Kinugawa en Nikko in de prefectuur Tochigi. Er zijn verschillende manieren om er te komen, maar deze keer nemen we de beperkte sneltrein vanuit Asakusa. vrijheidszijde Het is mijn eerste keer dat ik de prefectuur Tochigi bezoek, dus ik ben opgewonden. Van Asakusa naar Kinugawa Onsen (treinkaartje: ¥ 1.580, beperkt expreskaartje: ¥ 1.470) totaal ¥ 3.050 Vertrekverloop Sky tree Het weer is perfect om te reizen.

Het geluid van de trein die schudt Het is een comfortabele trein die schudt en klinkt. Ik kijk veel uit het raam. Beetje bij beetje zal het landschap veranderen in een natuurlijker landschap. De prefectuur Tochigi ligt net om de hoek. Ik nam de cheque van mijn oma mee. 2 uur en een klein beetje om door de trein te worden geschud. We zijn bijna op onze bestemming. Aankomst. Laat je bagage achter bij de ryokan en begin te lopen. Ik kwam naar Kinugawa Onsen. het geluid van de wind Het is een grote rivier.

Prachtig uitzicht De bladeren beginnen te kleuren. Is goed. Kinuko Ik heb geen rijst gegeten, dus ik wil rijst eten. Het duurde ongeveer 8 minuten met de bus van het station naar de ryokan en ongeveer 5 minuten met de taxi. Het duurt ongeveer 20 minuten lopen, maar u kunt teruglopen naar het station. genezen. even geduld aub. Ik ben moe. Ik heb geen fysieke kracht. Ik raakte de weg. Het is leuk om gewoon over deze weg te lopen. Alles wordt leuk door gewoon te reizen. Mooi weer. Ik vond een automaat voor oden en vlees en aardappelen. Het lijkt niet meer te werken. Deze winkel bevindt zich recht tegenover de draaischijf voor het station. Ik lunch hier. Ik vraag me af wat ik moet doen. Ik besloot op de nabeyaki udon. Ik hou van de retro sfeer in de winkel. Het past niet goed bij rijst, maar ik wilde het drinken, dus bestelde ik een café au lait.

Het café au lait dat je tijdens het reizen drinkt is toch net even anders. Ik heb de nabeyaki udon. Het ziet er heerlijk uit. Laten we eten! Over winter gesproken, nabeyaki udon! Het was erg lekker. De garnalen tempura dippen in de udon was ook heerlijk. Ik ben klaar. Het was heerlijk. Ga na het eten naar de onderkant van de rij. Afdaling Kinugawa-lijn. Er is een perron op een paar minuten lopen van het station. lijn naar beneden. Ik stap om 12:50 in, maar nu is het 12:00. Ik kwam heel vroeg aan. Ik zal tot tijd een rustige wandeling maken voor het station. De echte herfstbladeren zijn zo mooi dat je zou denken dat het nep herfstbladeren zijn. genezen. Even pauzeren op het bankje voor het station. zonnebaden Het is 10 minuten geleden, dus ik ga erheen. Ik ga een reddingsvest dragen. Ik kijk er naar uit. Stap op dit schip. Natuurlijk genezen. vertrek Het beroemde bootraften van Kinugawa Onsen, waar u kunt genieten van een boottocht van 40 minuten. Bescherm met vinyl om te voorkomen dat het nat wordt waar de stroming sterk is.

De familie voor me is schattig en warm. De rustgevende zonneschijn en het geluid van de stromende rivier wiegen je in slaap. Kinugawa toeristische attracties Het is een geweldige activiteit om even op adem te komen. Ik probeer me te verliezen in de gesprekken van mensen. De zeeman is een heel grappig persoon en iedereen lacht. De rivier stroomt hier zacht, dus het is prima om het water aan te raken. Het voelt goed. Deze plek geeft je de illusie dat de tijd vertraagt. De reis loopt ten einde. Het waren de meest ontspannende 40 minuten. Ik wil het nog een keer onder de streep doen. Stap uit de boot en beklim de helling. Na het beklimmen van de helling bereikt u de Otoro Drive-in. Ik heb knoedels gekocht. De dango (knoedels) die op zo'n plek worden gegeten, zijn het lekkerst. Het was een zeer ontspannende tijd. Wacht op de pendelbus terug naar het station. In de bus stappen. het was leuk. Ik ben terug. Ik neem vanaf nu de kabelbaan.

Kinugawa Onsen Kabelbaan aankomst Ongeveer 4 minuten naar de top van 700 meter boven zeeniveau Torii ontdekking Een korte trap is adembenemend. Dubbele Drakenpoort? is er een draak Twin Dragon Gate? lijkt op een hart. Het was een krachtplek voor liefdesvervulling. Ik hoop dat er een aardig persoon verschijnt. beer? Pas op voor berenachtervolgingen? Ik ben zo terug. Ik had net een video gezien van een persoon die werd aangevallen door een beer. Hallo. Ze kijken me helemaal niet aan. (menselijk ego) je kunt apen zien . Ik vond het heerlijk om alleen te zijn. Vanaf het observatorium konden we de hele stad zien. Je kunt ook de apen op het dak zien. Ik wil op een kabelbaan rijden als ik reis. Na genoten te hebben van de berglucht kwam ik terug. Neem de gratis pendelbus terug naar het station. De buschauffeur was een vriendelijke man. Het is leuk om gewoon naar het landschap buiten te kijken. De zon begint onder te gaan. Ik voel me een beetje eenzaam. Ik wil de Kinu Tateiwa Suspension Bridge gaan zien. Ben je bang voor hoogtes? Kinu Tateiwa Hangbrug Massief.

Er komt geluid uit de brug. Ik ben bang. Hangbruggen zwaaien. Het is een fantastisch uitzicht. Ik ga naar huis. Toen ik terugkwam op het station, was "SL Taiki" daar. Stoomlocomotief Taiju verbindt Nikko en Kinugawa Het is het geluid van een krachtige stoomfluit. Ik ga straks naar de herberg. Het is "Isshinkan" waar deze keer voor gezorgd zal worden. Ik ga naar mijn kamer. hier. Waar? hier? Het is een grote kamer. zeer goed. Er is nog een kamer. wasruimte Er is ook een bad, maar deze keer gaan we de warmwaterbron in, dus die gebruiken we hier niet. Een tandenborstel in een grote kamer. Ik blijf alleen in een kamer voor een groot gezin. Als ik bij de herberg aankom, zet ik als eerste de tv aan. Zet een kopje thee en neem een ​​adempauze. Gids in het gebouw Let's eat! Is heerlijk. Ik ga een bad nemen.

Er is een warmwaterbron Kurhaus, een openluchtbad en een privébad in de openlucht, dus ik zal van alle drie genieten. Er is ook een warmwaterbronbad, dus als u uw zwemkleding meeneemt, kunt u er ook van genieten. Ik heb een plan gemaakt met een yukata. Ik heb hem mooi roze gemaakt. Ik heb geen tas meegenomen die bij deze outfit past. Ik ga. Ik deed het rustig aan bij de warmwaterbronnen. Het is tijd voor het langverwachte diner. Kinuta gozen Ik bestelde een highball. "Als je vragen hebt, bel dan nummer 8." proost Altijd heerlijk aperitief Het was erg lekker. Sashimi bagna cauda Gekookte Iberico Varkenssoep Betekent dit dat de lucht die gevuld is met heerlijke geuren heerlijk is? Mijn lichaam is warm.

Melk sesam tofu en kabayaki. De beroemde yuba het smaakt erg goed. De bijgerechten zijn heerlijk en de rijst gaat maar door. Tochigi Wagyu hotpot met rundvlees en tomaat Deze heerlijkheid die je een rauw gevoel geeft. Het was erg lekker. Dessert matcha, pudding en fruit daifuku Bedankt. Ik ben klaar. Plezier in de ryokan en het bekijken van de souvenirwinkels. Hierna ga ik naar het privébad. Privébad in de open lucht Shinsen no Yu Ik ga. Geniet langzaam van jezelf. De warmwaterbronnen hebben mijn lichaam en geest verfrist. Ik ging terug naar mijn kamer. Eet tussendoortjes terwijl u tv kijkt. Het is lang geleden dat ik aardbei van mij dronk, maar het is heerlijk. Een mysterieus fenomeen waar ik thuis normaal gesproken geen tv naar kijk, maar wel in een hotel wil zien.

Voor snacks hou ik van de mix van Atarime en zeevruchten. Ik verkocht geen zeevruchtenmix, dus koos ik voor deze, maar deze is ook heerlijk. Ik was extreem slaperig, dus vroeg naar bed gegaan. Morgen bezienswaardigheden in Nikko. Ik heb er zin in, dus ik ga slapen. goedenacht. Ik kan niet geloven dat ik 's ochtends zo'n luxe maaltijd kan eten… Ik wil elke dag rijst eten in een ryokan. Laten we eten! Japans eten is mijn favoriet. Ik hou van de smaak van de bouillon. Rijst en augurken zijn het sterkst. Zalm Het was binnen de kortste keren op. Ik ben klaar. Er blijft weinig tijd over om in de herberg door te brengen. Het was een ryokan met smaak omdat het een 100 jaar oude warmwaterbronherberg was.

Ik was genezen. 100 jaar zakendoen is een lange geschiedenis. Ik bracht een ontspannende tijd door met het kijken naar de rivier tot de uitchecktijd. Regel uw bagage en bereid u voor op vertrek. Check uit en wacht op de bus in de lobby. Het was een korte tijd, maar bedankt voor je hulp. Neem een ​​lokale bus naar het station. Vandaag is Nikko sightseeing. Ga vanaf station Kinugawa Onsen naar station Tobu Nikko. Vaarwel Kinugawa-onsen. Ik wil nog een keer komen omdat ik heb geleerd dat ik in ongeveer 2 uur uit Tokio kan komen.

Bedankt Kinugawa-onsen. Stap in de trein en ga. 40 minuten met de trein naar Nikko. Het land dat voor het eerst komt is gespannen. Nikko Toshogu-schrijn die ik altijd al heb willen bezoeken. Hoe moet ik gaan? Deze trein is zo schattig! wat is dit? Maak een wandeling rond het station. Het lijkt erop dat deze in het verleden als tram heeft gereden. Het is geweldig. Het is een fotoplek. Neem een ​​lokale bus naar de Nikko Toshogu-schrijn. De kleur van de bladeren is zo mooi. Ik ben blij dat het vandaag weer zonnig is. Het is de perfecte dag voor sightseeing. Ik heb waarschijnlijk de afleverlocatie gemist. Deze keer stapte ik uit bij "Nishi-sando", maar het dichtst bij Nikko Toshogu is "Omotesando". goede rand Ik wil een goede relatie. Het is een aangenaam geluid. Het is hier koud. Ik heb het gevoel dat de lucht helder is. Het is koud. Het is een erg hellende weg, maar ik ga ervoor omdat het erop lijkt dat het een goede relatie zal opleveren. Deze weg is comfortabel. Ik heb bezocht. Fotografie is verboden in de Toshogu-schrijn. Bezoek het zelf.

Ik zag ook de beroemde drie apensculpturen "Zie geen kwaad, spreek geen kwaad, hoor geen kwaad". Ik geniet van het zien van historische gebouwen. Ik heb genoten van het bezoeken van verschillende heiligdommen gedurende ongeveer 2 uur. Het heeft me zoveel genezen. Ik hou echt van deze sfeer. Ik word slaperig. Ik heb honger, dus ik denk erover om uit eten te gaan. Ga richting het station. iedereen maakte foto's van deze brug. Het is een brug genaamd "Shinkyo" die de ingang van Nikko Yamauchi overspant. Het schijnt dat er hier in de buurt winkels zijn waar je verschillende dingen kunt eten, dus ik ga al wandelend terug naar het station. Izu (Nikko-filiaal) Ik heb het gekocht. Aap Het aapgezicht is verdwenen. Het smaakte naar taiyaki. Hierna eet ik rijst. Nagomi Chaya Aanbevolen voor degenen die yuba willen eten. Ik koos voor "Nikko Raw Yuba Kaiseki Meal".

Het ziet er heerlijk uit met veel kwantiteit. De sfeer is als een schuilplaats en het is erg leuk. Het was een warme en gastvrije winkel. Hoe zit het met genieten van de luxe van uw reizen? Het was erg lekker. Yuba was erg lekker. Ik ga naar huis terwijl ik een wandeling maak. Ganko Shokunin (hoofdlocatie Nikko) Vers gebakken en ziet er heerlijk uit. het is groot. Vers gebakken en echt heerlijk. Er zijn diverse winkels en het is gezellig. Dit is de pudding die ik kocht en die ik in de trein op weg naar huis ging eten. Ik heb ook Nikko lokale sake gekocht. Ik heb ook wat souvenirs gekocht. Het is bijna tijd dat de trein naar huis komt. Ik heb altijd het gevoel dat 1 nacht en 2 dagen snel voorbij gaan.

Ik wil hier graag 2 nachten blijven. Ik ga naar huis. Is eenzaam. Vaarwel Nikko. Vaarwel Tochigi. Het was mijn eerste keer in Tochigi en ik heb enorm genoten. Ik wil gyoza eten in Utsunomiya, dus ik wil weer naar Tochigi. Een soloreis waar je vrij en in je eigen tempo kunt handelen. Ik had een ontspannende tijd. Omdat het winter is, wil ik weer naar de warmwaterbronnen. Waar moeten we heen op onze volgende reis? Blijf op de hoogte voor meer video's. Bedankt voor het kijken….